0850 333 0388 Ücret öğren

Doç. Dr. İsmail Tırnova

Genel Cerrahi

Organ Nakli (Karaciğer ve Böbrek Transplantasyonu)

Fıtık Cerrahisi

• Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Görüşler

• Y

Safra kesesi rahatsızlığım nedeniyle şiddetli ağrılarla Dr. İsmail Tırnova’ya başvurdum. Panik halim ve şiddetli ağrılarım, kendisinin sürece dahil olmasıyla birlikte yerini büyük bir güven duygusuna bıraktı. Dr. İsmail Bey, yaşanan durumu ve yapılacak müdahaleyi öyle net ve sakin bir dille açıkladı ki, benim ve ailemin tüm endişeleri bir anda kayboldu. Ameliyat sürecim, kendisinin profesyonel yaklaşımı ve titizliği sayesinde inanılmaz derecede hızlı ve sağlıklı ilerledi. Beklediğimden çok daha kısa sürede ayağa kalktım ve sağlığıma kavuştum.
    Sadece cerrahi başarısı değil, aynı zamanda hasta odaklı, ilgili ve nazik. Bu süreçte gösterdiği büyük özveri için minnettarım. Kendisine tereddütsüz güvenebilirsiniz, gönülden tavsiye ediyorum

• Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Diğer  •

• F

Sayın Dr. İsmail Tırnova’da 2 ayrı ameliyat oldum: 1. safra kesesi, 2. kıl dönmesi apsesi.
    Göstermiş olduğu ilgi, sabır ve profesyonel yaklaşımından dolayı çok memnunum. Sürecin her aşamasında beni detaylı şekilde bilgilendirmesi ve güven vermesi sayesinde kendimi emin ellerde hissettim.
    Hastalarına gösterdiği özen ve özverili çalışmalarındaki başarılarının devamını dilerim.

•  •

İnsan, zor dönemlerden geçtiği süreçlerde kendisine moral, güç ve destek veren kişileri unutamıyor. Toparlanıp iyileşmesi için gördüğü tıbbi bakım ve tedavi kadar moral ve motivasyonun da önemli olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla İsmail Hocamızı tanıdığım için mutluyum. İlk kez 2022 yılında sol kasık fıtığımdan beni ameliyat etti. Güzel geçti ve iyileştim. 2025 yılında bağırsak tıkanması nedeniyle hastaneye geldiğimizde, cerrahi operasyon ekibinde İsmail Hocamızı görmek ikinci şansımdı. Geçirdiğim kalın ve ince bağırsak ameliyatlarımda sağladığı katkı ve verdiği destek önemliydi benim için. Hastanede kaldığım, acilde bulunduğum ve kontrole gittiğim günlerde gerekli açıklamaları yaparak bilgilendirmesi önemliydi. Verdiği güven ve cesaret, onda bulduğum güler yüzlü, içten ve doğal yaklaşım, ilgi, yakınlık ve duyarlılık, yaşadığım süreçlerde psikolojik olarak beni hep güçlü kıldı. Geçirdiğim ameliyatlar sonrasında, şimdi iyiyim, her şey yolunda çok şükür. Herkese tavsiye ederim.

•  •

İsmail Tırnova’ya memede şüphelendiğim bir kitle sonucu başvurdum. Kendisi süreci büyük bir özenle yürüttü. Meslekteki başarısı ve samimi yaklaşımı, takipler sonunda geçirmiş olduğum ameliyatı da soğukkanlılıkla atlatmamı sağladı. Çevremde İsmail Hocanın alanıyla ilgili rahatsızlığı olan herkesi direkt kendisine yönlendiriyorum.

• K

Akşam saatlerinde şiddetli karın ağrısıyla acile geldim. Bağırsağımın patladığı tespit edilip acil ameliyat kararı alındı. Evinden çağrılan İsmail Bey, yapılacakları ve olasılıkları bana ve yakınlarıma net şekilde anlatarak güven verdi. Ameliyatta bağırsağın bir kısmı alındı, yayılan içerik temizlendi; ancak yetmeyince yara vakumla açık bırakılıp birkaç gün sonra ikinci ameliyat yapıldı. Temizlik sağlanınca kapatıldı. Sebebin bağırsak tümörü olduğu söylendi. Önlem için ikinci ameliyatta 15 yerine 40 örnek alınıp incelendi, hepsi temiz çıktı. Ayrıca geçici torba takıldı. İki ay sonra torbayı çıkarmak ve bağırsakları tekrar bağlamak için üçüncü ameliyatımı yaptı. Böylece tedavi tamamlandı ve taburcu oldum. Tüm süreçte İsmail Bey hem cerrahi başarısıyla hem de ilgisi, desteği ve insanlığıyla yanımızda oldu. Fedakâr çalışmasıyla süreci rahat geçirmemizi sağladı. Kendisini herkese önerdim, önermeye devam edeceğim.

• T

Safra kesesinde varlığından haberdar olmadığım taşların safra kanalını tıkaması nedeniyle aniden rahatsızlandım. Yapılan kontroller neticesinde acilen önce ERCP, sonrasında safra kesesi ameliyatı olmam gerektiği belirlendi. Sayın Doç. Dr. İsmail TIRNOVA’ya bir tanıdık vasıtasıyla ulaştım. İlgili tetkikler sonrasında teşhisi doğruladı ve hemen operasyona alınmama olanak sağladı. Mevcut durum, gerçekleşecek operasyon ve sonrasındaki hususlar hakkında güler yüzü ve samimiyeti ile hastanın anlayabileceği şekilde verdiği bilgiler nedeniyle kendisine güvenip gönül rahatlığı ile ilgili ameliyata girdim. Operasyon çok başarılı gerçekleşti ve herhangi bir komplikasyon yaşamadım. Süreçte baştan sona hep yanımda oldu. İlgili olduğu alanlarda değer verdiğim kişilere kesinlikle kendisini tavsiye ederim. Ülkemizde çalışıyor ve hayat kurtarıyor olması sebebiyle kendisi ile gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyorum.

•  •

Doç. Dr. İsmail Tırnova ile Başkent Hastanesi’nde tanıştık. 31 yaşındaki Down Sendromlu oğlumun kasık fıtığı ameliyatını gerçekleştirdi. Ameliyattan odasına getirildikten 3 saat sonra, yatağında bağdaş kurup resim yapmaya başladı. Doç. Dr. İsmail Tırnova ile teşhis, ameliyat ve sonraki sürecimiz mükemmeldi. İyi ki kendisini tanıdık ve sürecimizin her adımını kolaylıkla atlattık. Böyle bir evlat yetiştiren anne ve babasına müteşekkiriz. Doktorumuzun yolu açık, başarıları daim olsun.

•  •

2023 yılında tüp mide ameliyatımı Dr. İsmail Tırnova gerçekleştirdi ve bu süreçten son derece memnun kaldım. Ameliyat öncesinde tüm sorularımı sabırla yanıtlayarak bana güven verdi, ameliyat sonrasında da yakın takibi ve desteğiyle her zaman yanımda oldu.

Sayesinde hem sağlığım hem de yaşam kalitem önemli ölçüde iyileşti. Alanındaki bilgisi, tecrübesi ve hastalarına yaklaşımı gerçekten takdire değer. Tüp mide ameliyatı düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Diğer  •

2022 yılında geçirdiğim tüp mide ameliyatı sürecinde Doç. Dr. İsmail Tırnova’dan aldığım hizmetten son derece memnunum.
    Ameliyat öncesi, operasyon süreci ve sonrasındaki takip döneminde her aşamada ilgili, açıklayıcı ve güven veren bir yaklaşım sergiledi. Tüp mide ameliyatımın uzun vadede ne kadar doğru ve başarılı bir tedavi olduğunu bugün daha iyi görüyorum.
    Eşimin geçirdiği kasık fıtığı ameliyatını da kendisi gerçekleştirdi ve bu süreç de oldukça başarılı geçti. Ameliyat öncesi ve sonrası tüm süreçlerde bize büyük destek oldu.
    Bunların dışında yıllar içinde yaşadığımız ani gelişen rahatsızlıklarda ve günlük sağlık sorunlarında da her zaman kendisine ulaşabildik; bize yol gösterdi, doğru yönlendirmelerde bulundu ve her zaman yanımızda oldu.
    Mesleki bilgisi, tecrübesi ve hasta iletişimi çok güçlü olan, hastalarını yalnızca ameliyatla değil uzun vadeli takip eden, güven veren bir hekimdir. Kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• K

Pankreatit sancısından 112 ambulans beni bu hastaneye getirdi. İsmail Bey mükemmel; en önemlisi, hastasına güven veren bir doktor. Her daim yolu açık olsun inşallah. Onu çok seviyoruz. Kısaca özetlememi isterseniz, doktorların kralı... Hastayla olan güzel iletişimi, sabrı ve kariyerinde başarısıyla eminim ki yolu hep açık olacaktır.