1980 Çapa dişhekimliği fak. mezun oldum. 1986 doktora çalışmalarımı tamamlayarak protetik diş tedavisi ana bilim dalında öğretim görevlisi olarak atandım. 1987 de kendi isteğimle fakülteden ayrılarak özel muayenehane çalışmalarıma başladım .
F.Kerim Gökay Cad.Mornim Ap.No:272Kat2 D. 9 Sahrayicedit, İstanbul
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
hu...e
Yaklaşık 1,5 senedir dişçi fobimden dolayı ertelediğim implant tedavimi DR. İSLAMOĞLU sayesinde ağrısız sızısız atlattım. Beni sadece 4 implantla yolcu etmediniz ,üzerimdeki depresif duyguları da yok ettiniz. Teşekkür ediyorum ,usta hekimliğiniz için, teşekkür ediyorum,diş sağlığına önem vermemi sağladığınız için Ve...Herşeyden önemlisi gösterdiğiniz sabır için... İleri derecede dizayn edilmiş kliniği de hasalar için büyük bir şans diye düşünüyor ,diş problemi olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum...
İslam İslamoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İslam İslamoğlu, Diş Hekimi.
İslam İslamoğlu adresi nerede?İslam İslamoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- F.Kerim Gökay Cad.Mornim Ap.No:272Kat2 D. 9 Sahrayicedit İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İslam İslamoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İslam İslamoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İslam İslamoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İslam İslamoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İslam İslamoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İslam İslamoğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, İslam İslamoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar