Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

İstanbul Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi kadrosunda 1 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 3 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 3 adet genel cerrahi uzmanı, 4 adet iç hastalıkları uzmanı, 3 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 2 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, 3 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. İstanbul Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi İstanbul ilinde Dursun Fakih sokakno:1 adresinde bulunmaktadır. İstanbul Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2122420665 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

İstanbul Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi
Dursun Fakih Sok.No:1, İstanbul

Uzm. Dr. Erhan Toy Diğer

Miyom tedavisi için gittim. Kendisine hayran kaldım. Kendinden emin ve işini iyi bilen bir doktor olduğu insana yaklaşımı çok iyin. Kendisini içtenlikle tebrik ediyorum. Allah razı olsun.

Uzm. Dr. Erhan Toy

Allah sizden de razı olsun❤️

K
    Uzm. Dr. Alev Abdulgaffar Kayahan Diğer

2012 yılı doktor alev beye randevu aldım sağ diz menüsküs yırtığı için ameliyat oldum mükemmel ve muhteşem doktor allah razı olsun şimdi sol dizde menisküs yırtığı oluştu tekrar gidecem

K
    Uzm. Dr. Mesut Cömert Diğer

Mesut bey profosyonel bir doktor iyiki tanıdım kendisini 2012 yılınds sağ dizden menisküs yırttığı ameliyatı oldum şimdi sol diz yırtığı için kendisine gidecem çünkü o bir dahi

Uzm. Dr. Fahri Çelik Geniz Eti Ameliyatı

2 çocuğumunda bademcik geniz eti ameliyatını yaptırdık herkese adını söyleyip tavsiye ediyorum. Gerçekten harika bir dr

Uzm. Dr. Fahri Çelik Burun deviasyon ve et alma ameliyatı

20 doktor gezdikten sonra tavsiye üzerine gittiğimiz kızımın alerjisine çözüm bulan fahri beyi tanıdiktan sonra 28.08.2018 de eşimin burnuna deviasyon ve et ameliyatı için kendisinin yapmasinı rica ettik devlet hastanesinde bu kalitede bir dr inanmazdım hasta ile diyaloğu(insana değer veren saygılı bir dr nadirdir devlet hastanelerinde), teshis ve tedavideki başarısı herşey dört dörtlüktü kendisine teşekkür ederim,ismail akgün ameliyathane personeli,güleryüzlü hemşirelerine ve sabah kahvaltısı veren değerli kardeşime sevgiler ve saygılarımı iletir hepsine teşekkür ederiz.Umarım sağlık bakanlıgı fahri bey gibi drlara gereken özeni ve değeri verir.

Uzm. Dr. Fahri Çelik

tek kelime ile mükemmel doktor cocukla nasıl konuşması gerektiğini bilen sakin tavırlarıyla cocukları ikna edebilen sabırlı cok iyi bir doktor oğlumun geniz eti ve kulaklara tüp takımı ameliyatını kendisi yaptı çok memnun kaldık herkese gözüm kapalı tavsiye ediyorum

Uzm. Dr. Fahri Çelik geniz eti

hastasıyla uzun uzadıya ilgilenen her şikayetini dinleyip önemseyen, her yasta insanın anlayabileceği bir dil ile anlatan nadide doktorumuz. 3 yaşındaki bebeğimin çok büyük olan geniz etini kontrol altına alıp bebeğimin horlamasını engelleyip nefes almasını sagladı, insallah geniz eti ameliyatını da kendisi yapacak. çok güveniyoruz ailece cok seviyoruz sağolun hocam.