Prof. Dr. Kerem BAŞARIR, Mesleki çalışmalarına Prof. Dr. Kerem BAŞARIR Muayenehanesi'nde devam etmektedir.
- Diz Kireçlenmesi
- Kalça Kireçlenmesi (Koksartroz)
- Menisküs Yırtığı
- Diz Ağrısı
- Kalça Kırığı
Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulv. No:3 A / Next Level Ofis A Blok Kat:8 Daire:34, Çankaya, Ankara 06590
- Sigortası olan hastalar
Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulv. No:3 A / Next Level Ofis A Blok Kat:8 Daire:34, Ankara
Ameliyatsız Diz Ağrısı Tedavisi
Ampütasyon
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Artroplasti
Prof. Dr. Kerem Başarır Muayenehanesi
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
Artroskopi
Ayak Parmağı Ampütasyonu
Ayak Ve Ayak Bileği Artrodezi
Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi
Prof. Dr. Kerem Başarır Muayenehanesi
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Batık Tırnak Tedavisi
Prof. Dr. Kerem Başarır Muayenehanesi
Bel Cerrahisi(Minimal Invaziv Lomber Spinal Füzyon)
Bel Kayması Tedavisi
Eklem Enjeksiyonu
Eklem Enjeksiyonu(Kortizon Enjeksiyonu)
Eklem Protezleri
Prof. Dr. Kerem Başarır Muayenehanesi
Eklemiçi Ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları(Kortizon Enjeksiyonu)
El Cerrahisi
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
Üst Ekstremite Cerrahisi
L
le...r
Ameliyatımdan olduktan bir yıl sonra yazmayı düşündüm. Kalça protezimi olacaksınız başka doktor aramayın bence işinin ehli biri sürecim 2023 yılı avasküler nekroz teşhisi konulmasıyla başladı her gün ağrı kesici kullanma sürecii 2 yıl sarfında 60 seans oksijen tedavisi aldım 2024 yılı kasım ayında Kerem hocayla tanıştık kasım ayında ameliyatımı beraber planladık ameliyat süreci yüzüncü yıl hastanesinde planlandı sonuç mu ağrı kesici kullanmıyorum gayet iyiyim 20 km bisiklet sürebiliyorum eline emeğine sağlık kerem hocam
• Prof. Dr. Kerem Başarır Muayenehanesi • Kalça Protezi •
i̇...k
Oğlumun kolundaki kist ameliyatı için Kerem Başarır hocamıza süreç boyunca gösterdiği özveri uzmanlık ve güven veren yaklaşımı sayesinde bu zorlu dönemi çok daha güçlü atlattık. Allah sizden razı olsun
• Prof. Dr. Kerem Başarır Muayenehanesi • Diğer •
a....
Bundan 1,5 yıl önce kolumda çıkan şişlik ve ağrı nedeni ile Kerem beyi ziyaret ettik. Omuz ameliyatı olmam gerektiğini söyledi. Ameliyatın öncesi ve sonrasındaki süreci bize detaylı bir şekilde açıkladı.Biyopsi işlemini Kerem Bey bizzat kendisi yaptı. Her aradığımızda kendisine ulaşabildik . Sorduğum sorulara her zaman cevap alabildim. Hastasına karşı çok ilgili bir hekim. Çok memnunuz kendisinden. Ayrıca Kerem beyin muayenehanesindeki asistanının güler yüzlü, samimi yaklaşımı ile hepimizi rahatlatması , yardımcı olması da güzeldi. ameliyatım öncesi ve sonrasında ki süreçte, Kerem beyin kendisinden çok memnun kaldım .Kendisini seviyoruz. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.
• Prof. Dr. Kerem Başarır Muayenehanesi • Diğer •
a....d
İki sene önce kerem hocamıza bag dokusu ameliyatı olduk hocam işinde ehli her aramamızda dönüş yapan tek tek anlatan kendi şehrimizdeki doktorların korkutup kerem hocamın anlatımııyla iyki hocama gelmişşz birde yardımcısı nazlı hanım candan yaklaşımı
İyki sizleri tanimısız aycan dikeç• Prof. Dr. Kerem Başarır Muayenehanesi • Yumuşak Doku Tümörleri Tedavisi •
ay...n
37 yaşında bir hekim olarak, 3 ay önce Kerem Hocam tarafından robotik cerrahi yöntemiyle gerçekleştirilen total kalça protezi ameliyatımı oldum. Asetebular displaziye bağlı olarak uzun süredir devam eden ağrılarım son iki yılda iyice şiddetlenmiş, yürüyüşümde belirgin topallama başlamıştı. Ancak ameliyat sürecim Kerem Hocam sayesinde son derece konforlu geçti. Hem ameliyat öncesi bilgilendirme hem de sonrası takip süreciyle her aşamada kendimi güvende hissettim.
Bugün ameliyatın üzerinden 3 ay geçti ve artık ne ağrım kaldı ne de topallamam. Günlük yaşantıma tamamen döndüm diyebilirim. Bu süreçte Kerem Hocamla yollarımızın kesişmiş olmasından dolayı çok mutluyum. Kendisine hem hekimliği hem de insani yaklaşımı için minnettarim.• Prof. Dr. Kerem Başarır Muayenehanesi • Robotik Kalça Protezi •
a....)
Oğlum için başvurduk. Kalça protezi ameliyatı oldu. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Ameliyat öncesinde ve sonrasında detaylı bir şekilde her şeyi açıkladı. Kerem Bey çok babacan, değerli, işine severek yapan bir doktor. Hastasına karşı ilgili bir hekim. Çok memnunuz kendisinden.
s....)
Annem için başvurduk. Diz protezi ameliyatına girdi, ameliyatı çok başarılı ve güzel geçti. Ameliyat öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Her aradığımda ulaşabiliyoruz. Daha önce de babamın diz ameliyatını yapmıştı. Yıllardır kendisini takip ediyoruz. Herkese tavsiye ediyoruz.
hs...e
Kerem Bey annemin kalça protezi ameliyatını gerçekleştirdi. Sürecin başından itibaren detaylı açıklamaları, anneme ve bizlere olan yaklaşımı ile kafamizda hic soru isareti kalmadan ameliyat gerçekleşti. Sonrasindaki sürecte de ihtiyac duydugumuz her zaman gece gündüz demeden kendisine ulasabildik. Dogru yol gosterdi, dogru bilgi verdi, her asamada yardimci oldu ve annem sağlığına kavuştu. Ayrıca Kerem beyin muayenehanesindeki asistanının güleryüzlü, icten yaklasimi ile hepimizi cok rahatlatmasinin yani sira, isine olan hakimiyeti ile de hep cok yardimci oldu ve dogru yönlendirdi. Randevu almak icin aradigimizda ve diger gorusmelerin tamaminda her zaman buyuk bir nezaket ve kibarlikla karsilandik.
• Prof. Dr. Kerem Başarır Muayenehanesi • Randevu •
Y
y....)
Oğlum için başvurduk. Dizinde tümör vardı, ameliyat oldu. Ameliyatı iyi geçti, 7 yıl sonra hastalığı nüksetti. Biyopsi işlemini Kerem Bey yaptı, daha sonra farklı bir doktor ameliyata aldı. Kerem Bey çok iyi bir hoca. İnsanlarla ilişkisi ve diyalogu güzel, memnunum kendisinden.
a....)
Babamın iki ayağını ameliyat etti. Ameliyatı başarılı geçti, şu anki sağlık durumu iyi, yürüyebiliyor. Kontrolümüz var. İlgili ve alakalı bir doktor. Biz memnunuz, kendisini seviyoruz. Çok hasta gönderdik, herkese tavsiye ederim.
Kerem Başarır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kerem Başarır, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Kerem Başarır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Kalça Protezi, Diz Protezleri, Kırık Cerrahisi, Artroskopik Cerrahi, Artroplasti, Diz Artroplastisi, Total Kalça Replasmanı, Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı.
Kerem Başarır adresi nerede?Kerem Başarır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulv. No:3 A / Next Level Ofis A Blok Kat:8 Daire:34 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kerem Başarır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kerem Başarır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kerem Başarır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kerem Başarır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Kerem Başarır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kerem Başarır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kerem Başarır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kerem Başarır hakkında ne düşünüyor?Toplam 157 hasta / danışan, Kerem Başarır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kerem Başarır hangi sigortaları kabul ediyor?Kerem Başarır tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Axa Sigorta, Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları