- Diş Eksikliği
- Diş ve Diş eti hastalıkları
- Diş Gıcırdatma
20'lik Diş Çekimi
İlknur Yolda Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
İmplant
İlknur Yolda Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
İlknur Yolda Muayenehanesi
Batı Mahallesi Erol Kaya Caddesi Hilmi Bey Apt No:48/A Pendik İstanbul, İstanbul 34890
- Sigortası olan hastalar
n....ç
3,5 yaşındaki oğlum ön dişleri biberon çürüğü ve azılarda kanallar vardı. Nereye gittiysek genel anestezi denildi. Genel anestezi istemediğimiz için hep ertelendi. İlknur hanım karşımıza çıktı gittik. Anestezisiz olabileceğini söyledi. Tedirginliklerim vardı nasıl olacak diye ama yaklaşımıyla samimiyetiyle sonunda alıştı oğlum bütün dişlerimizi 3 seansta bitirdi. Çekim denilen dişimizi de kurtardı. İyi ki karşılaşmışız dişlerimiz anestezi olmadan tertemiz ve sağlıklı
ha...ş
10.02.2026
2,5 yaşındaki kızım için genel anestezi denildiğinde gecelerce gözyaşı döktüm. Çaresizdim, korkuyordum. Tam umudum tükenmişken sizi bulduk.
Anestezisiz şekilde 4 kanal tedavisini tamamladınız. O gün sadece kızımın dişlerini değil, bir annenin yüreğini de iyileştirdiniz.
Siz tesadüf değil, dualarımın en güzel mucizesi, bizim mucizemizsiniz.. Hep dualarımda olacaksınız. İyi ki varsınız.• İlknur Yolda Muayenehanesi • Kanal Tedavisi •
Y
y....y
Oğlumun 5 yaş süt dişleri için bir kaç hekimden genel anestezi ile tedavi öngörülmüştü ve anestezi için kan verdikten 1saat sonra İlknur hanıma gittik. “ben çocuklarıma güveniyorum yaptıracaktır” dedi muayene ettirdik ,çok tedirgindik ama son şansımızdınız,iyi ki çocuklara güveniniz varmış.Biz de size güvendik ve ilginiz sayesinde çocuğumuz hem genel anestezi almadan 3 kanal, 2dolgu yaptırdı hem de korkusunu yendi. Çekim yapılacak denilen dişi de kurtardınız iyi ki varsınız.
Çok teşekkür ediyorum
gü...n
Yorum yapmak için kendime gelmeyi beklemiştim.Son 3-5ay ne yaşadm,ne çektim,neyin içine düştüm bilmiyorum.İlkte korktum'Çevrem olurmu öyle şey?Okadr doktora gittn hepsi anestezi dedi'demişti.4yaşında çocuğum,herkes anestezi ile diş tedavisi yapılacağnı söylemişti.Bir klinikte tavsiye üzerine başka bir Dr gittim.4seans her seansta enaz 30dk içerde kaldık ama elle tutulur tedavi edilmiş bir dişimiz yoktu15gün sömestr tatili arayagirdi.Dr oğlum ağlıyor diye randevuyu bize 15 tatil sonrası klinik sakinken vermeyi uygun görmüştüBir akşam oğlumun yine diş ağrısı tuttu.Hislerime güvenerek ilknur hanıma msj attım.2 seansta toplamda2,5 saatte bütün diş tedavisini tamamlamıştı hemde anestezisiz.Sadece çocuğumla değil benim kaygım,sevincm,üzüntümüde iyileştirmişti.Hızır gibi girdi hayatımıza.İsminin anlamı gibi çocuklara,ailelerine aydınlık ışık saçıyor.Hep var olun,iyi olun ve hep miniklere iyi gelin.Onların sizin gibi bir ablaya,doktora ihtiyacı var.İyiki varsınızİyiki yollarımız kesişti
• İlknur Yolda Muayenehanesi • Pedodonti •
Dt. İlknur Yolda
Çok teşekkür ediyorum duygulandım eksik olmayın
me...u
Oğlum 5 yaşında, genel anestezi olmadan asla kanal tedavisi yapılamayacağı söylendi. Tabi ki çok üzüldük ve korktuk. Yeni bir doktor arayışına girdik. Hekim bir aile dostumuz İlknur hanımı önerdi. Sosyal medyasını inceledim. İlk başta kafamda soru işaretleri vardı sosyal medyada olan her şey gerçek olmayabiliyor diye. Randevu aldım,İlknur hanımı ziyaret ettik. İyi ki gelmişiz, iyi ki oğlumu emanet etmişim. Bu kadar sevgi dolu, bu kadar işinde iyi bu kadar mükkemel bir doktor tanımadım. Dişçi çok önemli ama çocuğa yapılan işlemler hepsinden önemli. İlknur hanım ve ekibi sabırla güle oynaya çocuğu korkutmadan sevgi dolu şekilde o kadar güzel yaptı ki... çok bilgili ve işinde çok iyi bşr doktor.Genel anestezi alması gereken denen çocuğa lokal anestezi bile yapmadan buranın altını çizmek isterim kanal tedavisini bitirdi. Ağlayarak çıktığımız doktorlardan ilk defa ilknur hanım sayesinde gülerek çıktık. Eline emeğine sağlık.
