Kültür Mahallesi Şair Eşref Bulvarı No: 57 Kat:5 Daire No:21 Fatih Apartmanı, Konak, İzmir 35220
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Hasta
Doktor Fatma Hanım inanılmaz sempatisi bilgisi güleryüzü ve sonuç odaklı oluşu beni çok memnun etti.Kendimi çok daha rahat ve güvenilir hissediyorum sayesinde depresyonumu yenmeyi başardım.Herkese rahatlıkla tavsiye ediyorum.
• Uzm. Dr. Fatma Yurtsever Muayenehanesi • Diğer •
Fatma Yurtsever isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Yurtsever, Psikiyatri.
Fatma Yurtsever adresi nerede?Fatma Yurtsever şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mahallesi Şair Eşref Bulvarı No: 57 Kat:5 Daire No:21 Fatih Apartmanı İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Yurtsever isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Yurtsever online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatma Yurtsever isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Yurtsever bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Yurtsever ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Yurtsever hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Fatma Yurtsever hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki Psikiyatristler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar