Hakkımızda

İzmir’de 2007 yılında kurulan Özel Derman Tıp Merkezi, farklı branşlarda sunduğu sağlık hizmetleriyle hastalarına güvenilir, etik ve kaliteli tedavi imkânı sağlamaktadır. Merkezimizde nöroloji, göğüs hastalıkları, dahiliye, radyoloji ve ortopedi başta olmak üzere birçok alanda poliklinik hizmeti verilmektedir.

Hastalarımıza bütüncül ve hasta odaklı bir yaklaşım sunarken, güncel tıbbi bilgi ve teknolojiyi bir araya getiriyoruz. SGK, tamamlayıcı sağlık sigortaları ve özel sağlık sigortaları ile anlaşmalı olarak hizmet vererek, sağlık hizmetine erişimi kolaylaştırıyoruz. Deneyimli acil servis ekibimiz, haftanın her günü 24 saat kesintisiz sağlık hizmeti sağlamaktadır.

Bilimsel ve etik değerlere bağlı kalarak, her hastamıza adil, şeffaf ve güvenilir sağlık hizmeti sunmak. Tedavi süreçlerinde hasta haklarını gözeterek, modern tıbbi cihazlar ve alanında uzman kadromuzla yüksek standartlarda hizmet vermek.

Hastalarımızın yaşam kalitesini yükselten, alanında öncü ve güvenilir bir sağlık kuruluşu olarak tanınmak.

Değerlerimiz

• Adalet ve eşitlik

• Dürüstlük ve şeffaflık

• Hasta ve çalışan güvenliği

• Memnuniyet odaklı hizmet anlayışı

• Yeniliklere uyum ve sürekli gelişim

• Verimli ve sürdürülebilir sağlık hizmeti

• Erişilebilirlik

• Medisa Sigorta
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Neova Sigorta
  • Prive Sigorta
  • Prive Sigorta A.Ş. (TSS)
  • QNB Finansbank Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Zurich Yaşam ve Emeklilik
  • Tüm sigortaları göster

Sayın doktor Emre Özkan bey son derece ilgili işinin ehli konusunda gerçekten uzman insan olarak paha biçilemez derecede insancıl sıcak kanlı hastasına değer veren nadir insanlardan. Alerjik astımım atak yaptığı için muayeneye gittim verdiği ilaçlar çabucak toparladı beni
    Herşey bir tarafa sevgiyi saygıyı hakeden nadir insanlardan Rabbimin şifasına vesile olduğu için Allah ondan razı olsun Nice başarıları olsun sağlık sıhhat afiyetle uzun ömrü olsun

• Uzm. Dr. Emre Özkan Diğer  •

Hocama alerjik astım sebebiyle uzun yıllar gitmiştim çok ilgili bir hekim kendim öğretmenim merkezden ayrılmış şimdi kendisine ulaşamıyorum böyle bir uzman zor bulunur

• Uzm. Dr. Emre Özkan Diğer  •