Diş Hekimi Gökhan Hamarat, Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunudur. Mesleki kariyerinde özel klinik deneyimine sahip olan Hamarat, özellikle diş ağrısı, ağız yaraları, diş ve diş eti hastalıkları ile diş eksiklikleri gibi alanlarla ilgilenmektedir. İngilizce bilgisiyle de hastalarına daha geniş bir iletişim imkânı sunmaktadır. Gökhan Hamarat, hasta odaklı yaklaşımıyla ağız ve diş sağlığı alanında hizmet vermektedir.
- Diş Ağrısı ,
- Ağız Yaraları ,
- Diş ve Diş eti hastalıkları ,
- Diş Eksikliği ,
- Bonding ,
Eski Kuyumcular Mahallesi, Gelin Sokak Karaman Apt. A blok Kat:1 Daire:2, Karesi, Balıkesir 10010
- Sigortası olan hastalar
Eski Kuyumcular Mahallesi, Gelin Sokak Karaman Apt. A blok Kat:1 Daire:2, Balıkesir
20'lik Diş Çekimi
Diş Hekimi Gökhan HAMARAT
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Zirkonyum Porselen Kronlar
a....d
Diş çekimi, kanal ve porselen için kendisine başvurdum. Tedavim çok iyi geçti. Memnun kaldım kendisinden. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum. İlgili ve alakalı bir uzman, herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
s....o
Diş temizliği için kendisine başvurdum. Düzenli bir şekilde gidiyorum. Çok memnunum kendisinden. Her anlamda bana yardımcı oluyor. Ağrısız sızısız bir işlem gerçekleştiriyor, herkese tavsiye ederim.
Gökhan Hamarat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Hamarat, Diş Hekimi. Size Gökhan Hamarat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Pembe Estetik, Diş Eti Estetiği, Cep Derinliği Azaltma, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Dental Anestezi, Estetik Porselen, Kemik Grefti, Tam Diş Protezi, Gülüş Tasarımı.
Gökhan Hamarat adresi nerede?Gökhan Hamarat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski Kuyumcular Mahallesi, Gelin Sokak Karaman Apt. A blok Kat:1 Daire:2 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Hamarat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Hamarat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gökhan Hamarat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökhan Hamarat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gökhan Hamarat hangi dilleri konuşuyor?Gökhan Hamarat ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gökhan Hamarat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Hamarat tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gökhan Hamarat hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Gökhan Hamarat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gökhan Hamarat hangi sigortaları kabul ediyor?Gökhan Hamarat tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.