Prof. Dr. Kadir Önem, Üroloji alanında VM Medical Park Samsun Hastanesinde hizmet vermektedir.

İlgi Alanları

Mimar Sinan Mahallesi Alparslan Bulvarı No:17, Atakum 55200

• Sigortası olan hastalar

Üroloji Randevusu

• Ö

Üreter darlığınız var ise ya da buna benzer ürolojik sorunlar şikayetler başınıza gelebilecek en iyi isim Prof Dr Kadir Önemdir ben kendim de sağlık personeliyim 2.5 yıldır yaşamadığım sıkıntı ve bir dizi operasyon sonrasında yaşanan enfeksiyonlar eziyetler artık beni neredeyse böbrek kaybı ve yetmezliğine götürüyordu çare ararken şans yüzüme güldü.... Kadir hocam ilk önce yaklaşımı kafanızdaki tüm soruları giderecek açıklamaları ameliyat öncesi size ve tüm ailenize verdiği güven ve kararlılık bence zaten tedavinin devamı ve başarısı için çok önemli operasyon öncesinden başlayıp operasyon sırasındaki özeni uzun saatler süren titizlikle geçen ameliyat süreci sonrasında yıllardır farklı konulan teşhis lerin bazılarının olmadığını öğrenmek kendisini yurtdışında bile olsa ulaşılabilir olmak anlatılamaz tarif edilemez bir duygu Beni hem böbreğimi kurtararak hem başarılı bir ameliyat ile sıkıntılarımın son bulmasına yardımcı olan sayın hocama minnettarım tüm ekibi de aynı şekilde samimi

• VM Medical Park Samsun Hastanesi Üretra Ameliyatı  •

• H

Merhabalar annemin tuvalete çıkamama sorunu vardı mesane kaslarının çalışmadığını bundan sonra tak sonda kullanması gerektiğini ömür boyu öyle kalacağını söylediler çok araştırdık Kadir hocamı bulduk yapılan tetkikleri attık görüştük hocamız tahlilleri yeniledi anneme mesane pili takıldı geçici pilin faydasını gördük kalıcı pil de takıldı ameliyatlar çok iyi geçti artık annem çok daha iyi tuvalete rahat çıkabiliyor sonda kullanmasına gerek kalmadı biz hocamdan da ekibinden de çok memnun kaldık kesinlikle tavsiye ediyoruz

Değerli kadir önem hocamız,
    İyi ki tanıdığım doktorlardan biri ben nörojenik mesane hastasıyım bu süreç demesane botoks yapıldı uzun süre ve sıkıntılarım artı ve mesane büyütme ameliyatı na karar verdik önceden sürekli tuvalet sıkıntım vardı ve daha amaliyat olalı 11.06.2025 de oldum olduktan sonra tuvalet tutabiliyorum ve bezlenmekden kurtuldum şuan kaçırma olayım gitti normel hayatıma döndüm benim gibi korken hastalar ve olanlar hiç tereddüt etmeden kadir hocamıza güvenebilir iyikide yaptırmışım hocamızıda tanımışız benim gibi hastalara örnek olabildiysem ne mutlu olurum kadir hocam saygılarla.

• VM Medical Park Samsun Hastanesi İdrar Kaçırma Ameliyatı  •

Kıymetli Hocamla bir dostumun tavsiyesi üzerine tanıştık. Mesane boynu yüksekliği ve üretra darlığı problemlerim vardı.Yaklaşık 25 yıldır ciddi sıkıntılar yaşadım. Hayatım kabusa döndü neredeyse. İstanbul dahil gitmediğim yer kalmadı.Hocam Hızır oldu bana.1 ay kadar önce ameliyatını yaptı. Şimdi çok iyi hissediyorum.

• T

Kadir hocaya, annemde bulunan vezikovajinal fistül nedeniyle başvurduk. Kendisi operasyon öncesi ve sonrasında o kadar ilgilendi ki ne söylesek az kalır. Oldukça bilgili, saygın ve alanında çok uzman bir kişi.

• VM Medical Park Samsun Hastanesi Diğer  •

• M

Mesane tümörü nedeniyle Kadir Bey’e ulaştık. Babam 66 yaşında ankilozan spondilit hastası ve aynı zamanda koah tanısı var. Kadir Hocam tüm kısıtlara ve risklere rağmen bizi geri çevirmedi. Babam gayet iyi ve biz bunu Kadir Hocaya borçluyuz. Bu güzel ekibe her zaman başarılar diliyorum.

Kadir Hocam, babamın geçirdiği riskli mesane tümörü ameliyatını büyük bir başarıyla gerçekleştirmeniz, bizim için tarif edilemez bir umut ve mutluluk kaynağı oldu. Zorlu bir sürecin her aşamasında gösterdiğiniz tecrübe ve insani yaklaşımınız için size minnettarız. Babamın sağlığına kavuşmasında emeğiniz çok büyük. Mesanesinin alınması ve idrar için poşet takılması gibi hassas bir süreci güvenle atlatmamıza vesile olduğunuz için hem size hem de ekibinize en içten güzel dileklerimizi sunuyoruz.

• VM Medical Park Samsun Hastanesi Üroloji Randevusu  •

Hocamızla babama 1 ay önce mesane kanseri tanısı konduktan sonra tanıştık. Zorla ameliyata ikna ettiğim babama süreci çok iyi ve güler yüzle anlattıktan sonra gönül rahatlığıyla ameliyata koştu babam. Bugün patoloji sonuçları da temiz geldi. Çok şükür iyileşme sürecindeyiz. Ayağına taş değmesin. Düşünmeden gidip ve ona tedavi olma şansını bulabiliyorsaniz şanslısınız

• VM Medical Park Samsun Hastanesi Mesane Kanseri Kapalı Ameliyatları  •

Değerli doktorumla 1 ay önce tanıştım . Sağ kanalımda çok zor bir lokasyonda 1.1 mm böbrek taşı mevcuttu. Ayrıca benim kanallarım söylediğine göre çok dardı . Bu süreçte psikolojik olarak çok yıpranmıştım. Değerli doktorum beni psikolojik olarak da rahatlattı. İstediğim zaman özel numarasını aradım aklıma takılan herşeyi kendisine rahatlıkla sordum , her seferinde çok nazikti ve beni rahatlatacak şeylerler söyledi. Tam anlamıyla hem bir ürolog hem de bir psikiyatr olarak yanımda oldu. Dün operasyonumu oldum . Kendisi alanınının en iyilerinden .Hem mütevazi kişiliği hem de becerikli elleriyle beni bu dertten kurtardı.Gerçekten bütün kalbimle söylüyorum . Alanının en iyilerinden .Başarılarının devamını diliyorum .Bütün insanların bence böyle güzel yürekli ve becerikli doktorlara ihtiyacı var . Kendisine saygı ve sevgilerimi sunuyorum

• VM Medical Park Samsun Hastanesi Böbrek Taşı Cerrahisi  •

Öncelikle kadir hocamdan aldığım hizmetten dolayı çok memnunum..Alanında uzman bir doktor. Istanbulda prostat kanseri icin robotik cerrahi ameliyati olmuştum idrar kaçırma problemim vardı. Kadir hocamızla tanıştık ve protez takılmadan önce idrar kacırmamı bitireceğini söyledi ve gerçektende dediği gibi oldu şu an hic bir problemim. Çok başarılı ve çok mütevazi bir doktor iyi ki sizi tanımışız

• VM Medical Park Samsun Hastanesi Cinsel İktidarsızlık Tedavisi  •

• R

Merhabalar ben Rahmi Ulusoy 2020 yılında omurilik tümörü teşhisi konuldu. Beyin cerrah doktoru ameliyatımı yaptı. Daha sonrasında büyük abdest küçük abdest problemim yani altima kaçırmalarim olmaya başladı. Bunlarin hepsi tümörden dolayı oldu. Ve 4 sene boyunca tak sonda kullaniyordum günde 4 kez . Lakin
    Prof Dr. Kadir Önem doktorumla tanıştıktan sonra bana stimülasyon pili önerdi yani diğer adıyla da mesane pili olarak da halk arasında biliniyor. Mesene pili olarak da bilinen stimülasyon ve diğer adi da mesane pili takılmıştır. Şuan “İdrarımı kendim yapmaya başladım “ Hocama minnettarım hayatı boyunca başarıların devamını dilerim kendilerine ne kadar dua etsem az dır.

• VM Medical Park Samsun Hastanesi İdrar Kaçırma Tedavisi  •