0850 333 0388 Ücret öğren

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesinden 2008 yılında mezunu olmuştur. 2008-2011 özel diş klinikleri hizmet vermiş olup, 2011 yılından itibaren özel muayenehanede hizmet vermektedir. Özel ilgi alanları ise; Botoks, dermal dolgu, prp mezoterapi, pdo lifting, implant, zirkonyum, lamine, porselen, çocuk diş hekimliğidir.

Yetişkin
Çocuk

İlknur Yolda
İlknur Yolda Muayenehanesi

Batı Mahallesi Erol Kaya Caddesi Hilmi Bey Apt No:48/A Pendik İstanbul, İstanbul 34890

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı

Kabul edilen sigortalar

• SGK Anlaşması Yoktur

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Harika kurum şartları
  • N

Kızım 2 yaşına bile daha girmemişken biberon çürüğü sebebiyle dökülen üst dört dişinin tedavisini anestezi olmadan tamamen İlknur Hanımın profesyonel şekilde çocuklara yaklaşımı ile kolaylıkla yaptırdık. Ancak malesef bir tanesinin kökü zayıf olduğundan 2 sefer düştü ve ikisinde de aynı özenle ilgilenerek onarımı sağlandı. Her gittiğimizde aynı güleryüz ve samimiyetle karşılandık. Bebeğimin diş doktoru ve ilerleyen yaşlarının doktoru olarak kalacak. Çocuğuna anestezi olmadan tedavi yaptırmak isteyen gönül rahatlığıyla tercih edebilir.

mu...

"Diş hekimi korkusu olan birinin bile rahatlıkla gelebileceği bir klinik. Başından sonuna kadar gösterilen ilgi, güler yüz ve hijyen standartları harikaydı. Tedavimin her aşaması net bir şekilde açıklandı. Çok memnun kaldım, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim."

• İlknur Yolda Muayenehanesi • Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)  •

el...s

Kızımın doktor korkusu vardı asla doktorlara yaklaşmazdı bile; ama ilknur hanıma helal olsun gerçekten çocuklarla anlaşmasını çok iyi bilen bir insan işinin ehli, şarkılar ninniler eşliğinde anestezi olmadan biberon çürüklerimizden kurtulduk. Ayrıca kliniği de çiçek gibi tertemiz

b....l

3 minutes ago
    Yeni
    3.5 yaşındaki oğlumun ön dişlerindeki çürükler için ve azı dişleri için İlknur hanıma gittik. Daha önce gittiğimiz dişçiler genel anestezi alarak zirkonyum kaplama ile yapılabilir denilen işlemleri sadece iki seansta ve üstelik hiçbir anestezi işlemi olmadan halletti. Çocuklarla iletişiminin ne kadar güçlü olduğu ve profesyonelliği de zaten ilk bakışta anlaşılıyor iyi ki doktor hanımla yollarımız kesişmiş

s ...r

İlknur Hanım'la tevafuken sosyal medyada karşılaştım, 2 yaş kızım için birçok doktor gezmiştim ümitsiz bir durumdaydım. Genel anestezi ile 14 dişi yapılacaktı. Bunu tercih etmek istemedim. Kızım küçüktü işlem riskliydi. Kızımın dişleri çürümüş ve dökülmüştü. Sadece kökleri kalmıştı. Birşey ısıramıyor çiğneyemiyordu. İlknur Hanım'ın vesilesiyle kısa bir muayene sonrası kızımın en acil olan ön dişlerinin yapılmasına karar verdik. Yarım saat içinde işlemi yaptı kalan dişleri bir sonraki hafta yapılacak. Kızım işlemden iki saat sonra çorbasını içti uyudu. İlknur hanımın güler yüzü, oyunla, tatlı dille çocuğa yaklaşımı ve el çabukluğu çok güzel. Umarım tedavi tamamen bitince de memnuniyetimiz devam eder

• Ö

ö....t

Her anne gibi önyargılarım tereddütlerim vardı. Nasıl olur benm çocuğum asla durmaz diye düşünüyordum bütün ön yargılarımı kırdı İlknur hanım işinin ehli bir diş hekimi

Dt. İlknur Yolda

Teşekkür ediyorum

es...ş

3 yaşındaki oğlumuzun süt çürükleri için tedavi aldık biraz zorlasada ilk başta başarılı bir şekilde tamamlandı 4 adet kompozit dolgu yapıldı

bu...u

Bu kadar şeker bir hekimle daha önce hiç karşılaşmadım.Oğlum için gittiğim her doktor anestezi ilk önce uyutmadan hiç bir şekilde yapamadıklarını belirttiler İlknur hanımla tesadüf instagramda karşılaştım bir daha bırakmam oğlumda çok sevdi ve onun mutluluğu çok önemliydi ağlamadan anestezi almadan kanal tedavilerini yaptırdık çok memnun kaldık.

me...i

Süper bir doktor kendisi enerjik,samimi,güler yüzlü çocuklara nasıl yaklaşacağını bilen harika bir insan 3,5 yaşındaki oğlumun bütün dişleri çürüktü kendisi sayesinde hiç korkmadan anestezi almadan dişlerini yaptırdık minnettarım hocam iyi ki siz

b....ş

Doktorumuz çok güler yüzlü, güven veren bir tutumu var. Kendisini sosyal medya aracılığı ile tanıdım. Çocukla önceden de tanışıyormuş gibi iletişim kuruyor, kendisini sevdiriyor, 4 yaş kızım da enerjisini çok sevdi tedavisi boyunca hiç zorlanmadı. Serap hanıma da ayrıca sevgilerimizi gönderiyoruz.