İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesinden 2008 yılında mezunu olmuştur. 2008-2011 özel diş klinikleri hizmet vermiş olup, 2011 yılından itibaren özel muayenehanede hizmet vermektedir. Özel ilgi alanları ise; Botoks, dermal dolgu, prp mezoterapi, pdo lifting, implant, zirkonyum, lamine, porselen, çocuk diş hekimliğidir.

İlknur Yolda Muayenehanesi

Batı Mahallesi Erol Kaya Caddesi Hilmi Bey Apt No:48/A Pendik İstanbul, İstanbul 34890

• Sigortası olan hastalar

• B

Üç yaşındaki kızımın ön dört dişinde çürükler vardı ve başka doktorlar tedavinin genel anestezi ile yapılması gerektiğini söylemişti. Araştırmalarım sonucu İlknur Hanım ile görüştüm. İlknur Hanım, kızımın dişlerinin çok daha basit bir işlemle ve anestezisiz bir şekilde tedavi edilebileceğini söyledi. Randevuya gittiğimizde kızımla çok güzel bir şekilde ilgilendi. Sabrına ve çocuklara yaklaşımına hayran kaldım. Şarjlı diş fırçasından bile kaçan kızım dört dişine dolgu yaptırdı ve doktorunu çok sevdiğini söylüyor. İlknur Hanım kesinlikle harika bir diş hekimi.

• İlknur Yolda Muayenehanesi Çocuk Diş Tedavisi  •

8 yaşındaki oğluma çürükler icin gitmiştik İnternet üzerinden araştırdım tereddüt içinde gitmiştim ama hic korktum gibi olmadı çok rahat bir şekilde genel anestezi olmadan hastalariyla kendi cocugi gibi ilgilenip mutlu bir şekilde içerden çıkıyorlar çocuklar ben çok memnun kaldım bundan sonraki dis icin tercihim İlknur hanimdir

• K

4 yaşındaki kızıma 2 kanal tedavisi yaptırmam gerekiyordu. Anadolu ,avrupa yakası olarak gitmediğim doktor kalmadı diye bilirim. Hepsi genel anestezi ile dedi. Ve mucizemi buldum tabi ki İLKNUR Hanım aynı gün randevu ve 2 kanal tedavisi başarıyla tamamlandı. Ayrıca çok temiz klinik ve gülen yüzleri de hiç solmasın.

• İlknur Yolda Muayenehanesi Kanal Tedavisi  •

• G

6 yaşındaki kızım için gittik burası bizim 10. duragımızdı ve köprüden önce son çıkışımızdı çünkü eğer bugün yine o dişçi koltuğuna oturtamasaydık haftaya genel anestezi altında işlem yapılacaktı.Bi ümit gittik ve 6 yaşındaki kızım onca doktor koltuğuna oturamadan ağlama krizleriyle geri çıktık bugün gülerek girdi güzelce sohbetler edildi çok güzel ikna oldu ve gayet sessiz bi seans geçti diyebilirim. Yani diyeceğim o ki iyiki sizi keşfetmişiz ve gelmişiz keşke daha önceden gorebilseydim de bu kadar gecikmeseydik Katlandığınız hersey için

• D

4.5 yaşındaki oğluma 3 kanal tedavisi ve 7 dolgu yapılması gerekiyordu kaç doktor gezdik bilmiyorum hepsi de genel anestezi altında yapılacağını söylüyordu ameliyat tarihinden 1 gün önce ilknur hanımı sosyal medyada gördüm kendinden çok emin bi şekilde yapabileceğini söyledi ve gerçekten de öyle oldu oğlum o koltukta nasıl durdu bilmiyorum çok ama çok memnun kaldık bir sonraki randevu için oğlum bile çok heyecanlı böyle hekimlerin çoğalması dileğiyle

