Dr.Demet Ağras , 1973 yılında İzmir’de doğmuştur. İlköğrenimini Karşıyaka’da, ortaöğrenim ve lise eğitimini Karşıyaka Lisesi’nde tamamlamıştır. Tıp eğitimini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde almış ve 1996 yılında mezun olmuştur.
Genel Cerrahi uzmanlık eğitimini 1997–2002 yılları arasında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda tamamlamıştır. Uzmanlık eğitimi süresince genel cerrahinin farklı alanlarında klinik deneyim kazanmıştır.
Uzmanlık sonrası mesleki çalışmalarını 2002–2010 yılları arasında Bergama Devlet Hastanesi’nde sürdürmüştür. Daha sonra İzmir’de çeşitli özel sağlık kuruluşlarında görev almıştır.
Halen Metropol Karşıyaka Tıp Merkezi bünyesinde Genel Cerrahi alanında hizmet vermektedir.
Genel Cerrahi Randevusu
Robotik Cerrahi
Soğukkuyu Mahallesi 1846/7. Sokak No:3, Bayraklı 35520
- Sigortası olan hastalar
me...a
Demet hanimi internetten buldum 4. everede oldugum icin lazer ameliyatı sonrası tekrar olabilecegini soyleyerek Thd Hemeroid ameliyatini tavsiye etti.Ameliyat sonrasi oldukça vallahi ilk 8 gün söylediğinden de çok bayağı ağrı çektim ama 9. günden sonra hızla ağrılarım azaldi.Çok şükür on numara oldum.Hala iyileşme sürecinde ve 12. günümdeyim.
• Metropol Karşıyaka Tıp Merkezi • Diğer •
Uzun zamandır devam eden ileri seviye hemoroid şikayetim nedeniyle gittim. Problemin ne olduğu, nedenleri, nasıl oluştuğu ve tedavi yöntemleri hakkında detaylı bilgilendirmesi, son derece mahrem bir bölgede çalışmasına rağmen asla rahatsız hissetmenize sebep olmaması, profesyonel yaklaşımı, mesleğine hakimiyeti, pratikliği, hızı, elinin hafifliği ve elbette başarılı tedavi uygulaması nedeniyle çok memnun kaldım. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim, işinin ehli bir doktor.
• Demet Ağras Muayenehanesi- İdeaklinik KONAK • Diğer •
a....ö
Güler yüz tatlı dil ve işinin ehli harika bir doktor googleden rastgele bulup yorumlara istinaden gittiğim ve çok memnun kaldığım demet hanım bugün 3. Günün ağrılarım çok az çok teşekkür ederim makat yırtığı tedavisi oldum ve çok memnun kaldım gitmek isteyen herkeze tavsiye ediyorum tabii asistanlarınında hakkını yememek lazım hepsi güler yüzlü emeğinize sağlık tüm ekibe sevgiler
• Demet Ağras Muayenehanesi- İdeaklinik KONAK • Diğer •
is...r
Doktorumun ellerine saglik. Cok tesekkur ederim. Herkese tavsiye ediyorum. Butun Benlerimden kurtuldum.
• Demet Ağras Muayenehanesi- İdeaklinik KONAK • Ben tedavisi •
ye...m
3 sene önce ameliyatımı başarıyla geçekleştiren hekimdir. Gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası alakası için çok teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim
• Demet Ağras Muayenehanesi- İdeaklinik KONAK • •
ad...n
genel cerrahi uzmanı Dr. demet agras hanfendiye burdan teşekkür ediyorum cana yakınlılıgı,insancıl yaklaşımı bir yana hastalarıyla çok iyi ilgileniyor ayrıca mesleki dalında 10 numara çok iyi bir cerrah ve de 10 numara eli var rahatlıkla tereddütsüz muane ve ameliyat olunur kendisine başarılarının devamını diler bana yapmış oldugu 10 numara ameliyatından dolayıda kendisine tekrar teşekkür ederim.
er...r
Harika bir doktor güleryüzlü ve şefkatli hastane personeli üzerinde etkili ......
Teşekkürler• • •
Y
yi...m
Ben hayatımda böyle bir doktor görmedim de duymadım, harikaydı yetersiz kalır ...yetiştiren hocaların ellerine sağlık. ..
Demet Ağras isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Demet Ağras, Genel Cerrahi. Size Demet Ağras tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Laparoskopi, Robot Destekli Cerrahi.
Demet Ağras adresi nerede?Demet Ağras şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Soğukkuyu Mahallesi 1846/7. Sokak No:3 Bayraklı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Demet Ağras isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Demet Ağras online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Demet Ağras isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Demet Ağras, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Demet Ağras hangi dilleri konuşuyor?Demet Ağras ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Demet Ağras isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Demet Ağras bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Demet Ağras ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Demet Ağras hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Demet Ağras hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Demet Ağras hangi sigortaları kabul ediyor?Demet Ağras tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Bayraklı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
- Bayraklı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar