Diş Hekimi Hakan Peker, Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunudur.
Mesleki çalışmalarını Pendik Hospital, özel muayenehane ve Maltepe Ersoy Hastanesi bünyesinde sürdürmüştür. Halen Maltepe Ersoy Hastanesi'nde görev yapmaktadır.
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Maltepe Ersoy Hastanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler
gö...
Dört dörtlük muayene olduk. bilgi ve tecrübesi ile birleşen dürüst karakteriyle mükemmel doktor. Dişlerimi panaromik film ile detaylıca inceledi, Son olarak da Annemin protezine ek diş yaptı ve oldukça kullanışlı sağlam ve ağza tam oturan, ailecek kendisinden çok memnun kaldık ve herkese tavsiye ediyorum. Teşekkürler Hakan hocam.
• Maltepe Ersoy Hastanesi • Diğer •
Hakan Peker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Peker, Diş Hekimi. Size Hakan Peker tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Kontrol Randevusu, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi.
Hakan Peker adresi nerede?Hakan Peker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altayçeşme Mah. Varna Sok.No:16 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Peker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Peker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hakan Peker isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hakan Peker, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hakan Peker hangi dilleri konuşuyor?Hakan Peker ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hakan Peker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Peker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Peker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Peker hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hakan Peker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Hakan Peker hangi sigortaları kabul ediyor?Hakan Peker tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.