• G

İşini severek yapan hekimi görünce gönlüm direk kayardı zaten ilknur hanımlada öyle oldu 4,5 yaş çocuğum asla ama asla o koltuğa oturmaz 1 dişin kanalı için bile haftalarca çırpındık çocukla öyle bir iletişim kurduki evladım kendini teslim etti direk her koktuk başında çabaladığım gibi olmadı dışarda dergimi okudum içeriden gülüşmeleri dinledim çocuğum çıktığında 4 kanalıda tamamdı bir ufak şok geçirsemde mutluluğumu gizleyemedim gerçekten inanılmaz bir hekimsiniz işinizi aşkla yapıyorsunuz insana ciddi bir güven veriyorsunuz özellikle küçük yaş çocukları ikna etmek çok zordur korkudan durmazlar sesini dahi duymadım içeride gülüp eğlenip 4 kanal yapılıp çıkıldı mutluyum çok şaşkınım

• C

İlknur hn. Mesleğinde çok başarılı, özverili, detaycı, kendim için başka hekim dişin çekmesi gerektiği karar vermişken İlknur hn. Dişimi kurtardı ve 5 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Şuan da annem için tedavi ve protez için işlem yapmakta sonucun olumlu olacağına eminim. Başarılarının devamını dilerim.

• İlknur Yolda Muayenehanesi Diş Dolgusu  •

Dt. İlknur Yolda

Çok teşekkür ediyorum güzel yorumunuz beni mutlu etti.

• T

Kızımın 4 yaş diş kontrolü için diş hekimi aradığım dönemde, sosyal medyada bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine denk gelip randevu aldığım İlknur Hanım hakkında ne diyebilirim ki, kesinlikle mükemmel. Çocuklarla olan iletişimi, hepsine kendi çocuğu gibi davranması, koltuğa oturmayan kızımı kucağında muayene etmesi, üstelik kendisi de sağlık kontrolünden gelmesine rağmen hiçbir şey yokmuş gibi. Verdiği tavsiyeler ve yol göstericiliği, hepsi gerçekten harikaydı. Kızımın diş gelişimi ve sağlığının kalan sürecinde kesinlikle aynı yolda devam edeceğim. Diş hekimi koltuğunu fobi yerine oyun odasına çeviren güler yüzlü hekimimiz.

• İlknur Yolda Muayenehanesi Randevu  •

Dt. İlknur Yolda

çok teşekkür ediyorum eksik olmayın miniğimiz artık bizimle

Yetişkinler için diş hekimi bulmak şu dönemde oldukça kolay. Ama çocuklar için aynı şey geçerli değil.
    5 yaşındaki kızım için bir çok diş hekimi gezdik. Hemen hemen hepsi neredeyse bütün dişlerine dolgu ve kanal tedavisi uygulanmalı dedi. Tüm bu işlemlerin uyutularak yapılması gerektiğini 2 saat süreceğini belirttiler. Yaklaşık 6-7 diş hekimi ile görüştükten sonra devlet hastanesinde son çare ameliyat günü verildi. Yine de o gün gelene kadar internet üzerinden uyutulmadan bu durumu çözmenin yollarını arıyordum. Sonuç olarak tanıdık vasıtasıyla İlknur hanımla yollarımız kesişti. Söylenilenin aksine 4 dişimize dolgu 1 dişimize kanal tedavisi yapıldı. Üstelik bu işlemler uyuşturucu krem bile sürülmeden yapıldı.
    Kızım işlem sırasında zaman zaman ağlasada bir sonra ki gelişimizde güle oynaya koşarak geldi. İyi ki yollaramız kesişmiş. İşini severek yapan tüm hekimlerimizin çoğalması ümidiyle.

Dt. İlknur Yolda

Yorumunuz benim için çok kıymetli teşekkür ederim çocuklar herşeyimiz

• I

5 yaşındaki oğlumun 8 adet çürük dişi vardı. Birkaç tane diş hekimi ile görüştük hepsine genel anestezi önerdi.Çünkü oğlum koltuğa bile oturmuyordu. Bugün 3. Randevumuza gittik, gittiğimizde oğlum,İlknur hocamızın elinden tutup koltuğa kendi isteği ile oturdu. Alt çenemizdeki dişlerin tedavisi bitti bile,oğlum doktorunu çok seviyor, iyiki karşılaştık…

Dt. İlknur Yolda

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim .