- Depresyon
- Sosyal Fobi
- Sınav Kaygısı
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Sigortası olan hastalar
Oldukça profesyonel, iletişimi kuvvetli, halden anlayan biri kendisi.Ben çok memnunum.Benim 4.5 yaşında bir oğlum var.2 yaşından beri belli aralıklarla Hatice Hanım takip ediyor.Bizleri de güzel yönlendiriyor.Oğlumun gelişimini, fiziksel gelişimiyle ilgili herhangi bir müdahaleye gerek olup olmadığını sıkıntı oldukça konuşuyoruz.Kendisinin tavsiyelerine uydukça güzel geri dönüşler alıyoruz. Hatice Hanım çocuklara çok profesyonelce yaklaşıyor. Çok candan, iletişimi oldukça güzel.Düzenli olarak görüşüyoruz kendisiyle.
Ben 2 sene önce gitmiştim, kızım o zaman 12 yaşlarındaydı.Ergenlik sendromu sebebiyle gittik.Görüşmelerimizden sonra iletişimimiz arttı, birbirimize daha anlayışlı olmaya başladık. Benim kızıma, kızımın bana nasıl davranması gerektiği ile ilgili konuşmuştuk .Bu noktada çok verimli geçti.Çok uzun süre gitmemize gerek kalmadı.Herşeyi gönül rahatlığıyla konuşabildik.Kızım çok sevmişti kendisini.Gitmek isteyen herkese öneririz Hatice Hanım'ı.
Hatice Yeşil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Yeşil, Psikoloji. Size Hatice Yeşil tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi.
Hatice Yeşil adresi nerede?Hatice Yeşil adresini belirtmedi. Hatice Yeşil yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Hatice Yeşil adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Yeşil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Yeşil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hatice Yeşil isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Yeşil, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Hatice Yeşil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Yeşil bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Yeşil ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Yeşil hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hatice Yeşil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hatice Yeşil hangi sigortaları kabul ediyor?Hatice Yeşil tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.