Morbid Obezite Cerrahisi, Tüp Mide, Gastrik Bypass, Onkolojik Cerrahi ve Laparoskopik Reflü/Fıtık cerrahisi alanlarında uzmanlaşmış olan Doç. Dr. Harun Karabacak, modern cerrahi teknikleri ve hasta odaklı yaklaşımıyla sağlık hizmeti sunmaktadır.
Cerrahi alanındaki güncel gelişmeleri yakından takip ederek, minimal invaziv yöntemlerle hastalarının yaşam kalitesini artırmayı hedeflemektedir. Özellikle obezite ve metabolik cerrahi alanlarında deneyimiyle öne çıkan Karabacak, aynı zamanda onkolojik cerrahi uygulamalarında da aktif rol almaktadır.
Uzmanlık Alanları:
Preoperatif Değerlendirme
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
me...
Harun hocam kelimenin tam anlamıyla mükemmel bir doktor.işine ve hastalarına saygılı. Mide ameliyatı oldum süreç baştan sona mükemmel ilerledi.hastane ortamı gayet temiz titiz .Herşey için minnettarım
Kendisine tüp mide ameliyatı oldum gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası süreçte hasta takibi ve ilgisi harika .doktorumdan çok memnunum
çi...n
Harun Hocama Etlik Obezite merkezinde bir arkadasimin tavsiyesi ile muayene oldum.Bu kadar mutevazi,anlayisli,ulasilabilir bir doktor dunyada yoktur, muhtesem bir insan.Canim hocamin ustaligi sayesinde tup mide ameliyatindan 24 saat sonra sanki ameliyat olmamis gibi iyiydim.3 gun sonra yani taburcu olduktan sonra normal hayatima cok rahat bir sekilde döndüm.Hem muhtesem bir doktor hem dunya iyisi bir insan.tum ekibi harika.super bir is yapiyorlar.Canim hocam bir kere bile beni tedirgin etmedi, hic bir seyden korkmadim ona cok guvendim.Hayatı boyunca ayağına taş degil toz değmesin inşallah.
ha...t
Dr.beye safra kesesi ameliyatı oldum.hocamın tecrübesi ve ustalığı sayesinde ikinci gün ayakta idim.hocama bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.bütün iyi niyetli türk hekimlerinin yolları açık olsun.
ve....
9 ekim 2017 tarihinde Harun hocama gastrik bypass ameliyatı oldum başta korkularım vardı herkes gibi ama harun hocam sayesinde kalmadı ilgisi ve alakasıyla bütün korkularımı sildi attı .insanın başına gelebilecek en iyi doktor bence benden sonra annemde harun hocama ameliyat oldu . Annemi başkasına emanet edemezdim çünkü . Yolunuz açık olsun hocam . Herşeyin en iyisine layıksınız
şe...n
2019 Şubat ayında Harun hocama tüp mide ameliyatı oldum. 112den 67ye düştüm 8ayda canım doktorum sizi çok seviyorum iyi niyetiniz ve siz hep var olun.. Başarılarınız daimi olsun
me....
15 Haziran 2017 de Harun Karabacak hocama obezite cerrahisi oldum, hayatımda tanıdığım en mükemmel doktor, devlet hastanesinde özel hastane konforu yaşatır hastalarına 24 saat ulaşabilirsiniz her sorunu l cevaplar doktor değil Hızır gibi herkese yetişir
an....
Uzun zamandır vücudumda olan kıl dönmesini Harun hocam sayesinde 1 hafta gibi bir sürede çözdük kesinlikle tavsiye edildiği gibi çok ilgili ve kibar birisi olduğunu kanıtladı ameliyatı sorunsuz gerçekleştirdi ve tekrar etmemesi için almam gereken önlemleri tek tek söyledi kendisine çok teşşekkür ediyorum beni bu dertten kurtardığı için.
d.....
20 yasındayım ve cocuklugumdan berı morbıd obezıteyle mucadele edıyorum. Tup mıde operasyonuna karar verdım. Farklı bır cok doktorla gorustum. Cok kararsızdım. Harun hocamla tavsıye sayesınde tanıstım. Amelıyat ıcın gıttıgım ılk randevum da bana kısısel numarasını verdı ve herhangı bır konuda bana bu numaradan ulasabılırsın demıstı. O anda tamam dedım ben harun hocayla yoluma devam edecegım. Eylul de ıslemlerımı baslattım 23 ocakta amelıyat oldum. 27-28 gun oldu, cok memnunum. Gosterdıgı ılgı ıcın basta Harun Karabacak hocam olmak uzere tum dıskapı hastanesı genel cerrahı ekıbıne cok tesekkur ederım. Iyı kı tanımısım ve ıyı kı sızınle yoluma devam etmısım.
ka...e
2017 eylül ayında harun hocama tup mide ameliyati oldum kendisi mükemmel bir dr dur.işinin ehli,sabırlı, anlayışlıdir.iyiki tanımışiz sizi hocam çok degerlisiniz basarilariniz daim olur inş.
Harun Karabacak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Harun Karabacak, Genel Cerrahi. Size Harun Karabacak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Laparoskopi, Robot Destekli Cerrahi.
Harun Karabacak adresi nerede?Harun Karabacak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gn.Dr.Tevfik Sağlam Cad.No 119 Etlik Keçiören
Adresine gitmek zorunda kalmadan Harun Karabacak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Harun Karabacak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Harun Karabacak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Harun Karabacak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Harun Karabacak hangi dilleri konuşuyor?Harun Karabacak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Harun Karabacak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Harun Karabacak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Harun Karabacak hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Harun Karabacak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Harun Karabacak hangi sigortaları kabul ediyor?Harun Karabacak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Axa Sigorta, Türkiye Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Keçiören bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
- Keçiören bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar