Nöroloji eğitimini almak üzere İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geçerek 2014 yılında uzmanlık sınavını başarıyla geçti. Mecburi hizmetini Van Erciş Devlet Hastanesi'nde tamamladıktan sonra 2016-2018 yılları arasında Özel Tınaztepe Torbalı Hastanesi'nde çalıştı. 2018 Mart'tan 2024 Ekim'e kadar Ekonomi Üniversitesi Tıp Fakültesi Medical Park İzmir Hastanesi Nöroloji Kliniği'nde Uzman Doktor olarak görev yaptı. 2024 Ekim itibarıyla Medicana International İzmir Hastanesi'nde çalışmaya başlamıştır.
Uysal, yurtiçi ve yurtdışı birçok nöroloji kongresine katılmış, çeşitli akademik posterler yayımlamış ve sözel bildirilerde bulunmuştur. Ulusal ve uluslararası dergilerde yayınları bulunan Uysal, Türk Nöroloji Derneği ve İzmir Tabip Odası üyesidir. 2019 yılında dünyada sadece 384 nöroloji uzmanının verdiği Avrupa Nöroloji Sınavı'nı başarıyla tamamlamıştır.
Aynı zamanda 20 yıldır tiyatro ile ilgilenmekte, birçok oyun ve organizasyonda rol almış, ulusal komitelerden ödül ve plaketler almıştır. İyi derecede İngilizce bilen H. Armağan Uysal, evli ve iki kız babasıdır.
Nöroloji Randevusu
Karotis Ultrasonu
Mezoterapi
PRP
i̇...k
Randevunun ilk anından itibaren,Armağan Hoca nın yaklaşımı 10 numaraydı. Bel kayması nedeni ile bacaklarımdaki ağrılar için gerekli tetkikleri yaptı ve sonuç olarak ameliyat olmam yönünde telkinde bulundu. Güven veren açıklamaları neticesinde sanırım bu ameliyatı olacağım. Bu zamanda özel hastanede olsa güler yüz ve samimiyet pek bulunabilen bir şey değil. O yüzden Armağan Hocamın güler yüzlü samimi ve bilgili olması hasta doktor ilişkisinden daha çok güvene dayalı bir danışan edasında.
di...ş
Ben babam için başvurdum doktorumuza Hastane olarak da tebrik ederim ulaşmak çok rahattı armağan beye. Parkinsonun artık ilacın fayda vermeyen evresinde beyin pili için başvurduk ve netleştikten sonra hemen ameliyatımız oldu . Doktorumuz çok ilgiliydi ve süreç çok iyi geçti şuan 15 gün oldu pil takılalı ve babam yeniden doğmuş gibi. Biz çok mutluyuz ve kontroller devam ediyor doktorumuzu ve ekibini her hastaya tavsiye ediyorum
Armağan Hocam baş ağrısı problemimin çözümüne efektif şekilde destek olan, iletişimi harika bir hekim. Tedavimin iyi ilerlemesi için ilgisini çok güzel hissettirdi.
a....c
Armağan bey gerçekten harıka bır doktor epılepsı rahatsızlıgım var ve yıllardır gıttıgım bır doktorum vardı emeklı olunca
kımseye guvenememıstım ama bir yakınım yardımıyla tanıstım kendısıyle bebek ıstıyoruz dedıgımızde dr beyle hamılelıkte ve devamında gercekten bilgisi guvenılırlıgı benım ıcın gercekten vazgecılmez oldu ve bana cok ıyı geldı ıyıkı varsınız hocam
ay...a
Sosyal hayatımda yaşadığım iletişim sıkıntıları, aşırı duygusallık, unutkanlık, konuşmada sıkıntı ve yoğun anksiyete halinden kaynaklı olarak Armağan beye başvurdum. Uyguladığı tedavi sonrası sosyal hayatıma muhteşem dönüşüm oldu. İş hayatım, özel hayatım ve çevremde bu değişim gözle görülür bir şekilde fark edildi. Doktor beyin eğer bir sıkıntı yaşarsanız ( ilaç yan etkisi, tedavinin seviyesi vb.) geri dönüşleri hızlı bir şekilde oluyor. Araştırarak gittiğim bir doktordu tedaviden çok memnun kaldım.
