Klinikler İstanbul
Kurtköy Mah. Prestij Sk. No:9/A, İstanbul • Harita
Özel Dentolya Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Kurtköy
Kozyatağı Central Hospital
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Protetik diş tedavisi · Daha fazlaKozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19, Kadıköy • Harita
Kozyatağı Central Hospital
Özel Türkiye Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaMerkez Mahallesi Darülacaze Cad. No:14/1, Şişli • Harita
Özel Türkiye Hastanesi
Acıbadem Bakırköy Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) · Daha fazlaZeytinlik, Halit Ziya Uşaklıgil Cd. No: 1, Bakırköy • Harita
Acıbadem Bakırköy Hastanesi
Özel Referans Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti
, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazlaYenişehir Mahallesi Mustafa Akyol Sokak No:7, Pendik • Harita
Özel Referans Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Bulgurlu Mahallesi Alemdağ Caddesi No:110/2 Tokgözler İş Merkezi, Üsküdar • Harita
Özel Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yeditepe Üniversitesi Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenterolojisi, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaİçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104, Ataşehir • Harita
Yeditepe Üniversitesi Hastanesi
Erenköy Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Diş hekimi · Daha fazlaMerdivenköy Mahallesi Ressam Salih Erimez Caddesi No:21, Kadıköy • Harita
Erenköy Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi
Tuzla Devlet Hastanesi Merkez Bina
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Pratisyen · Daha fazlaİçmeler Mahallesi, Piri Reis Caddesi, No: 74, Tuzla • Harita
Tuzla Devlet Hastanesi Merkez Bina
Birlik Mahallesi Atışalanı Caddesi No:135/A, Esenler • Harita
Özel Ensar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ataşehir Atatürk Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:11/A, Ataşehir • Harita
Acıbadem Ataşehir Hastanesi
İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaBarbaros Mahallesi Veysi Paşa Sokak No : 14, Üsküdar • Harita
İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi
Caferağa mah. Sakız sok. Maksim Apt. No:2/B, Kadıköy • Harita
Yakaza Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Koşuyolu Sağlık Muayenehaneleri
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi
, Tıbbi patoloji · Daha fazlaKoşuyolu Mah. Muhittin Üstündağ Cad. Numara:31, İstanbul • Harita
Koşuyolu Sağlık Muayenehaneleri
Ankara Caddesi No:96, Kartal • Harita
Özel Dentaport Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü
İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji, Çocuk onkolojisi
, Genel cerrahi, Radyasyon onkolojisi, Tıbbi patoloji · Daha fazlaMillet Cad., Fatih • Harita
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü
Özel Nisa Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Diş hekimi · Daha fazlaÇobançeşme Mah. Fatih Cad. Okul sok no:2 Yenibosna, Bahçelievler • Harita
Özel Nisa Hastanesi
Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Aldemir Sok.Bahçekent Emlak Konutları 654 Ada 1. Ticaret Merkezi K:1 No:29-34, Başakşehir • Harita
Psikolaj Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
Transmed Saç Ve Kozmetik Cerrahi Kliniği