Psikiyatri · Daha fazla

12 Kasım 1988 doğumluyum. Çocukluğumu Bergama, Akhisar ve Gördes'te geçirdikten sonra liseyi İzmir'de Atakent Anadolu Lisesi ve Özel Ege Lisesi'nde okudum. 2006 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne başladım. 2012 yılında üniversiteden mezun olarak tıp doktorluğu unvanını kazandım.

2012 yılı Eylül Tıpta Uzmanlık sınavı sonucunda Celal Bayar Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalında psikiyatri uzmanlık eğitimime başladım. 4 senelik eğitimi 2016 yılı Kasım ayında bitirdikten sonra 2017 yılı Ocak ayından 2019 yılı Mart ayına kadar Nazilli Devlet Hastanesinde uzman doktor olarak çalıştım. 2015-2016 yılları arasında Manisa Türk Psikiyatri Derneğinin sekreterlik görevini yürüttüm. Türkiye Psikiyatri Derneğinde halen Anksiyete Bozuklukları, Genetik, Sinirbilim ve Destekleyici Psikiyatri Çalışma birimleri üyeliğim devam etmekte.

4 sene boyunca Türkiye Psikiyatri Derneği Genç Psikiyatristler Komitesi koordinatörü olarak görev aldım. Uluslararası olarak EPA ve ECNP derneklerine üyeliğim bulunmakta. 2019 yılında Dokuz Eylül Üniversitesinde "Sinirbilim" alanında doktoramı yapmaya başladım. 2019 yılı Eylül ayında European College of Neuropsycopharmacology (ECNP) derneğinin Research Internship bursunu kazanarak Groningen Universitesi'nde Prof. Dr. Martien KAS ve ekibi ile iki haftalık bir observership programı tamamladım.

2021 yılı Ekim ayında Doçent Doktor unvanını almaya hak kazandım. 2021 yılı Aralık ayından bu yana da İzmir Tınaztepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim dalında öğretim üyesi olarak akademik kariyerimi sürdürmekteyim. Aynı zamanda 2022 yılından bu yana İzmir Tınaztepe Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitim programının öğretim üyelerinden birisiyim.

2024 yılından itibaren Türkiye Psikiyatri Derneği Anksiyete, Obsesif-Kompülsif Bozukluk ve İlişkili Bozukluklar Çalışma Birimi Koordinatörüyüm.

2025 yılı Kasım ayından bu yana sadece Buca Tıp Merkezi'nde hastalarımı görmeye devam ediyorum.

Yetişkin

Psikiyatri Randevusu

Koşuyolu Cad. 506 Sok. No:2 Şirinyer, Buca 35380

• Sigortası olan hastalar

Gerçekten işini büyük bir özen ve profesyonellikle yapan bir doktor. 5 aylık sürede kaygı problemlerimden eser kalmadı hem çok iyi geldi hem de aklımdaki tüm soruları giderdi. Doktor beyin yaklaşımı çok nazik bir de hastayı gerçekten önemsiyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• H

Bir süredir yaşadığım sosyal sorunlar için doktoruma başvurdum. Doktorumun yönlendirmeleri sayesinde adım adım iyileşiyorum. Değerli tavsiyelerine düzenli uyuyorum ve her geçen gün daha iyi hissediyorum. Hayata farklı pencereden bakmaya başladım. İlk ve son gidişim arasında büyük farklar var. Ve doktorumunda bu farkı görmesi beni çok motive etti Bu iyileşme sürecinde ilgisi ve desteği benim için çok kıymetli. Kendisine başvurma kararımın ne kadar doğru olduğunu gördüm. Bu adımı attığım için çok mutluyum.

• G

Kıymetli doktoruma bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. Artık artan stresle baş edemediğimi farkediyordum. Bozulan aile ilişkimiz çocuğuma karşı artan tahammülsüzlüğüm sonucunda karar verdim. Tereddütle gittim açıkçası. Ancak anladımki vücut bir bütündür ve zihnimiz için de doktora gitmeliyiz. Doktorumun verdiği ilaçlara başladım herhangi bir yan etki görmedim zaten alıştırarak başlatıyor. Tedavim sonlandı ve ben eski ben değilim sanki tüm bu streslerden önceki halimden de iyi durumdayım. Her şeye takılıp kalmıyorum, farkındalığım arttı, daha neşeliyim. Çocuğum daha mutlu ve özgüvenli olmaya başladı, aile hayatımız düzeldi. İyi ki kıymetli doktorumuza gitmişim.