ya...r
Mucizeyi birlikte yaşadık Armağan Hocamla. Beynime pıhtı attı ve ölümden döndüm. Bu süreçte hem uzmanlığıyla hem de ilgisiyle beni tekrar hayata bağladı.Harika bir doktor. İyiki armağan Hocam...
g....h
Baş dönmesi şikayeti ile gittim fakat hocamız anksiyete tanısını anında çözdü iyileşmeyi hızlandırdı ,hocamız cok iyi bir doktor ve tespitlerinin çok iyi olduğunu düşünüyorum. İyiki varsınız, hocam
f....4
Uşak tan gideceğimiz için İnternet yorumlara bakarak annemi götürdüm. Doktor bey güler yüzlü, sempatik, sorduğunuz her soruda aydınlatan ve işini sevdiği her halinden belli olan bir hekim. Nöropatik ağrı için başvurduk kendisine.Bir ilaç ile sorunun çözülebileciğini söyledi. Bu kadar çabuk beklemiyordum 5. Gün annem ciddi şekilde rahatladığını söylüyor halinden de belli zaten. Bu hastalıkla 10 yıldır mücadele ediyoruz bu arada. Armağan bey İzmir in en iyi doktorlarından bence. Çokta mütevazi bir insan. İyi bir nöroloji doktoru arıyorsanız Armağan bey işinin ehli düşünmeden gidin. 10 yıldır çok uğraştık. Armağan bey bizi çok rahatlattı.
Hasan Armağan Uysal’a internetteki yorumlara bakarak gitmiştim açıkçası ve yorumların ne kadar doğru ve haklı olduğunu gördüm.Kendisi son derece donanımlı işine hakim alanında uzman bir doktor.Çok da güler yüzlü,hastasına güven veren bir doktor.Baş ağrılarım vardı.Dişlerimi de sıkıyordum botoks yaparak çözüm sundu.
tu...n
Hasan Hoca benim için bir kahramandır. Kendisine uzun süredir yaşadığım ve hayatımı olumsuz yönde etkileyen bir uyku sorunu ile ilgili ve randevu sırasında tesadüfen hekim seçerek gittim. Öncelikle kapıdan girer girmez kocaman bir gülümseme ile karşılaşmak paha biçilemezdi. Sorunumu ve sıkıntımı anlattığımda bana bir ilaç verdi. Açıkçası ilk etapta umutsuzdum. Çünkü bu şikayetlerle önceden çok kez farklı branşlarda farklı doktorlara görünmüştüm. Ama bir sonuç alamamıştım. Hasan Bey’in bana verdiği tek ilaç resmen hayat kalitemi arttırdı. İlk günlerden itibaren, neredeyse tüm şikayetlerim bıçak gibi kesildi. Gerek güler yüzü, gerek naifliği, gerekse alanındaki uzmanlığıyla kesinlikle müthiş bir hekim.
Hasan Armağan Uysal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Armağan Uysal, Nöroloji. Size Hasan Armağan Uysal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nöroloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Botoks, PRP, Mezoterapi, Karotis Ultrasonu.
Hasan Armağan Uysal adresi nerede?Hasan Armağan Uysal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mahallesi İşçiler Caddesi No:126 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Armağan Uysal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Armağan Uysal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hasan Armağan Uysal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hasan Armağan Uysal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hasan Armağan Uysal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Armağan Uysal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hasan Armağan Uysal hakkında ne düşünüyor?Toplam 173 hasta / danışan, Hasan Armağan Uysal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hasan Armağan Uysal hangi sigortaları kabul ediyor?Hasan Armağan Uysal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Nörologlar
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Nörologlar
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Nörologlar
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Nörologlar
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Nörologlar
Konak bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Nörologlar
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Nörologlar
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Nörologlar