Dr. İsmail Balaban, tıp eğitimini Ankara Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanındaki uzmanlık eğitimini Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde almıştır. Çocuk Kardiyolojisi yan dal eğitimini aynı kurumda tamamlamıştır.

Meslek yaşamı boyunca Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde araştırma görevlisi olarak görev yapmış; Ankara TSK 4. Kolordu Çiğiltepe A Tipi Dispanserde, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ve Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzman hekim olarak çalışmıştır. Ayrıca Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çocuk Kardiyoloji Bilim Dalında yan dal araştırma görevlisi olarak görev almıştır.

Çocuk kardiyolojisi alanında tanı, takip ve tedavi süreçlerinde görev almaktadır.

İstanbul, İstanbul

İsmail Balaban

İstanbul, İstanbul 34000

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Dr. İsmail Balaban adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle

Profili düzenle veya yönet