2003 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi' ni kazandı. Lisans eğitimi süresince zorunlu olduğu klinik çalışmalar haricinde cerrahi bölümünde gönüllü gözetmen olarak çalıştı. 2010 yılında A.Ü.Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu. 2016 yılına kadar çeşitli özel kurum ve kuruluşlarda görev yaptıktan sonra özel muayenehanesini açarak hastalarına hizmet vermeye başladı.

Hümeyra Namlı Muayenehanesi

Bahçelievler Mahallesi,Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi,Başkent Apartmanı,No:4/8, Çankaya, Ankara 06145

Diş Hekimi Randevusu

Bahçelievler Mahallesi,Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi,Başkent Apartmanı,No:4/8, Ankara

Röportaj

• O

Hocam çok ilgili, çok detaylı açıklamalarıyla her açıdan hastasına yardımcı olmaya çalışan çok iyi bir hekim.

• Hümeyra Namlı Muayenehanesi 20'lik Diş Çekimi  •

Dt. Hümeyra Namlı

Güzel görüşleriniz için çok teşekkür ederiz.

Dolgu için başvurdum. Tedavim gayet iyi geçti. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Tedavim 2 aya yakın sürdü, çok sabırlı bir uzman. Güzel sonuçlara ulaştık. Biz kendisinden çok memnunuz. İlgili bir uzman. Mesaj attığımda cevap alabiliyorum. 5 yıldız veriyorum. İyi ki kendisini tanımışım ve iyi ki kendisine gitmişim. Mesleğini çok iyi yapıyor, düzgün bir insan. Ben tavsiye üzerine gitmiştim. Şu an herkese tavsiye ediyorum, biz ailecek kendisine gidiyoruz.

•  •

Dt. Hümeyra Namlı

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz, bizi gururlandırdınuz, sağlıkla kalın.

• C

Hümeyra hanıma gidene kadar ön dişimin dolgusunun ya kırlıması ya da tutmaması gibi şikayetlerden dolayı uzun bir süre ön dişlerimde sızlama ve hassasiyet yaşıyordum. Hümeyra hanım sadece şikayetimi değil, diş sağlığımla ilgili başka sıkıntıları da gösterip yardımcı oldu ve neler yapmam gerektiğini anlattı. Eli hafif ve işini en kısa zamanda hakkıyla bitiren biri. Randevudan sonra eskiden yaşadığım herhangi bir şikayetim kalmadı. Kesinlikle etrafımdakilere önereceğim bir diş hekimi.

Dt. Hümeyra Namlı

Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler, bizi mutlu ettiniz, sağlıkla kalın.

• D

Hümeyra hanımı sadece buradaki yorumlara bakarak randevu alarak gitmiştim. Ve iyi ki de gitmişim aradığım diş hekimini kesinlikle bulduğumu düşünüyorum. İlk görüşmeden itibaren detaylı bi şekilde ilgilenmesi sonrasında dolgu işlemlerini yaparken hem bilgilendirme yapması hem işini titizlikle yapması elininin hafifliği de aynı şekilde. İşlemler bittikten sonra daha sonra neler yapılacağının bilgisini detaylı şekilde vermesi bilgilendirmesi beğendiğim şeylerden sadece birkaçı. Birazcık yolun başındayım daha ne kadar gidip geleceğimi bilmiyorum ama insanın sağlam dişlerini bile yaptırası geliyor.

Dt. Hümeyra Namlı

Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler. Sağlıklı günler dileriz.

• Ş

Hümeyra hanımla dolgu, diş çekimi ve implant gibi çeşitli tedavi süreçleri geçirdim. İlgisi, detaylı bilgilendirmeleri, güler yüzü ve verdiği güven sayesinde süreç çok güzel geçti. Daha önce bir çok diş hekiminde tedavi görmüş biri olarak Hümeyra hanımda aradığımı buldum. Asistanı da kendisi gibi çok ilgili. İyi ki Hümeyra hanımı tercih etmişim.

• Hümeyra Namlı Muayenehanesi Diş Hekimi Randevusu  •

Hümeyra hocam dişlerime 3 kanal 17 dolgu işlemi yaptı. Bütün süreç boyunca hasta psikolojisine hakim detaylı açıklamaları, el hafifliği olsun; diş yapısına gösterdiği profesyonel ilgi, nedir ne yapılabilir konusunda özverili tutumu olsun; nazik ve anlayışlı kişiliği olsun beni çok rahatlattı. Kliniğin merkezi yerde oluşu, sağlanan imkanlar vs gayet memnun kaldım.

• Hümeyra Namlı Muayenehanesi Kök Kanal Tedavisi  •

• H

Dr Humeyra hanımı 1 yıl önce yeğenimin vasıtasıyla tanıdım. Güler yüzlülüğü ve detaylı anlatımları cok seçici olmama ragmen beni dışlerimi yaptirmmam hemen ikna etti.. Ve iyiki de yaptirmisim. Başka şehre yerleşmiş olmamiza rağmen eşimle kendisine kontrole ve dış temizliğine veya herhangi bir dış sorunu için 5 ayda bir Ankara ya geliyoruz.

• Hümeyra Namlı Muayenehanesi Zirkonyum Porselen Kronlar  •

Hem çene botox hemde diş temizliği için gittim . Eli çok hafif ,ilgili , detaycı bir hekim …

• Hümeyra Namlı Muayenehanesi Bruksizm Tedavisi  •

Ağız ve diş sağlığı ile ilgili derin bir bilgiye sahip olduğunu en başta hissettiren Hümeyra hanımdan diş temizliği ile ilgili hiç duymadığım teknikler öğrendim. Diş taşı temizliği için kendisine müracaat ettim. Muayene sırasında hiç acı endişe hissetmedim. Alanında uzman bir ablamız kendisi ve eli çabuktu.

• Hümeyra Namlı Muayenehanesi Diş Taşı Temizliği  •

Hümeyra Hanım a yaklaşık iki yıl önce çok sayıda dolgu yaptırmıştım o zamanda çok keyifli bir süreçti , şimdi de tekrar dolgu için gittim dolgu işlemi çok hızlı, acısız, sızısız gerçekleşti ve işlem tamamlandı, hızlı ve pratikti.