Psk. Hediye Seda Büker

Psikoloji · Daha fazla uzmanliklar hakkinda

Üsküdar 1 adres

0850 333 0388 Ücret öğren

Çocuk ve yetişkinlerde nöropsikolojik değerlendirme alanında 10 yılı aşkın klinik ve araştırma deneyimine sahibim.

Meslek hayatım boyunca İstanbul Tıp Fakültesi Nöropsikoloji Laboratuvarı ve Multipl Skleroz (MS) Polikliniği başta olmak üzere farklı klinik ve araştırma birimlerinde görev aldım. Bu süreçte Alzheimer hastalığı, Parkinson hastalığı, Multipl Skleroz, primer progresif afazi ve diğer nörolojik hastalıklarda nöropsikolojik değerlendirme, bilimsel araştırmalar ve akademik yayın çalışmalarında yer aldım.

Lisans eğitimimi Uludağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde tamamladım. İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sinirbilim yüksek lisans programında tez aşamasındayım. İstanbul Kent Üniversitesi 1000 saatlik Aile Danışmanlığı Eğitim Programı'na devam etmekteyim. Program kapsamında yetişkin ve çocuk-ergen bilişsel davranışçı terapi, kabul ve kararlılık terapisi, çözüm odaklı terapi, öyküsel terapi, duygu odaklı terapi alanlarında eğitim almaktayım.

Bunun yanı sıra sanat terapisi, kayıp ve yas danışmanlığı, oyun terapisi, polivagal teori ve sinir sistemi düzenleme yaklaşımları alanlarında mesleki eğitimler aldım. Nöropsikolojik değerlendirme alanında ise nöropsikolojik test uygulamaları ve süpervizyon eğitimlerini tamamlayarak çocuk ve yetişkinlerde kapsamlı nöropsikolojik değerlendirme uygulamaları yürütmekteyim.

Çalışmalarım ağırlıklı olarak nöropsikolojik değerlendirme, bilişsel rehabilitasyon ve bakım veren danışmanlığı üzerine yoğunlaşmaktadır. Ayrıca sanat terapisi uygulamaları, kayıp ve yas danışmanlığı ile polivagal teori ve sinir sistemi düzenleme temelli yaklaşımları danışmanlık süreçlerimde bütüncül bir bakış açısıyla kullanmaktayım.

Online danışmanlık

• Nakit
  • Banka Havalesi
Üsküdar Üniversitesi

Altunizade Mah. Haluk Türksoy Sk. No:14, Üsküdar

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Hediye Seda Büker adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle