SGK kabul eden Genel Cerrahlar

• Merdivenköy Mahallesi Şair Arşi Cad. No:6 Göztepe, İstanbul Harita

Medipoint Tıp Merkezi

• Özel Pendik Hospital

Genel cerrahi, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Dermatoloji, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen · Daha fazla

Doğu Mahallesi Bilge Sokak No:1, Pendik Harita

Özel Pendik Hospital

• Atatürk Caddesi No: 118 Çerkezköy, Tekirdağ, Çerkezköy Harita

Özel Optimed Hastanesi

• Ayvalı Mahallesi Ayvalı Caddesi No: 113/B Etlik, Keçiören Harita

Özel Deva Tıp Merkezi

• Kızılırmak, Genel Cerrahi Servisi, Ufuk Ünv. Cd No:1 Kat : 2, Çankaya/Ankara, Ankara Harita

Ufuk Üniversitesi Genel Cerrahi Kliniği

• Prof. Dr. Bahtiyar Muhammedoğlu

Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi

HG Hospital

• Yeni Mahalle Cengiz Topel Caddesi No:167 Küçükköy, Gaziosmanpaşa Harita

Özel Duygu Hastanesi

• Özel Koru Ankara Hastanesi

Genel cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi · Daha fazla

Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Ankara Harita

Özel Koru Ankara Hastanesi

• Petrol İş Mah. Üsküdar Cad. No:45, Kartal Harita

Avicenna Kartal Umut Hastanesi

• Nev Esentepe Hastanesi

Genel cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Gastroenteroloji cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Esentepe, Mudanya Yolu Cad. No:169, Nilüfer Harita

Nev Esentepe Hastanesi

• Yamanevler Mahallesi Site Yolu Caddesi No:7, Ümraniye Harita

Özel Hisar Intercontinental Hospital

• Özel Dünyam Hastanesi

Genel cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Hastane Caddesi Kenarcık Sok No:10, Kocasinan Harita

• Feyzullah cd. No.39, İstanbul Harita

İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

• Özel Salihli Hastanesi

Genel cerrahi, İç hastalıkları, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp · Daha fazla

Cumhuriyet Mahallesi Menderes Bulvarı No:48, Manisa Harita

Özel Salihli Hastanesi

• Ataşehir, Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:47 İstanbul, Ataşehir Harita

Avicenna Hastanesi Ataşehir

• Beylikdüzü Cad. No:3, Beylikdüzü Harita

Medicana Beylikdüzü International İstanbul

• Üngüt, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Blv, No:209, Onikişubat, Kahramanmaraş Harita

HG Hospital

• Mimar Sinan Mahallesi Otopark Arkası Sokak No:18, İstanbul Harita