Yıldıztepe Mah. Bağcılar Caddesi No:108, Bağcılar, İstanbul 34203
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Ş
şü...i
Daha önce 3 kez kaplamamın düşmesi şikayeti ile tavsiye üzerine Doktor Hasan Bey’e randevu alıp gittim. Ve çok memnun kaldım.Herkese de buradan tavsiye ederim. Gerçekten işinde çok başarılı bir doktor. Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.
• Özel Bağcılar Safa Hastanesi • Diğer •
Hasan Fatih Sezgin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Fatih Sezgin, Diş Hekimi.
Hasan Fatih Sezgin adresi nerede?Hasan Fatih Sezgin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yıldıztepe Mah. Bağcılar Caddesi No:108 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Fatih Sezgin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Fatih Sezgin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Fatih Sezgin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Fatih Sezgin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Fatih Sezgin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Fatih Sezgin hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hasan Fatih Sezgin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar