2013 yılında Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni kazanarak lisans eğitimime Ankara’da başladım. Beş yıllık eğitimim boyunca çeşitli bilimsel kongrelere, seminerlere ve mesleki eğitimlere katılarak akademik gelişimimi destekledim.
2018 yılında mezuniyetimin ardından Ankara’daki özel bir diş kliniğinde 2018–2024 yılları arasında yoğun bir şekilde çalıştım. Bu süreçte ağırlıklı olarak estetik diş hekimliği, restoratif diş hekimliği, implant üstü protezler, periodontal tedaviler ve endodonti alanlarında klinik tecrübe edindim.
Mesleki pratiğimle eş zamanlı olarak yoga eğitmenliği, beden farkındalığı çalışmaları ve beden terapistliği üzerine eğitimler aldım. Bu alanların, hem klinik yaklaşımımı hem de hasta iletişimimi güçlendirdiğine inanıyorum.
2025 yılı itibarıyla Özel Diş Kliniği’nde hasta kabulüne devam etmekteyim.
- Aft
20'lik Diş Çekimi
Acil Diş Çekimi
Ağız Bakımı Eğitimi
Dt Gizem Tansel Öztürk
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Estetik Porselen
Gülüş Tasarımı
Hareketli Protez
Dt Gizem Tansel Öztürk
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Hilal Mahallesi, Çankaya, Ankara
- Sigortası olan hastalar
a....s
Tedavi sürecindeki diş hekimi Gizem Hanımın bilgilendirici yaklaşımı, özenli çalışması ve profesyonelliği beni son derece mutlu etti. Ağrılı geçen 1 hafta sonrasında yapmış olduğu kanal tedavisi ile sonuçtan son derece memnun kaldım. Başarılarınızın devamını dilerim.
• Dt Gizem Tansel Öztürk • Kanal Tedavisi •
K
ka...ç
Eli inanılmaz hafif. diş çekimi için gittim korkmama ragmen hissetmedim bile.
• Dt Gizem Tansel Öztürk • Acil Diş Çekimi •
C
ce...m
Her türlü diş problemimde kendisine ulaştığım diş hekimi Gizem Hocam muayene öncesi detaylı açıklamaları, işini özveriyle yapması, elinin hafifliği, muayene sonrası aldığım sonuçlar neticesinde çok iyi ve güvenilir bir diş hekimi. Kendisinden diş dolgusu, diş temizliği, diş beyazlatma vb. tedaviler aldım.
I
i̇...l
Yıllar önce ön dişimi kırdığımda birçok dişçiye başvurdum ama hep renk farkı ve kalıcılık sorunlarıyla karşılaşabileceğimi söyleyip geri dönüş alamamıştım. Sonunda Gizem hocama gittim ve gerçekten de sadece birkaç dakika içinde mükemmel bir sonuç elde ettik. Dişimi her zaman dikkatli kullandığımı da söyleyemem ama buna rağmen en ufak bir sorun yaşamadım. Renk, sağlamlık ve kullanım açısından hâlâ ilk günkü gibi. Hem estetik hem de fonksiyonel olarak çok memnunum. Gerçekten güvenilir ve işinin ehli bir diş hekimi
• Dt Gizem Tansel Öztürk • Estetik Dolgu •
Farklı diş hekimlerinde tedavi görmüş birisi olarak Gizem hocadan çok memnun kaldım. Süreç boyunca kurduğu iletişim, bilgi paylaşımı ve tedavi sonucum beni çok rahatlattı ve tatmin etti.
• Dt Gizem Tansel Öztürk • Diş Dolgusu •
mu...t
Kanal tedavisi oldum. Eli çok hafif en ufak bir şey hissetmedim. Sürecin en başından en sonuna her konuda açıkça bilgilendirdi, tüm sorularımı eksiksiz yanıtladı. Tedavimden çok memnunum.
• Dt Gizem Tansel Öztürk • Kanal Tedavisi •
Ş
ş.....
Küçüklüğümden beri diş problemleri yaşıyorum. Bir çok farklı doktora tedavi oldum. Gizem Hoca ile tanıştığımdan beri başka doktor aramamaya başladım. Tedavi öncesinde tedaviyi ayrıntılı bir şekilde anlatması beni çok rahatlatıyor.
I
i̇...k
Diş hekimlerinin tercih ettiği diş hekimi Gizem hanımcım. Eli çok hafif ve her türlü tedavi açısından güvenim tam.
• Dt Gizem Tansel Öztürk • Diş Taşı Temizliği •
an...r
Uzun süredir yaşadığım diş hekimi korkusunu yenmemde, hekimimin mesleki yetkinliği, detaylı açıklamaları ve güven veren yaklaşımı belirleyici olmuştur. Muayene ve tedavi süreci boyunca gösterdiği profesyonellik, sabır ve özen, hem sürece olan güvenimi artırmış hem de endişelerimi büyük ölçüde ortadan kaldırmıştır. Hastasına yaklaşımı son derece dikkatli ve bilgilendirici olup, tüm işlemler hakkında anlaşılır ve sakin bir şekilde bilgilendirme yapmaktadır. Bu deneyimimin ardından kendisiyle çalışmaya devam etmeye karar verdim ve çevremdeki kişilere de gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
• Dt Gizem Tansel Öztürk • Diş Hekimi Randevusu •
İletişim yetileri güçlü, profesyonel. Sorularımı sabırla dinledi ve açık cevaplar verdi. Tüm işlem boyunca da her adımda ne yaptığını açıkladı.
Klinikte çalışan herkes sıcakkanlı insanlar.• Dt Gizem Tansel Öztürk • Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) •
Gizem Tansel Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Tansel Öztürk, Diş Hekimi. Size Gizem Tansel Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Kontrol Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi.
Gizem Tansel Öztürk adresi nerede?Gizem Tansel Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hilal Mahallesi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Tansel Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gizem Tansel Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gizem Tansel Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Tansel Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gizem Tansel Öztürk hangi dilleri konuşuyor?Gizem Tansel Öztürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gizem Tansel Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Tansel Öztürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gizem Tansel Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Gizem Tansel Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gizem Tansel Öztürk hangi sigortaları kabul ediyor?Gizem Tansel Öztürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.