Dejeneratif Eklem Hastalığı, İstanbul

• Küçükbakkalköy Mahallesi Işıklar Caddesi No:35/A, Ataşehir Harita

Ataşehir Özel Florence Nightingale Hastanesi

• Memorial Bahçelievler Hastanesi

İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazla

Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler Harita

Memorial Bahçelievler Hastanesi

• Op. Dr. Can Hürel

Ortopedi ve travmatoloji

Aşık Veysel Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:1, Esenyurt Harita

İstinye Üniversitesi Liv Hospital - Bahçeşehir

• Fulya Mah Yeşilçimen Sok. Polat Tower Residence Blok No:12 İç Kapı No:407 Şişli / İstanbul, İstanbul Harita

Doç. Dr. Kaan Süleyman Irgıt

Bahçelievler, Adnan Kahveci Blv. No: 227, İstanbul Harita

Memorial Bahçelievler Hastanesi

• Atlas Üniversitesi Hastanesi

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazla

Barbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, Bağcılar Harita

Atlas Üniversitesi Hastanesi

• Kayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1, Ataşehir Harita

Medikal Park Ataşehir

Kayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1 İstanbul, Ataşehir Harita

Özel Medar Ataşehir Hastanesi

• Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

Fevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik Harita

Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik

• Kurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3, İstanbul Harita

Kurtköy Ersoy Hastanesi

• Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4, Zeytinburnu Harita

Koç Üniversitesi Hastanesi

• NB Kadıköy Hastanesi

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji

, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji · Daha fazla

Acıbadem Mahallesi Sokullu Sokak No:1, Kadıköy Harita

NB Kadıköy Hastanesi

• Özel Medar Ataşehir Hastanesi

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazla

Kayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1 İstanbul, Ataşehir Harita

Özel Medar Ataşehir Hastanesi

• Merkez Mahallesi Çukurçeşme Cad. No: 57-59, Gaziosmanpaşa Harita

Prof. Dr. Mahmut Ercan Çetinus

• Özel Doğan Hastanesi

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Cennet Mah. Ziya Gökalp Cad.No:2, Küçükçekmece Harita

Özel Doğan Hastanesi

• Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi

İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazla

Osmangazi Caddesi No:34 Sarigazi, Sancaktepe / İstanbul, İstanbul Harita

Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi