Diş Hekimi, Ortodonti daha fazla

İstanbul 1 adres

Dr. İrem Özgen Demirel, diş hekimliği alanında kendini başarıyla yetiştirmiş ve mesleğinde önemli adımlar atmış bir uzmandır. İlköğretimini Terakki Vakfı'nda tamamladıktan sonra, lise eğitimini İstek Belde Fen Lisesi'nde sürdürmüş ve burada da başarılarını devam ettirmiştir. 2014-2019 yılları arasında İstanbul Okan Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamlayan Dr. Demirel, aynı üniversitede 2019-2024 yılları arasında Ortodonti Ana Bilim Dalı'nda doktora eğitimini bitirmiştir.
Dr. İrem Özgen Demirel, Türk Ortodonti Derneği, European Orthodontic Society ve American Association of Orthodontics gibi prestijli kuruluşlara üyeliği ile de mesleki gelişimini ve uluslararası alanda tanınırlığını pekiştirmiştir. Profesyonel kariyerinde, hasta memnuniyetini ön planda tutarak, güncel ortodontik tedavi yöntemlerini ve teknolojilerini yakından takip etmekte ve uygulamaktadır.

Dr. İrem Özgen Demirel

Ekşi İş Merkezi, Altunizade, Ord. Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay Cd. No:12 K:1 D:5, Üsküdar, İstanbul 34662

Diş Hekimi Randevusu

Ortodonti Randevusu

Ekşi İş Merkezi, Altunizade, Ord. Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay Cd. No:12 K:1 D:5, İstanbul

Dr. İrem Özgen Demirel

Diş teli tedavime aynı klinikte başka bir ortodonti hekimiyle başlamıştık ama istenilen sonuç ulaşamamıştık daha sonra doktor değişikliğiyle İrem Hanımla tedaviye devam ettik.Gerek hekimliği olsun gerek insani kişilik özellikleri olsun nazik karşılama ve kibar diliyle hastalarına yaklaşan işini çok iyi yapan ve hastasının dilinden anlayan değer veren bir diş hekimidir. Tel tedavi sürecinde en kısa sürede tedavimi tamamlamama yardımcı olduğu için kendisinden ve hekimliğinde çok memnun kaldım. Ortodonti tedavisi görmek isteyen herkese gözüm kapalı tavsiye ederim.

• Dr. İrem Özgen Demirel Ortodonti Randevusu  •

• F

Köpek dişlerimin çıkmaması şikayetiyle ilk randevumu almıştım . Tel tedavisi kararı almıştık süreç çok başarılı bir şekilde geçti . 3 yıl boyunca tel kullandım gayet memnunum.

• Dr. İrem Özgen Demirel Randevu  •

Dr. Dt. İrem Özgen Demirel'e alt dişlerde aralık oluşması ve üst diş çarpıklığı şikayeti ile başvurdum. 2023 yılında başladığımız ortodonti (tel) tedavim iki gün önce sonuçlandı. 49 yaşında böylesine bir düzelmenin olabileceği mucizesini mutluluğunu yaşadım sayesinde. Tedaviyi hastanın anlayabileceği düzeyde, kibarca, sabırla ve sonucu hayal etmemizi sağlayacak realitede anlatımı beni çok etkilemişti. Çok güzel bir sonuca sabırla ve sağlıkla beni ulaştırdığı, güzel gülümseyişimin mimarı olduğu için çok memnunum. Nazik ve kibar ifadesi her aşamayı uygulamadan önce açıklayarak devam etmesi ender görülen bir yaklaşım doktorlar arasında. 2.5 yıllık tedavi serüvenimin sonucunda tabii ki İrem hocam kesinlikle tavsiyedir. Farkı göreceksiniz. Sağlıklı günler diliyorum.

•  •

Diş teli tedavisi için başvurdum. Tedavim 1 sene sürdü ve çok güzel geçti. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. İrem Hanım güzel, kibar, ilgili bir doktor. Biz kendisini beğendik.

• Y

Üst dişlerimde bozukluk ve çenem için muayene olmaya gitmiştim. Ortodonti bölümünde Uzman olan İrem hocama yönlendirildim. İlk görüşmemizde yapılacak olan işlemlerin en şeffaf bir şekilde anlatılıp aklımda bir soru kalmadan tedaviye başladık. Her kontrolde gösterdiğiniz sabır detaylara verdiğiniz önem ve içten yaklaşımınızdan süreci tahmin ettiğimden daha kolay ve anlaşılabilir hale getirdiniz.
    Küçük dokunuşlarıyla büyük değişimler getiren sabrın ve özenin sonunda gülümsememe yansıdığını sizin sayenizde gördüm.
    Bu gülüşte emeğiniz, bilginiz ve sıcak yaklaşımınız var.
    İyiki bu yolculukta bana eşlik ettiniz, herkese canı gönülden tavsiye ederim.

Dr. Dt. İrem Özgen Demirel

Sizin gibi değerli bir hastamın bu güzel sözlerini duymak beni çok mutlu etti
    Tedavi sürecinizde gösterdiğiniz uyum ve güven için ben de size teşekkür ederim.
    Ortaya çıkan gülümsemenizi görmek, bu yolculuğun en güzel ödülü oldu.
    Sizin memnuniyetiniz ve mutluluğunuz her şeye değer

2 sene önce başladım diş teli tedavisine o zamana kadar gittiğim bütün diş hekimleri çene genişletme ameliyatı olman gerekiyordu fakat İrem hanım farklı bir tedavi yöntemi yaptı ve 2 yılın sonunda bugün diş telim çıktı ve kimse inanamadı bu kadar dişlerimin düzeldiğine . Herkese tavsiye ederim asla pişman olmazsınız

Dr. Dt. İrem Özgen Demirel

Bu güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim
    Sizin azminiz ve tedaviye olan uyumunuzla birlikte ortaya harika bir sonuç çıktı.
    Gülüşünüzdeki bu büyük değişime şahit olmak benim için de çok değerliydi.
    Yeni gülüşünüzün size bolca özgüven ve mutluluk getirmesini dilerim

Gömülü dişlerimin sürdürülmesi için özel bir diş kliniğinde ortodonti tedavisine başladım. Tedavime farklı bir doktor ile başlamıştık 3 yılı aşkın dişlerimde en ufak bir gelişme yoktu. Gömülü olan dişlerimin çıkmasına inancımın kalmadığı ve tedavimi sonlandırmayı bile düşündüğüm dönemde doktorum kurumdan ayrıldı ve İrem hanım ile tanışıp tedaviye devam ettik. İrem hanımın sabır gerektiren bir süreç olduğunu ve dişlerimin süreceğini söylemesi üzerine tedaviye devam ettik. Çok uzun sürmedi ve dişlerim çıktı. Dişler tam anlamıyla çıkıp düzenli yerine oturacak kadar süreci sonlandırmamam için elinden geleni yaptı. Benim aklımda her zaman diş doğurtan doktor olarak kalacak :)Tedavim bitti ve çok memnun kaldım emeğinize sağlık.Minettar olacağım her zaman emeğinin karşılığını alması dileğiyle . Ortodonti tedavisi düşünenler hiç tereddütsüz başvurabilir çevremdeki herkese de öneriyorum.

Dr. Dt. İrem Özgen Demirel

Bu güzel mesajınız beni gerçekten çok mutlu etti
    Tedavinizin en zorlu döneminde sabırla sürece devam etmeniz ve bana duyduğunuz güven sayesinde birlikte bu güzel sonucu elde ettik.
    Sizi “diş doğurtan doktor” olarak hatırlayacak olmanız da benim için ayrı bir mutluluk
    Yeni gülüşünüzün size daima özgüven ve mutluluk getirmesini dilerim. Güzel dilekleriniz için gönülden teşekkür ederim

• D

Hizmet aldığım klinikte daha öncesinde başka bir ortodonti hekimi vardı onunla tedavime başlamıştım yaklaşık 3.5 sene kadar tel taktım ama dişlerimde düzelme olmadı daha sonrasında irem hanım geldi kliniğe ve 1 sene içerisinde tel tedavimi tamamladı. İşinde çok profesyonel ve ayrıca iletişim becerileri çok yüksek bir ortodonti hekimidir kendisi. Dişlerimi kısa sürede olması gereken forma ulaştırdı her aşamayı detaylı bir şekilde açıkladı. Kendisini tanıdıklarıma ve bana ortodonti konusunda danışanlara gözüm kapalı tavsiye ederim. Özellikle yaş grubu küçük hastalara kesinlikle tavsiye ederim çünkü kendisi çok sabırlı, nazik ve aynı zamanda bilgi sahibi bir diş hekimidir.

• başka bir yer Diğer  •

Kardeşimin referansıyla doktora gittim. Dişlerimin düzensiz ve üst üste olduğunu fark etmiştim. Ortodonti tedavisi için doktora başvurdum.
    - Şubat ayından itibaren önce üst dişlerime tel tedavisi uygulandı. Üst üste olan dişlerim hızlı bir şekilde düzeldi ve diğer dişlerle hizalandı birkaç ay içinde. Doktorun tavsiyelerini uygulamam ve kendisinin her ay gittiğim kontrollerindeki ilgisi çok iyiydi. Üst dişlerim düzeldikten sonra alt çeneye de tel tedavisi uygulanmaya başlandı. Tedavi süresi şu ana kadar 7 ay oldu.
    Tavsiye ederim. Yapacağı her işlemi hastaya açıklayarak gelişmeleri ve öngörüleri paylaşıyor. Ayrıca hastayla sakin ve ilgili bir iletişimi var.

• H

Ailecek gittiğimiz Özel Diş Hekimliği merkezinde Ortodonti uzmanı Dr. İrem Özgen Demirel ile karşılaştım.Dişlerim yamukluğu için gittim. Öncelikle muayene etti. Bana tel tedavisi sürecimi anlattı ve tedaviye başladık.Çok ilgili,güleryüzlü, hastalarıyla iletişimi iyi olan bir doktor.Eskiden ağzımı açıp gülemezdim, utanırdım ama İrem Hoca sayesinde dişlerim düzeldi ve düzelmeye devam ediyor.Hala tedavim devam etmektedir.Ben kendisinden çok memnun kaldım.Herkese ortodonti doktorum canım hocam İrem hocayı tavsiye ederim.