Merhaba, 1998 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümünden 2003’te Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı oldum. Mecburi hizmetimi Giresun Bulancak Devlet Hastanesi’nde yaptıktan sonra İstanbul’da Kadıköy Şifa Hastanesi, Eren Hastanesi ve Meslek Hastalıkları Devlet Hastanelerinde çalıştım. 2018 yılında kendi muayenehanemde çalışmaya başladım. Evliyim, 2 erkek çocuğum var. Ne mutlu bana ki yaklaşık 25 yıldır hem çocukları seviyor hem de işimi yapıyorum. Onları sağlıkla büyütmek, hastalanmamaları için korumak, hastalandıklarında da kısa sürede iyileştirmek için çaba gösteriyorum.
- Tüm Çocuk Hastalıkları
- Alerjik Astım
- Bronşit
- Alerjik Bronşit
- İdrar Yolu Enfeksiyonu
Bağdat Caddesi No:53-59 Ersoy İşmerkezi B blok D5 Kızıltoprak, Kadıköy, İstanbul 34724
Aşı Takibi
Bebek Takibi ve Aşılar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. İrem Oral adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
İrem Oral isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Oral, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size İrem Oral tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aşı Takibi, Bebek Takibi ve Aşılar.
İrem Oral adresi nerede?İrem Oral şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Caddesi No:53-59 Ersoy İşmerkezi B blok D5 Kızıltoprak İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Oral isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Oral online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İrem Oral isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Oral, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
İrem Oral isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Oral tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla