0850 241 8623 Ücret öğren

Prof. Dr. Mehmet Dakak, TOBB ETÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Göğüs Cerrahisi alanında görev yapmaktadır. Tıp eğitimini 1987 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA)’nda tamamlamış, ardından Göğüs Cerrahisi uzmanlık eğitimini yine GATA’da almıştır. Akademik kariyerinde yardımcı doçentlik, doçentlik ve profesörlük unvanlarını alarak çalışmalarını sürdürmüştür.

Mesleki yaşamı boyunca Türk Silahlı Kuvvetleri, GATA, GATA Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile çeşitli sağlık kurumlarında görev yapmış; 2011 yılından itibaren TOBB ETÜ Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde çalışmalarına devam etmektedir. 2016 yılından bu yana profesör unvanıyla görev yapmaktadır.

İlgi alanları arasında akciğer cerrahisi, video yardımlı torakoskopik cerrahi uygulamaları, göğüs duvarı deformiteleri (kunduracı göğsü ve güvercin göğsü gibi) ile el terlemesine yönelik cerrahi uygulamalar yer almaktadır. Akademik çalışmaları kapsamında ulusal ve uluslararası bilimsel dergilerde yayımlanmış makaleleri, kongre bildirileri ve kitap çalışmaları bulunmaktadır.

Göğüs Cerrahisi Randevusu

Yaşam Caddesi No:5 Söğütözü, Yenimahalle 06510

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı

Görüşler

es...r

Hocama bronş genişlemesine konulan ameliyat tetkiki sebebiyle gitmiştim…Türlü türlü senaryolar duyarak gitmiştim..Hocamın açıklaması,samimiyeti verdiği bilgiler bizi o kadar tatmin etti ki anlatılmaz,yaşanır….Hocama minnetarım o kadar korkarak gitmiştim ki yüreğine su serpmek deyimini ancak bir hoca bu kadar güzel gerçekleştirebilir…Hocamın konuşmasıyla o an ameliyata bile gidebilirdim…Bu kadar muhteşem ötesi bir hoca böyle hocalarımızın artması dileğiyle…Ne kadar insana dokundular böyle yaparak iyi ki varsınız hocam Rabbim size daha çok güzel ömürler versin vatana,millete hizmet edeceğiniz….

• Özel Tobb Etü Hastanesi Diğer  •

04.05.2021 tarihinde Ankara TOBB ETÜ hastanesinde bir operasyon geçirdim. Göğsümden kistleşmiş “Timüs” bezi alındı. Hamdolsun an itibarı ile patoloji sonucu “Benign” görünüyor. Operasyonu Prof. Dr. Mehmet DAKAK hoca yaptı. Gerek ameliyat öncesinde ve gerek sonrasında kendisinin tıp tecrübesine şahit oldum. Bir askerî tıp uzmanı olarak binlerce göğüs ameliyatı yapmış olması onun tecrübe yüksekliğinin önemli bir göstergesidir.
    Kendisine ilk müracaatım; sol-sırt bölgemde beton merdivene buzda kayarak düşme sonucu oluşan 10. ve 11. Kaburgalarımın kırığının tedavisi vesilesi ile oldu. Tedavimi tamamlayıp iş yerime döndükten sonra kendisinin insan odaklı yönüne de şahit oldum. Filimlerimi daha detaylı inceliyerek yukarıda anlattığım kistin farkına varmış sonra beni aratmış ve sekreterime bilgi vermiş. %50 ihtimalle “Malign” olma ihtimalini hatırlatarak bir însani görevi yerine getirmiştir. Kendisinin ve TOBB ETÜ hastanesinin hâzık (profesyonel) ekibinin sayesinde sorunsuz bir ameliyet geçirdim.
    Kendisine ve TOBB ETÜ hastanesi çalışanlarına müteşekkirim.

• Özel Tobb Etü Hastanesi Diğer  •

Profili düzenle veya yönet