Dr. Günay GÜNEŞ 1982 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş, 1992 yılında GATA Askeri Tıp Fakültesi’nde uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Kariyeri boyunca Çanakkale Asker Hastanesi, Kocaeli Asker Hastanesi ve İstanbul Kasımpaşa Asker Hastanesi gibi çeşitli sağlık kuruluşlarında görev alarak ortopedik hastalıkların tanı ve tedavisinde önemli deneyimler kazanmıştır Dr. Güneş’in mesleki ilgi alanları arasında Kadın- Erkek Travmatoloji, Diz, Bel ve Kalça Artroplastisi, Eklem Dejenerasyonu (kireçlenme) ve Kırık Çıkık Hastalıkları yer almaktadır. Ayrıca Pediatrik Ortopedi, Spor Cerrahisi, Eklem Hastalıkları, Kırık Cerrahisi ve Çocuk Ortopedik sorunları üzerine de değerlendirme ve tedavi süreçlerini yürütmektedir.

Doktor Muayenehanesi

İzmir, İzmir, İzmir 35000

• I

Doktorumuz Günay bey ile 2.5 yaşındayken ev kazası sonucu bacağı kırılan oğlum vasıtasıyla tanıştık bacağını alçıya aldı ve güzel kaynadı sonrasında bir problem yaşamadık şuan 4 yaşında oğlum,fsm tıp merkezinin hemen hemen bütün doktorlarını tanıyorum hepsi birbirinden kıymetli doktorlardır.

• Özel Fsm Tıp Merkezi Madenler Kırık Ve Burkulmalarda Sabitleme Ve Alçıya Alma  •