İstanbul, İstanbul
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Y
y.....
dişçi korkum olmasına rağmen salih beyin ilgisi ve güler yüzü bu korkumu bastırmama yetti diş temizliği yaptırdım sonuç mükemmel
• Dt. Mehmet Salih Doğala • Diğer •
i....d
Hekim beyi yıllardır tanırım ve kendisine ailecek gideriz kendisi bana total protez yaptı çok memnunum protezimden ve hekimimden herkese tavsiye ederim
• başka bir yer • Diğer •
m....d
Doktor bey diş taşlarımı temizledi ve iki adet dolgumu yaptı kendisi çok kibar,ilgili ve yaptığı tedavi hakkında detaylı bilgi verdiği için çok memnun kaldım.
• Dt. Mehmet Salih Doğala • Diğer •
Mehmet Salih Doğala isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Salih Doğala, Diş Hekimi.
Mehmet Salih Doğala adresi nerede?Mehmet Salih Doğala şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Salih Doğala isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Salih Doğala online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Salih Doğala isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Salih Doğala bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Salih Doğala ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar