Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
- Diğer (İade)
s....u
10 aylık kızım Berra’yı, burun tıkanıklığı ve özellikle emerken burundan hırıltılı/horlama benzeri ses gelmesi şikâyetiyle gittim. doktor görüşme sırasında kızımı hiçbir şekilde fiziksel olarak muayene etmedi bebek arabasindan dahi kaldirmadim cocugumu.Ayrıca görüşmenin başında doktor, “Hastanede bir işiniz mi vardı, ondan mı geldiniz?” şeklinde bir ifade kullandı. Kızımın hiçbir şeyi olmadığını suratina bakincada herhangi bir seyi olmadigini ima eden, benim tarafımdan küçümseyici ve alaycı olarak algılanan bir üslupla konuştu. Görüşmenin sonunda doktor tarafından kızım için 2 ilac önerildi Ancak ilaçları eczaneden almaya gittiğimde eczacı, kızımın henüz 10 aylık olduğunu öğrenince ilaçların yaş uygunluğu konusunda uyarıda bulundu. Tarafıma verilen ilacların 2 yaş ve üzerindeki çocuklar için olduğunu, 10 aylık bebeğim için uygun olmadığını belirtti.Eczacı bu durumu fark etmeseydi, doktorun önerisine güvenerek bu iki ilacı da 10 aylık bebeğime verme ihtimalim bulunuyordu.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ya...
Evren hocamla yunus emre altuntaş hocam sayesinde tanıştık bu arada randevu alamadığım halde beni kapısından geri çevirmedi tarih olarak tam hatırlamıyorum haziran ayı gibiydi bel fıtığım inanılmaz ağrılarım algolojiye beni yönlerdirdi o tedavi bir süre iyi geldi fakat sonrası ağrılarım devam etti kendisi devam etmesi durumunda tekrardan yanıma gelmen gerektiğini söyledi ve ben tekrardan yanına gidicem sonra ne olur bilmiyorum hastalarına olan yaklaşımı tedavi süreçleri hastasını dinlemesi iyi bir hekim beyin cerrahisi olarak tavsiye ediyorum
er...
Annem uzun zamandır Ergün beyin kontrolünde nefroloji kıliniğinde yatmaktadır.Ergün hocam okadar ilgili alakalıki biz kendisine sürekli dua ediyoruz.Vizite gelincede sonrasında da hep morel verir güler yüzlüdür yaşlı hastalara prensesim nasılsın der ALLAHÜTELA ilk önce ona sağlık sıhhhat versin onun eliylede bizlere versin inşallah..
ha...a
Murat Hocamızla yollarımızın kesişmesi bizim için gerçekten büyük bir şans oldu. Çok zor ve kaygılı bir süreçte, yalnızca hekimliğiyle değil; ilgisi, sakinliği, iletişimi ve insani yaklaşımıyla da bize büyük bir güven verdi.
İşini büyük bir özveriyle yapan, mesleki donanımının yanında vicdanı, merhameti ve insanlığıyla da fark yaratan bir hekim. Böyle hekimlerin varlığını bilmek, insanın en zor anında gerçekten güç veriyor. Rabbim Murat Hoca gibi hekimlerin sayısını artırsın, yollarını ve emeklerini daim etsin.
hi...a
2017 tanıdım değerli hocami sebepsiz infertilite deniliyordu bna aşılama tüp bebek süreçlerinde her zaman yardımcı oldu hayatımdaki en iyi doktor odur diyebilirim gözünüz kapalı tek adres kesinlikle önder sakin soy ismi gibi çok sakin mütevazı o kadar iyi ki alanında insan olarak ilgili hastası ile tedavi süreci olsun ilgisi olsun yardım sever ligi olsun on numara ikiz çocuğum var her zaman dua cisiyim onun iyiki var in yıldır tanıyorum hala gidiyorum ona iyiki varsınız hocam siz hep olun geçen arkadaşlarım sordu yine onun adını verdim kesinlikle tek adres önder hocam infertilite olsun tüp bebek olsun iyiki var böyle doktorkar herkese tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla gidin
e....u
Engin hocamla bir trafik kazası sonucu tanıştım kendisinin yapmış olduğu büyük bir pelvis ameliyatıyla tekrar ayaklandım, Allah razı olsun kendisinden,çok seviyorum kendisini çok iyi başarılı bir doktor gerek samimiyeti olsun gerek tecrübesi olsun muazzam. Kartal ortopedi dendiği zaman akla sadece Engin Eceviz gelir. Saygılar hocam seviliyorsunuz.
ze...
12 Ağustos 2026 tarihinde babama Whipple ameliyatını gerçekleştiren Doç. Dr. Mehmet Gökçeimam, süreç boyunca sergilediği yüksek mesleki donanım, cerrahi tecrübe ve titiz yaklaşımıyla bizlere büyük bir güven verdi. Özellikle böylesine kapsamlı ve önemli bir ameliyatın her aşamasını dikkatle değerlendirmesi, gerekli kararları büyük bir özen ve profesyonellikle alması bizler için son derece kıymetliydi. Hastasına yaklaşımı, iletişimindeki açıklık ve ameliyat sürecindeki disiplinli tutumu takdire değer. Alanındaki bilgi ve tecrübesini insani yaklaşımıyla birleştiren, güven veren ve mesleğine büyük bir özveriyle bağlı bir hekim.
06.08.2026 tarihinde saat 09:54’te KBB Polikliniğinde Dr. Metin Bala tarafından burun tıkanıklığı ve nefes alamama şikayetim nedeniyle muayene edildim. Muayene odasına girdiğimde “Günaydın” dememe rağmen karşılık alamadım. Muayene süreci boyunca doktorun iletişim tarzını soğuk, mesafeli ve sert buldum. Şikayetlerimi anlatırken kendimi rahat ifade edemedim Muayene sonunda kan tahlili yapılması uygun görülerek laboratuvara yönlendirildim ve gerekli kan örneğini verdim. Ancak muayene sürecindeki iletişim şekli nedeniyle kendimi yeterince dinlenmiş ve özen gösterilmiş hissetmedim. Bu durum hem muayene deneyimimi hem de tedavi sürecine olan güvenimi olumsuz etkiledi. Bu nedenle tahlil sonuçlarımın değerlendirilmesi ve tedavimin devamı için farklı bir doktora başvurma kararı aldım. Bu nedenle yaşadığım deneyimi, randevu almayı düşünen kişilere fikir vermesi amacıyla paylaşmak istedim.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
a....g
"Kızımın göz ameliyatını başarıyla gerçekleştiren değerli doktorumuz Doç.Dr. Murat Oklar Mesleki tecrübesi, ilgisi ve ameliyat öncesi ile sonrasında içimizi rahatlatan yaklaşımı sayesinde bu süreci çok rahat atlattık.
Ameliyat sonrası yattığımız serviste görev yapan tüm hemşirelerimize de ayrıca yürekten saygılarımı sunuyorum. Güler yüzleri, sabırları ve gösterdikleri özverili bakım kızımın iyileşme sürecinde bize çok büyük güç verdi. İlgi ve emeğiniz için minnettarız, iyi ki varsınız !
r.....
6 Aralık 2025 gece yarısı çığlık-çığlığa Lütfü Kırdar Hastanesi Acil servisine gittik eşimle. Sonda taktılar bana rahatladım. Genç sağlıkçılar olmasaydı acılar içerisinde sabahı bulamayacaktım belkide. Hastanede önünden her geçtiğimde Acil Servise girip “Gençler sizler benim için çok önemli insanlar oldunuz artık “demek geçiyor içimden.Dr. Utku CAN hocamızın kontrolünde Holep ameliyatı oldum ve Ameliyat öncesi ve sonrası yatış dönemlerinde Üroloji Servisinden gördüğüm hizmetlerden çok memnun kaldım. Doktorlarımız ve Hastanemiz olmasaydı acılar içinde yok olacaktım belkide. Oysa sağlıklı şekilde hayatıma devam ediyorum şimdi…Minnettarım..Sağlıkçıların bu dünyaya Milyonlarca yıl ömür kazandırdığını düşünüyorum artık. Bu sebeble sağlıkçılara “Deus” dilebiliriz…. Remzi ÖZDEMİR.
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göz Doktoru, Genel Cerrah, Acil Tıp Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Patolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Radyasyon Onkoloğu, Radyolog, Nörolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Nefrolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Onkolog, Aile Hekimi, Göğüs Cerrahı, Nükleer Tıp Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Gastroenterolog, Psikiyatrist, Kardiyolog, Pratisyen Hekim, Gastroenteroloji Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Neonatolog, Dermatolog, Hematolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Çocuk Cerrahı, Alerji Hastalıkları Doktoru, Romatolog, Çocuk Onkoloji Uzmanı, El Cerrahı, Spor Hekimi, Genetik Uzmanı, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru.
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi, toplam 609 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Adrenalektomi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Böbrek Nakli (Transplantasyonu), Böbrek Ultrasonu, Diyaliz, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon).
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 251 hasta/danışan, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi nerede?Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi adresi Şemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal İstanbul şeklindedir.