Kocasinan Caddesi No:4 Küçükbakkalköy, İstanbul
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
O
og...n
mehmet beye annemin ve esimin dis probleri icun gittik.ozellikle esimin dishekimi korkusu vardi.mehmet bey sicakkanli ve kendinden emin tavirlariyla esimin korkusunu yenmesini sagladi ve on 6 disine zirkonyum kaplama yapti.anneme ve 3 tane implant yapti sorunsuz ve sikintisiz bir sekilde tedavileri tamamladi kendisine tesekkuru borc biliyorum allah razi olsun
Mehmet Altınsoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Altınsoy, Diş Hekimi.
Mehmet Altınsoy adresi nerede?Mehmet Altınsoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocasinan Caddesi No:4 Küçükbakkalköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Altınsoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Altınsoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Altınsoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Altınsoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Altınsoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Altınsoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Altınsoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Altınsoy hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mehmet Altınsoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar