Göğüs Hastalıkları

Hekim/Uzman aradığınız şehri seçin
  • Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi

Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, İmmünoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi · Daha fazla

Mimarsinan Mah. Emniyet Cad., Yıldırım Harita

Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi

• Uzm. Dr. Funda Yalçın

Göğüs hastalıkları, Nefroloji

Şahincili Mahallesi Dr. Fahrettin Önsel Caddesi, Ordu Harita

Ordu Devlet Hastanesi

• Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi

Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Zafer, Mah. Bülent Ecevit Blv. No:33, Çorlu Harita

Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi

• Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

Mimar Sinan Mahallesi Emniyet Caddesi No:35, Yıldırım Harita

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Dr. Halide Kaya

Göğüs hastalıkları

Harita

Doktor Muayenehanesi

• Antalya Atatürk Devlet Hastanesi

Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Hematoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji · Daha fazla

Anafartalar Cad.Üçgen Mevkii No:100, Muratpaşa Harita

Aydın Nazilli Devlet Hastanesi

• Nevşehir Yolu, Aksaray Harita

Aksaray Mustafa Yazıcı Göğüs Hastalıkları Hastanesi

• Barbaros Hayrettin Mah. Atattürk Blv., Adıyaman Harita

Adıyaman Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ( 82. Yıl Kampüsü )

• Güres Cad., Siirt Harita

Siirt Devlet Hastanesi Ek Binası

• Merkezefendi Mahallesi İzmir Caddesi No:288, Manisa Harita

Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi

• Uncubozköy Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı No:189, Manisa Harita

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi

• Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1, Zeytinburnu Harita

İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Karataş Mah. Sungurbey Cad.No:2, Kırklareli Harita

Kırklareli Devlet Hastanesi