Belgrad Kapi Yolu No:2, İstanbul 34098
mi...r
Kendisiyle oğlum 2 aylıkken tanıştım. Tavsiye üzerine gittim . Oğlumun kolik olduğunu 2 aylikken ilk kendisinden duydum diğer doktorlar anlayamamışti.Oglumun mamasını değiştirdi hiç duymadığım harika damlalar ve ilaçlar yazdı cocuğum rahatladı oğlum şuan 5 yasina geldi yine tercihim kendisi çok tecrübeli annelere en iyi şekilde açıklama yapıp rahatlatan çok iyi bir doktor sadece uzun zamandır cocuğum akşam saatlerinde veya Pazar günleri rahatsızlaniyor acile götürmek zorunda kalıyorum yoksa ilk doktor tercihim kesinlikle Gamze hanım
• Balıklı Rum Hastanesi • Diğer •
il...m
kibar,özenli,dikkatli,iletişimi kuvvetli ve güven verici;çocuğumu birlikte büyüteceğiz galiba
Gamze Berçem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamze Berçem, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Gamze Berçem adresi nerede?Gamze Berçem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Belgrad Kapi Yolu No:2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamze Berçem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gamze Berçem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gamze Berçem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamze Berçem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gamze Berçem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gamze Berçem hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Gamze Berçem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla