Diş Hekimi Gökhan Hamarat, Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunudur. Mesleki kariyerinde özel klinik deneyimine sahip olan Hamarat, özellikle diş ağrısı, ağız yaraları, diş ve diş eti hastalıkları ile diş eksiklikleri gibi alanlarla ilgilenmektedir. İngilizce bilgisiyle de hastalarına daha geniş bir iletişim imkânı sunmaktadır. Gökhan Hamarat, hasta odaklı yaklaşımıyla ağız ve diş sağlığı alanında hizmet vermektedir.

Diş Hekimi Gökhan HAMARAT

Eski Kuyumcular Mahallesi, Gelin Sokak Karaman Apt. A blok Kat:1 Daire:2, Karesi, Balıkesir 10010

• Sigortası olan hastalar

Eski Kuyumcular Mahallesi, Gelin Sokak Karaman Apt. A blok Kat:1 Daire:2, Balıkesir

Diş Hekimi Gökhan HAMARAT

Diş çekimi, kanal ve porselen için kendisine başvurdum. Tedavim çok iyi geçti. Memnun kaldım kendisinden. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum. İlgili ve alakalı bir uzman, herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

•  •

Diş temizliği için kendisine başvurdum. Düzenli bir şekilde gidiyorum. Çok memnunum kendisinden. Her anlamda bana yardımcı oluyor. Ağrısız sızısız bir işlem gerçekleştiriyor, herkese tavsiye ederim.

•  •