- Diş Gıcırdatma
- Diş Eksikliği
- Diş Eti Kanaması
- Aft
- Diş Çürükleri
Barbaros Mah. Sarkaç Sk. Ağaoğlu Myprestij Ofis Kat 6 Daire 42 Batı Ataşehir, Ataşehir, İstanbul 34758
Diş Hekimi Randevusu
Barbaros Mah. Sarkaç Sk. Ağaoğlu Myprestij Ofis Kat 6 Daire 42 Batı Ataşehir, İstanbul
20'lik Diş Çekimi
Acil Diş Çekimi
Ağız Bakımı Eğitimi
Gerçek Canpolat Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Hipnoz
Gerçek Canpolat Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Ölçü Randevusu
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Gerçek Canpolat Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Ö
ö.....
Diş beyazlatma için Dr. Canpolat’a gittim ve sonuçtan gerçekten çok memnun kaldım. İşlem beklediğimden daha rahat geçti, sonrasında da hiçbir hassasiyet yaşamadım. Dişlerim doğal bir şekilde parladı. Hem ilgisi hem de titiz çalışması için kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
• Gerçek Canpolat Muayenehanesi • Randevu •
L
l....k
Dolgu ve diş çekimi için öneri üzerine gittim. Yaptırdığım işlemlerde hiçbir sorun yaşamadım. Çok memnun kaldım. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Çok ilgili, sevecen, güler yüzlü birisi. Hasta psikolojisinden anlayan, empati kurabilen ve dinleyen bir uzman. Herkese tavsiye ederim.
e....ö
Lamine işlemi yaptırdım. Çok memnunum kendisinden. Harika bir şekilde kullanıyorum. Mutluyum ve kendisini çok seviyorum. İnsan ilişkileri çok iyi, yakınlarıma tavsiye ederim.
g....s
Köprüm düştü, bu nedenle kendisine başvurdum. Eski hastasıyım, yıllardır kendisine gidiyorum. Eli çok hafif, beni çok rahatlatıyor. İşlemin nasıl bittiğini anlamıyorum. Gerçek Hanım çok sevecen, işinde başarılı bir uzman. Hastasının ruhuna göre konuşup müdahale ediyor. Kullandığı malzemeler de kaliteli, memnunum kendisinden. Kendisini yenileyen bir diş hekimi, yenilikleri takip ediyor.
O
o....ö
Diş çekimi, dolgu ve sararma için gittim. Gerçek Hanım benimle iyi bir şekilde ilgilendi. Tavsiye üzerine başvurdum. Herhangi bir problem yaşamadım. Ön dişim uzundu, başka bir yere gitmiştim, törpü işlemi yapıldı. Daha sonra dişlerim hava almaya ve acımaya başladı. Yemek bile yiyemedim. Dişlerime müdahale etti, artık kendimi daha iyi hissediyorum, kendisinden çok memnunum.
h...
Gerçek Hanım'a çocukluğumdan beri gidiyorum. Yıllar içerisinde basit diş taşı temizliği ve dolgu işlemlerinden, zorlu 20'lik yaş diş çekimlerine kadar birçok konuda bana yardımcı oldu. Hem alanındaki uzmanlığı, hem elinin hafifliği, hem de açık iletişimiyle kendisinden her seferinde çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ş
ş....a
Ön dişimde problem vardı. Ağrı ve renk değişikliği oldu. Yanlış tedavi uygulanmıştı. Renginin tutması bana zor geliyordu. Gerçek Hanım güzel bir şekilde tedavi etti. Tek dişi diğer dişlerimle aynı duruma getirdi ve çok özenli çalıştı. Kızımı ve annemi götürdüm onların da tedavilerini yaptı. Kızım korkuyordu, çok güzel sakinleştirdi. Eli iyi, kendisi iyi bir insan olduğunu ailecek düşünüyoruz. Vijdanlı birisi, gereksiz tedavileri yapmıyor. Memnunuz kendisinden. Gerçek Hanım'ı güvenilir buluyoruz. Bilimsel olarak yeterli ve tecrübeli bir uzman. Hastasını psikolog gibi rahatlatıyor ve güler yüzle karşılıyor. Hastanın canını acıtmıyor, kendisini geliştirmiş bir uzman. Herkese tavsiye ederim, özellikle diş hekimlerinden korkanlara çünkü sakin bir uzman.
e...
Gerçek Canpolat Hocam,
Lamina tedavisiyle ilgili ilk başta biraz tereddütlerim vardı, ama sürecin her aşamasında gösterdiğiniz ilgi ve özen sayesinde içim çok rahat etti. Sonuçtan o kadar memnunum ki, artık gülümsemekten daha fazla keyif alıyorum!
Hem estetik açıdan hem de konfor açısından beklentilerimin çok ötesinde bir deneyim yaşadım. Emeğiniz, titizliğiniz ve sabrınızdan çok memnun kaldım. İyi ki sizi tanımışım!• • •
h...
Ön dişimde çürükler vardı, daha önce küçük bir kaza geçirmiştim. Ön dişimde renk değişiklikleri vardı. Bu sorunlar için başvurdum.
Bir yakınım tavsiye etti.
Tedavi sürecim çok başarılı geçti, ağrı duymadan hızlıca halletti. Süreç çok başarılı geçti, çevreme tavsiye ederim.• • •
e...
Bir yakınımın referansıyla gittim kendisine. Ben çikolatayı çok sevdiğim için dişim çürümüştü, ağrı başlamıştı, soğuk hassasiyeti ilk diş tedavimdi ama hiç korktuğum gibi olmadı. Dolgu yapıldı ve tedavim kolay geçti. Tavsiye ederim.
Gerçek Canpolat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gerçek Canpolat, Diş Hekimi. Size Gerçek Canpolat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Dental Anestezi, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Kök Kanal Tedavisi.
Gerçek Canpolat adresi nerede?Gerçek Canpolat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah. Sarkaç Sk. Ağaoğlu Myprestij Ofis Kat 6 Daire 42 Batı Ataşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gerçek Canpolat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gerçek Canpolat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gerçek Canpolat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gerçek Canpolat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gerçek Canpolat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gerçek Canpolat tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gerçek Canpolat hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Gerçek Canpolat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.