Dt. İlknur Yolda
Şimdi de ben ağlıyorum duygulandım güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum
I
i̇...k
Nereye , hangi doktora gittiysem hep anestezi olması gerek dediler çocuğuma . Yaşımız 3.5 olduğu için açıkçası istemiyordum sonra hocamızı gördüm . 2 tane kanal tedavisi olduk . Hocamıza İlgisi , sabrı , güler yüzlülüğü ve bunun gibi sayabileceğim güzel özellikler .. İyi ki varsınız hocam. Siz hep var olun ki çocuklar korkmadan kendilerini size emanet edebilsinler..
• İlknur Yolda Muayenehanesi • Kanal Tedavisi •
Dt. İlknur Yolda
Kıymetli yorumunuz için teşekkür ediyorum.
O
os...l
Detaylı bilgilendirme ve yoğun tedavi sonrası komplikasyon olmaması çok olumlu
• İlknur Yolda Muayenehanesi • Diş Dolgusu •
gü....
İlknur hanıma ön 6 dişim için gittim. O kadar güzel ilgilendi ki çıkarken çok güzel dişlerle çıktım. İşinde çok başarılı ve çok ilgili, tek tek özenerek yaptı. Muayenehaneside tertemiz.
• İlknur Yolda Muayenehanesi • Direkt ve İndirekt Kompozit Lamina •
bu....
Üç yaşındaki kızımın ön dört dişinde çürükler vardı ve başka doktorlar tedavinin genel anestezi ile yapılması gerektiğini söylemişti. Araştırmalarım sonucu İlknur Hanım ile görüştüm. İlknur Hanım, kızımın dişlerinin çok daha basit bir işlemle ve anestezisiz bir şekilde tedavi edilebileceğini söyledi. Randevuya gittiğimizde kızımla çok güzel bir şekilde ilgilendi. Sabrına ve çocuklara yaklaşımına hayran kaldım. Şarjlı diş fırçasından bile kaçan kızım dört dişine dolgu yaptırdı ve doktorunu çok sevdiğini söylüyor. İlknur Hanım kesinlikle harika bir diş hekimi.
ay...r
8 yaşındaki oğluma çürükler icin gitmiştik İnternet üzerinden araştırdım tereddüt içinde gitmiştim ama hic korktum gibi olmadı çok rahat bir şekilde genel anestezi olmadan hastalariyla kendi cocugi gibi ilgilenip mutlu bir şekilde içerden çıkıyorlar çocuklar ben çok memnun kaldım bundan sonraki dis icin tercihim İlknur hanimdir
• İlknur Yolda Muayenehanesi • Çocuk Diş Tedavisi •
İlknur Yolda isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlknur Yolda, Diş Hekimi. Size İlknur Yolda tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Randevu, Zirkonyum Porselen Kronlar, Diş Teli Tedavisi, Çocuk Diş Tedavisi, 20'lik Diş Çekimi, Tam Diş Protezi, Hassas Bağlantılı Protezler, Köprü Uygulaması, Tam Ve Parsiyel Protezler.
İlknur Yolda adresi nerede?İlknur Yolda şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batı Mahallesi Erol Kaya Caddesi Hilmi Bey Apt No:48/A Pendik İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlknur Yolda isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlknur Yolda online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlknur Yolda isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlknur Yolda, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İlknur Yolda hangi dilleri konuşuyor?İlknur Yolda ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İlknur Yolda isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlknur Yolda tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İlknur Yolda hakkında ne düşünüyor?Toplam 80 hasta / danışan, İlknur Yolda hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlknur Yolda hangi sigortaları kabul ediyor?İlknur Yolda, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce İlknur Yolda ile iletişime geçmenizi öneririz.