Kl. Psk.
Psikoloji
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Nişantaşı Anadolu Lisesi’nden mezuniyetimin ardından, lisans eğitimimi Boğaziçi Üniversitesi’nde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ile Okul Öncesi Öğretmenliği bölümlerinde çift anadal yaparak, onur derecesiyle tamamladım. Psikoloji alanındaki akademik altyapımı, Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı ile derinleştirerek yüksek onur derecesiyle mezun oldum ve Uzman Klinik Psikolog unvanını kazandım.
Klinik stajımı NP İstanbul Beyin Hastanesi'nde tamamladım. Bu süreçte psikiyatrik değerlendirme, bireysel vaka takibi ve terapi uygulamalarına aktif olarak katılarak klinik deneyim kazandım. Şu anda, hem bireylerle hem de çiftlerle yürüttüğüm terapi süreçlerinde etik ve bilimsel temellere dayalı, bütüncül bir yaklaşımla çalışmaktayım.
Çift terapisi, aile terapisi, bireysel terapi ve psikolojik danışmanlık alanlarında hizmet vermekteyim. Mesleki gelişimimi sürdürmek amacıyla Çift ve Aile Terapileri Derneği (ÇATED) üyesiyim.
Hakkımda
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Yetişkin
Çocuk
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
L
l.....
Yaklaşımı ve farkındalığımı arttırmak konusundaki görüşleri ile terapimde iyi yol kattetiğimi düşünüyorum
• Online Danışmanlık • •
T
ta...
Karen hanım harika bir psikolog. Her seans sonrası kendimi daha mutlu hissediyorum bana o kadar iyi geliyor ki her görüşmemiz benim için çok degerli. Kendisi alanında çok başarılı, çok kibar ve sabırlı. Ofisinin ulaşımı kolay, seansina tam saatinde başlıyor.
• Uzm. Kl. Psk. Karen Levi • Randevu •
Karen Levi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Karen Levi, Psikoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Karen Levi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu.
Karen Levi adresi nerede?Karen Levi adresini belirtmedi. Karen Levi yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Karen Levi adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Karen Levi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Karen Levi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Karen Levi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Karen Levi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Karen Levi hangi dilleri konuşuyor?Karen Levi ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Karen Levi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Karen Levi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Karen Levi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Karen Levi hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Karen Levi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.