Klinikler İstanbul

• Merkez Mahallesi. Nene Hatun Caddesi Tahtakale Sokak Kat 4 No:12/1, İstanbul Harita

İstanbul Arnavutköy Toplum Sağlığı Merkezi

• Fizyorom Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi

Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Fizyoterapi ve rehabilitasyon

Zuhuratbaba Mahallesi Şükran Çiftliği Sokak No:29, Bakırköy Harita

Fizyorom Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi

• Yeşil Kent Mah. Birlik Cad. G-212 Sokak No:2, İstanbul Harita

Avcılar Yeşilkent 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi

• Acıbadem Maslak Hastanesi

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazla

Büyükdere Cad.No:40 Maslak, Sarıyer Harita

Acıbadem Maslak Hastanesi

• Mood Psikoloji Danışmanlık Merkezi

Psikoloji, Psikolojik danışma ve rehberlik

Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1997.Sokak A Bok Kat:4 Esenyurt D:21, Esenyurt Harita

Mood Psikoloji Danışmanlık Merkezi

• Özel Atalar Hastanesi

İç hastalıkları, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi

, Beyin ve sinir cerrahisi, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Cerrahi onkoloji, Psikoloji · Daha fazla

Atalar Mahallesi Üsküdar Caddesi No:101, Kartal Harita

Özel Atalar Hastanesi

• Esenyurt Kolan Tıp Merkezi

İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji

, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazla

Atatürk Mahallesi Atatürk Cad. No:44 Kıraç, Esenyurt Harita

Esenyurt Kolan Tıp Merkezi

• Büyükdere Cad. Serdaroğlu Apt. No: 10/3, Şişli Harita

İrfan Devranoğlu Muayenehanesi

• Bahçeşehir 1. Kısım Mah. Bülbül Cd. Çınar Adası Çınar 06 Villa 17, Başakşehir Harita

Özel Soli Psikolojik Danışmanlık Gelişim Ve Eğitim Merkezi

• Estetistanbul Medical Group

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Pratisyen

Levent Mahallesi Beyaz Karanfil Sokak No: 27 Levent 3, Beşiktaş Harita

Estetistanbul Medical Group

• Akdeniz Caddesi Vatandaş Sokak Şentürk Ap. No: 33 D:1, Fatih Harita

Özel Akdeniz Şifa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

• Cumhuriyet Mahallesi Fedakar Sokak No:19/3 Demir Romance Sitesi Dükkanları İnci 3 Dükkan, Beylikdüzü Harita

Özel Fizyoestet Polikliniği

• Türkali Mahallesi Ihlamurdere Caddesi Engin Apt. No: 92/3, Beşiktaş Harita

Uzmanlar Diş Kliniği

• Memorial Ataşehir Hastanesi

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazla

Vedat Günyol Cd. No:30 Küçükbakkalköy, Ataşehir Harita

Memorial Ataşehir Hastanesi

• Özel Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi

İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji

, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

Feneryolu, Bağdat Caddesi No:63, Kadıköy Harita

Özel Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi