Marmara Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü 2013 yılında kazanarak, 2017 yılında diyetisyen ünvanı ile mezun olmuştur. 2017 yılında Okan Üniversitesi' nde yüksek lisans eğitimini kazanarak 2020 yılında yüksek lisan eğitimini başarı ile tamamlamıştır.
Lisans hayatı boyunca Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Marmara Üniversitesi Medico Tıp Merkezi, İstanbul Çekmeköy Toplum Sağlığı Merkezi ve Özel Maltepe Bölge Hastanesi'nde alanında uzman kişilerle birlikte staj imkanına sahip olmuştur. Klinik, poliklinik ve kurumsal beslenme alanlarında tecrübe kazanmıştır.
Biltur Catering şirketinde öğrencilere ve yetişkin bireylere özel menü planlama biriminde kurumsal diyetisyenlik yapmıştır. Bursa Dr. Zeynep Kırker Polikliniği'nde kişiye özel sağlıklı beslenme programları oluşturmuştur.
Suna Dumankaya Sense of Beauty Podyum Park yanı şubesinde Diyetisyen olarak görev yapmıştır.
Edindiğim bilgiler ve deneyimler ışığında kendi ofisimde danışan kabul etmekteyim.

Obezite, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik-Emziklilik Döneminde Beslenme , Çocukluk-Ergenlik Döneminde Beslenme , İşçi Beslenmesi , Menopozda Beslenme , Sporcu Beslenmesi gibi alanlarda çalışmalarıma devam etmekteyim.

Yetişkin
Çocuk (İlgili adreslerde)

Diyetisyen Gizem Çavuş

Millet mahallesi derya caddesi mil sokak 3/AA sanabel evleri 2, Yıldırım, Bursa 16270

sağlıklı yaşam merkezi

Millet, 4.çakmak sokak no: 1/CE, Yıldırım, Bursa

• F

Gizem hanım kilo verme sürecinde yanınızda olabilecek en iyi diyetisyenlerden biri

• Diyetisyen Gizem Çavuş Kişiye Özel Diyetler  •

İnsilün direncim ve ödem sorunum var beraber üstesinden geleceğimizi düşünüyorum.Takılan kiloları kırmak Gizem hanımın işi

• F

Merhabalar… Gizem hanım ile daha yolun başındayız fakat kendisi ile alakalı bir görüş belirtmek gerekirse çok iyi bir hekim olduğunu düşünüyorum çözüm odaklı oldukça sevecen ve nazik kibarlığı ve naif tarzı ile iç ısıtıyor pozitif yaklaşımı ve cesaretlendirici sözleri ile olumlu bakış açısı sağlıyor. Umuyorum ki hedef kilomuza kısa zamanda varacağız.

• Ş

1 aydır Gizem hanımdan danışmanlık alıyorum. Fazla kilom yoktu fakat dirençli kilolarım vardı. Doğru listeler sayesinde direncim kırıldı ve çok güzel bir kilo verme sürecine girdim.

• Diyetisyen Gizem Çavuş Zayıflama Diyetleri  •

Yorumlara bakarak kendisinden randevu aldik.İyikide almişız.Güler yüzlü olması detaylı bilgi vermesi hoşumuza gitti.İlk görüşmeye ben gittim ikinci görüşmeye kızımı ve oglumuda götürdüm ailece kilo problemimiz vardı.Daha yeniyiz iyi olucaz inşaallah.Verdigi bilgiler kafama yatıyor bazıları gibi sadece gaz vermiyor yaparsın edersin killo veririsin.Hayir Gizem hanım bunu yapmıyor mantıklı bilgiler veriyor ve verdiği listeler hiç zorlamıyor.Kendisinede dedim hocam bizi zayıflatma bize yemek yeme alişkanligi kazandır.Biz bunu oturtursak kilo zaten kendiliğinden gidicek.Sadece kilo vermek için gidilse tabiki verilir.Ancak yemek yeme alişkanligi oturmazsa o kilolar tekrar gelir.Kusura bakmayın biraz uzattım ama yiğidi öldür hakkını ver demişler.Ben hocadan razıyım Allah'ta ondan razı olsun.

• C

Gizem hanıma 2021-2022 yıllarındada zayıflamak için gitmiştim çok verimli sonuçlar aldım şimdi tekrardan diyet ve cihazlara başladım bundan da kısa sürede mükemmel sonuçlar alıcağıma eminim güler yüzlü ve işini hakkıyla yaptığını düşünüyorum iyi ki gizem hanıma denk gelmişim

• H

gizem hanım harika bir insan insülin direnci ve polikistik olmama rağmen çok iyi sonuçlar aldım

• sağlıklı yaşam merkezi Randevu  •

• N

Merhaba, 08/01/ 2025'ten itibaren Gizem hanıma ems cihazında seans almaktayım. Gözle görülür şekilde 10 seans sonunda incelme oldu

• Diyetisyen Gizem Çavuş Diğer  •

• K

Güler yüzlü konuşkan ve işinin ehli bir diyetisyen herkese şiddetle tavsiye ederim 1 ayda 5 kg verdim

• Diyetisyen Gizem Çavuş Kişiye Özel Diyetler  •

İlk etapta kilo kontrolü için gitmiştim onun verdiği diyet listesi ile 9 kg verdim şimdi de bölgesel zayıflamaya gidiyorum Sonucunu seanslarım bitince göreceğim inşallah