• N

Fikret Poyraz Beyle altı ay önce başlayan tedavi sürecimiz sayesinde bugün kendimi çok daha iyi hissediyorum kaygılarımı yönetmeyi öğrendim ve strese bağlı yaşadığım ağrıları artık yaşamıyorum kendisi çok donanımlı bir hekim bu konuda çekincesi olan herkesin önyargısını yenebileceğini düşünüyorum

• B

Doktorumuz Fikret hocam 2023 haziran ayından beri tedavimize onunla başladık iyi ki de birisi önermiş ve gitmişiz şu an tüm sıkıntılarım geçti Allah razı olsun kendisinden hayırlı işleri olsun kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktor bir kere gidin ve tedavinizi başlatın belli bir süre sonra sorunlarınızın geçtiğini gördükçe iyi ki gelmişim diyeceksiniz.

• İzmir Tınaztepe Galen Bayraklı Hastanesi Psikiyatri Randevusu  •

Sevgi ve saygılarımla,

Bipolar. Hastası olarak gitiğim doktor ilaçlarımı düzenlediğinden beri hiçbir şikayetim kalmadı

• Ö

9 ay önce annemi anı bir şekilde kaybetmemle başladı herşey hızlı kalp çarpıntılarim nefes alamama devamlı ben kalp krizi geçiriyorum diye acile başvurmalarım taki poyraz hocamla tanışıp panik atak geçirdiğimi öğrenene kadar iyi yaklaşımı konuşması tedavi sürecimi nasl ilerliyecigimizi tek tek anlatması en güzel tarafıda sadece ilaçla tedavi değil okumam için önerdiği kitaplar yine doktorumun önerdiği online olarak aldığım nefes egzersizleri terapisi iyiki sizi tanımışım poyraz hocam artık panik atak dönemlerimi sayenizde atlattım sanki yeniden hayata döndüm sizinle iyiki varsınız doktorum burdan panik atak yaşayan veya yakınlarında olan varsa hiç zaman kaybetmeden poyraz hocaya randevu alın

• C

Panik bozuklukla uzun süredir mücadele ediyordum. İlk kez Doc. Dr. Fikret Poyraz’a başvurduğumda hem fiziksel hem de ruhsal olarak oldukça yıpranmış durumdaydım. Sürekli panik atak geçiriyor, yoğun kaygı ve sinirlilik hali yaşıyordum. Günlük hayatım neredeyse durmuştu.
    Görüşmelerimizle birlikte süreç daha yönetilebilir hale geldi. Uzakta olduğum zamanlarda bile iletişim devam etti. Zamanla yaşadığım belirtiler azaldı ve şu anda kullandığım ilacı bırakma aşamasındayım. Kendimi uzun süredir hissetmediğim kadar iyi hissediyorum.
    Benim için bu sürecin en önemli tarafı, kendime yeniden güvenmeye başlamam oldu. Benzer durumlar yaşayan kişilerin bu durumu görmezden gelmemesi gerektiğini düşünüyorum. Psikiyatrik destek almak bir eksiklik değil, aksine yaşam kalitesine yapılan önemli bir yatırımdır.

• Tapdi Bucatıp Merkezi Normal Randevu  •

• T

Mezun olma ve iş hayatına giriş sürecinde hayatımın birden değişmesi ve beklentimin tam tersi şekilde bir iş hayatına girmiş olmak beni çok kötü etkilemişti. Her gün işten eve ağlayarak geliyordum. Süreç yüzünden bütün sosyal ilişkilerim de bitmişti. Bir yakınımın tavsiyesiyle Fikret Beyle tanışmış oldum. İyi ki de tanışmışım. Hayatım değişti. Tam bana uygun olan tedaviyi uyguladı. Herhangi bir yan etkisi olmayan tam ihtiyacım olan ilacı kullanmaya başladım. Bütün hayatım değişti. Bambaşka bir insana dönüştüm ve bu halimden çok mutluyum. Çevremdekilere de tavsiye ettim kendisini. İyi ki tercih etmişim

Sevgi ve saygılarımla,

Geçen sene bir boşanma deneyimim oldu yaklaşık 1 sene geçmesine rağmen olumsuz etkileri devam etmekteydi.Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine doktor bey ile tanıştım.İlk aşamada tanımladığı ilaç tedavisi ile birlikte süreç içerisinde daha sağlıklı sonuçlar elde ederek daha sağlıklı düşünmeye başladım.

• Tapdi Bucatıp Merkezi Randevu  •