Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Mah. Kübist İş Merkezi No:16/151, Beylikdüzü, İstanbul 34528
Görüşler
d....d
14 Mayıs tarihinde kendisine dişimdeki bir kırık sebebiyle gittim ve ayrıca diş temizliği yaptırmayı düşünüyordum. Prosedür gereği ilk muayene sadece muayene oluyormuş sonrası için tekrar randevu veriyormuş doktor. Bunu hasta haklarından öğrendim zaten kendisi kesinlikle herhangi bir açıklama yapmadı. Kendisine en azından bugün diş temizliği yapmasını rica ettiğimde yüzüme bakmadan reddetti bugün hiçbir şey yapılmayacak dedi diş temizliği istiyorsanız ayrı randevu almanız gerekiyor dedi. Ama bunları hiç yüzüme bakmadan ifade etti. Açıkçası tutumu hiç hoşuma gitmedi. Gitsem yüzümü bile hatırlamayacaktır. Ayrıca emziren bir anne olduğumu belirttim herhangi bir işlem yapılacaksa ona bile tepki vermedi, cevap vermedi. Kısaca bana güven vermedi kendisi.
• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Filiz Yel Gökmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Filiz Yel Gökmen, Diş Hekimi.
Filiz Yel Gökmen adresi nerede?Filiz Yel Gökmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Mah. Kübist İş Merkezi No:16/151 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Filiz Yel Gökmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Filiz Yel Gökmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Filiz Yel Gökmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Filiz Yel Gökmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Filiz Yel Gökmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Filiz Yel Gökmen hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Filiz Yel Gökmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.