- Depresyon ,
Eyüp, Eyüp, İstanbul
Eyüp, İstanbul
Eyüp, İstanbul
Psk. Merve İnci
Merve hanımla yoğun kaygı ve depresyon yaşadığım bir dönemimde online olarak görüşme yaptık. Her görüşmeden sonra çok rahatlamış hissediyordum. Kendisi ile Bilişsel Davranışçı Terapi de uyguladık. Bu süreç farkındalığımı oldukça arttırdı. Onunla bu yolu yürüdüğüm için çok şanslıyım. Kendisine minnettarım...
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Psk. Merve İnci
Teşekkür ederim S. Hanım, güzel düşünceleriniz beni çok mutlu ediyor ve bende kendimi çok şanslı hissediyorum
Merve İnci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve İnci, Psikoloji. Size Merve İnci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Online Terapi.
Merve İnci adresi nerede?Merve İnci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eyüp İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve İnci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve İnci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Merve İnci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve İnci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve İnci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve İnci hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Merve İnci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.