Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kadrosunda 13 adet acil tıp uzmanı, 9 adet aile hekimliği uzmanı, 1 adet alerji hastalıkları uzmanı, 38 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 12 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk göğüs hastalıkları uzmanı, 1 adet çocuk onkolojisi uzmanı, 45 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 3 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet el cerrahisi uzmanı, 1 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 13 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 2 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 2 adet gastroenteroloji uzmanı, 38 adet genel cerrahi uzmanı, 3 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 13 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 26 adet göz hastalıkları uzmanı, 39 adet iç hastalıkları uzmanı, 1 adet jinekolojik onkoloji cerrahisi uzmanı, 31 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 3 adet kardiyoloji uzmanı, 17 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet nefroloji uzmanı, 1 adet neonatoloji uzmanı, 10 adet nöroloji uzmanı, 1 adet nükleer tıp uzmanı, 23 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet perinatoloji uzmanı, 2 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 13 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 7 adet radyoloji uzmanı, 3 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 1 adet tıbbi genetik uzmanı, 7 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 10 adet tıbbi patoloji uzmanı, 1 adet üreme endokrinolojisi ve infertilite uzmanı, 17 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi İstanbul ilinde Şemsidenizer Cad.e-5 Karayolu Kartal Cevizli adresinde bulunmaktadır. İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2164413900 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
Şemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal, İstanbul 34865
  • Diğer (İade)

s....u

10 aylık kızım Berra’yı, burun tıkanıklığı ve özellikle emerken burundan hırıltılı/horlama benzeri ses gelmesi şikâyetiyle gittim. doktor görüşme sırasında kızımı hiçbir şekilde fiziksel olarak muayene etmedi bebek arabasindan dahi kaldirmadim cocugumu.Ayrıca görüşmenin başında doktor, “Hastanede bir işiniz mi vardı, ondan mı geldiniz?” şeklinde bir ifade kullandı. Kızımın hiçbir şeyi olmadığını suratina bakincada herhangi bir seyi olmadigini ima eden, benim tarafımdan küçümseyici ve alaycı olarak algılanan bir üslupla konuştu. Görüşmenin sonunda doktor tarafından kızım için 2 ilac önerildi Ancak ilaçları eczaneden almaya gittiğimde eczacı, kızımın henüz 10 aylık olduğunu öğrenince ilaçların yaş uygunluğu konusunda uyarıda bulundu. Tarafıma verilen ilacların 2 yaş ve üzerindeki çocuklar için olduğunu, 10 aylık bebeğim için uygun olmadığını belirtti.Eczacı bu durumu fark etmeseydi, doktorun önerisine güvenerek bu iki ilacı da 10 aylık bebeğime verme ihtimalim bulunuyordu.

• Uzm. Dr. Pelin Güler • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Y

ya...

Evren hocamla yunus emre altuntaş hocam sayesinde tanıştık bu arada randevu alamadığım halde beni kapısından geri çevirmedi tarih olarak tam hatırlamıyorum haziran ayı gibiydi bel fıtığım inanılmaz ağrılarım algolojiye beni yönlerdirdi o tedavi bir süre iyi geldi fakat sonrası ağrılarım devam etti kendisi devam etmesi durumunda tekrardan yanıma gelmen gerektiğini söyledi ve ben tekrardan yanına gidicem sonra ne olur bilmiyorum hastalarına olan yaklaşımı tedavi süreçleri hastasını dinlemesi iyi bir hekim beyin cerrahisi olarak tavsiye ediyorum

• Op. Dr. Evren Aydoğmuş • Diğer  •

er...

Annem uzun zamandır Ergün beyin kontrolünde nefroloji kıliniğinde yatmaktadır.Ergün hocam okadar ilgili alakalıki biz kendisine sürekli dua ediyoruz.Vizite gelincede sonrasında da hep morel verir güler yüzlüdür yaşlı hastalara prensesim nasılsın der ALLAHÜTELA ilk önce ona sağlık sıhhhat versin onun eliylede bizlere versin inşallah..

• Uzm. Dr. Ergün Parmaksız • Diğer  •

ha...a

Murat Hocamızla yollarımızın kesişmesi bizim için gerçekten büyük bir şans oldu. Çok zor ve kaygılı bir süreçte, yalnızca hekimliğiyle değil; ilgisi, sakinliği, iletişimi ve insani yaklaşımıyla da bize büyük bir güven verdi.

İşini büyük bir özveriyle yapan, mesleki donanımının yanında vicdanı, merhameti ve insanlığıyla da fark yaratan bir hekim. Böyle hekimlerin varlığını bilmek, insanın en zor anında gerçekten güç veriyor. Rabbim Murat Hoca gibi hekimlerin sayısını artırsın, yollarını ve emeklerini daim etsin.

• Op. Dr. Murat Oklar • Diğer  •

hi...a

2017 tanıdım değerli hocami sebepsiz infertilite deniliyordu bna aşılama tüp bebek süreçlerinde her zaman yardımcı oldu hayatımdaki en iyi doktor odur diyebilirim gözünüz kapalı tek adres kesinlikle önder sakin soy ismi gibi çok sakin mütevazı o kadar iyi ki alanında insan olarak ilgili hastası ile tedavi süreci olsun ilgisi olsun yardım sever ligi olsun on numara ikiz çocuğum var her zaman dua cisiyim onun iyiki var in yıldır tanıyorum hala gidiyorum ona iyiki varsınız hocam siz hep olun geçen arkadaşlarım sordu yine onun adını verdim kesinlikle tek adres önder hocam infertilite olsun tüp bebek olsun iyiki var böyle doktorkar herkese tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla gidin

• Prof. Dr. Önder Sakin • Tüp Bebek  •

e....u

Engin hocamla bir trafik kazası sonucu tanıştım kendisinin yapmış olduğu büyük bir pelvis ameliyatıyla tekrar ayaklandım, Allah razı olsun kendisinden,çok seviyorum kendisini çok iyi başarılı bir doktor gerek samimiyeti olsun gerek tecrübesi olsun muazzam. Kartal ortopedi dendiği zaman akla sadece Engin Eceviz gelir. Saygılar hocam seviliyorsunuz.

• Dr. Engin Eceviz • Diğer  •

Z

ze...

12 Ağustos 2026 tarihinde babama Whipple ameliyatını gerçekleştiren Doç. Dr. Mehmet Gökçeimam, süreç boyunca sergilediği yüksek mesleki donanım, cerrahi tecrübe ve titiz yaklaşımıyla bizlere büyük bir güven verdi. Özellikle böylesine kapsamlı ve önemli bir ameliyatın her aşamasını dikkatle değerlendirmesi, gerekli kararları büyük bir özen ve profesyonellikle alması bizler için son derece kıymetliydi. Hastasına yaklaşımı, iletişimindeki açıklık ve ameliyat sürecindeki disiplinli tutumu takdire değer. Alanındaki bilgi ve tecrübesini insani yaklaşımıyla birleştiren, güven veren ve mesleğine büyük bir özveriyle bağlı bir hekim.

• Doç. Dr. Mehmet Gökçeimam • Diğer  •

06.08.2026 tarihinde saat 09:54’te KBB Polikliniğinde Dr. Metin Bala tarafından burun tıkanıklığı ve nefes alamama şikayetim nedeniyle muayene edildim. Muayene odasına girdiğimde “Günaydın” dememe rağmen karşılık alamadım. Muayene süreci boyunca doktorun iletişim tarzını soğuk, mesafeli ve sert buldum. Şikayetlerimi anlatırken kendimi rahat ifade edemedim Muayene sonunda kan tahlili yapılması uygun görülerek laboratuvara yönlendirildim ve gerekli kan örneğini verdim. Ancak muayene sürecindeki iletişim şekli nedeniyle kendimi yeterince dinlenmiş ve özen gösterilmiş hissetmedim. Bu durum hem muayene deneyimimi hem de tedavi sürecine olan güvenimi olumsuz etkiledi. Bu nedenle tahlil sonuçlarımın değerlendirilmesi ve tedavimin devamı için farklı bir doktora başvurma kararı aldım. Bu nedenle yaşadığım deneyimi, randevu almayı düşünen kişilere fikir vermesi amacıyla paylaşmak istedim.

• Uzm. Dr. Metin Bala • Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

a....g

"Kızımın göz ameliyatını başarıyla gerçekleştiren değerli doktorumuz Doç.Dr. Murat Oklar Mesleki tecrübesi, ilgisi ve ameliyat öncesi ile sonrasında içimizi rahatlatan yaklaşımı sayesinde bu süreci çok rahat atlattık.
    Ameliyat sonrası yattığımız serviste görev yapan tüm hemşirelerimize de ayrıca yürekten saygılarımı sunuyorum. Güler yüzleri, sabırları ve gösterdikleri özverili bakım kızımın iyileşme sürecinde bize çok büyük güç verdi. İlgi ve emeğiniz için minnettarız, iyi ki varsınız !

• Op. Dr. Murat Oklar • Diğer  •

R

r.....

6 Aralık 2025 gece yarısı çığlık-çığlığa Lütfü Kırdar Hastanesi Acil servisine gittik eşimle. Sonda taktılar bana rahatladım. Genç sağlıkçılar olmasaydı acılar içerisinde sabahı bulamayacaktım belkide. Hastanede önünden her geçtiğimde Acil Servise girip “Gençler sizler benim için çok önemli insanlar oldunuz artık “demek geçiyor içimden.Dr. Utku CAN hocamızın kontrolünde Holep ameliyatı oldum ve Ameliyat öncesi ve sonrası yatış dönemlerinde Üroloji Servisinden gördüğüm hizmetlerden çok memnun kaldım. Doktorlarımız ve Hastanemiz olmasaydı acılar içinde yok olacaktım belkide. Oysa sağlıklı şekilde hayatıma devam ediyorum şimdi…Minnettarım..Sağlıkçıların bu dünyaya Milyonlarca yıl ömür kazandırdığını düşünüyorum artık. Bu sebeble sağlıkçılara “Deus” dilebiliriz…. Remzi ÖZDEMİR.

• Op. Dr. Utku Can • Prostat Biyopsisi  •