Gastroenteroloji alanındaki son teknolojik yenilikleri ve bilimsel yaklaşımları kullanarak, sindirim sistemi sağlığınızın korunmasına ve rahatsızlıkların tedavisine öncülük ediyoruz. Endoskopi, kolonoskopi gibi tanı ve tedavi yöntemlerini hastalarımıza sunuyoruz. Mide, yemek borusu, karaciğer, safra kesesi, pankreas, bağırsak hastalıkları, İBS, reflü, gastrit, ülser, Çölyak, ishal, gibi birçok alanda sizlere yardımcı oluyoruz. Muharrem Taşkoparan Gastroenteroloji Kliniği'nde, her hasta için özelleştirilmiş tedavi yaklaşımlarıyla, sizi ve sağlığınızı merkeze alıyoruz. Amacımız, sizin en hızlı ve en konforlu şekilde sağlığınıza kavuşmanızı sağlamak. Sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeniz için, sizleri YDA Center'daki kliniğimize bekliyoruz.
1989-1991 : Hacıbektaş lisesi, NEVŞEHİR 1994-1997 : Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi, İZMİR ( Mezuniyet) 1998-1999 : Ankara Numune ve Araştırma Hastanesi Anasteziyoloji ve Reanimasyon bölümü asistanlığı, ANKARA 1999-2004 : Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları, ANKARA 2004-2007 : Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Anabilim Dalı , ANKARA 2010-2023 :Ankara Özel Güven Hastanesi,ANKARA 2017 :DOÇENTLİK 2023-Halen : Doç.Dr. Muharrem TAŞKOPARAN Endoskopi ve Kolonoskopi Kliniği
- Gastroözofegeal Reflü Hastalığı
- İrritabl Bağırsak Sendromu
- Peptik ülser hastalığı
- Karaciğer Hastalıkları
- Mide Hastalıkları
YDA Center, kızılırmak mahallesi dumlupınar bulvarı No:9 A1 Blok 10. kat 405 numara Çankaya /ANKARA, Ankara 06510
- Sigortası olan hastalar
- SGK
- Merkez Bankası Mensupları
- Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
- Türk Exim Bankası
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Vakıfbank Mensupları
- Konya Sanayi Odası
- Konya Ticaret Borsası
- Konya Ticaret Odası
- Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı
- Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
- Samsun Ticaret Ve Sanayi Odası
- Sivas Ticaret Borsası
- Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
- Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
- Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
- Terme Ticaret Borsası
- Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Milli Reasürans T.A.Ş. Mensupları Emekli Ve Sağlık Sandığı Vakfı
- PTT
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Sınai to Sanayi
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Asya Emeklilik Ve Hayat
- Avivasa Emeklilik Ve Hayat
- BNP Paribas Cardif Emeklilik
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Doğa Sigorta Kooperatifi
- Türk Nippon Sigorta
- Unico Sigorta
- Ziraat Hayat Ve Emeklilik
- PTT Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Fiba Emeklilik
- Magdeburger Sigorta
- Türkiye Sigorta
Gastroenteroloji Randevusu
Doç. Dr. Muharrem Taşkoparan MUAYENEHANESİ YDA center VIP Endoskopi ve Kolonoskopi kliniği
İç Hastalıkları Randevusu
Hemaferez
Kolonoskopi
Perkütan Iğne Aspirasyonu
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
X-Ray
Y
y....a
Dr.Bey hastasına karşı gerçekten çok ilgili,işini özveri ile yapıyor sanki yıllardır tanıyormuş gibi hissettik.Çok güler yüzlü, hastaya karşı tutumu sayesinde doğru adresde olduğumuzu anladım.Bana hem kolonoskopi hem de endeskopi yaptı.Sanki beş dk şekerleme uykusu gibi geldi.Çok memnun kaldım.Hocama ve ekibine başarılar diliyorum.
Doç. Dr. Muharrem Taşkoparan
Sizin gibi değerli bir hastamızdan böyle güzel, samimi ve detaylı bir geri bildirim almak, tüm ekibimizi gerçekten çok mutlu etti ve motive etti.
Kliniğimizde uygulanan endoskopi ve kolonoskopi işlemlerinde hastalarımızın konforunu en üst düzeyde tutmak için çalışıyoruz. Amacımız her zaman hastalarımızın kendilerini doğru adreste, güvende ve konforlu hissetmelerini sağlamaktır. Özellikle endoskopi ve kolonoskopi gibi işlemlerde sedasyonun (tatlı uyku) bu rahatlığı yaşatması, bizim için başarılı bir uygulamanın göstergesidir.
Sağlığınıza kavuşmanız ve kliniğimizden memnun ayrılmanız bizim için en büyük başarıdır.
Nazik sözleriniz ve başarı dilekleriniz için tekrar teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Saygılarımızla
Endoskopi kolonoskopi Kliniği
e....a
Muharrem hocamız yıllardır annemin doktoru. Bağırsak, mide her türlü kontrolünü kendisi sağlıyor, annem emin ellerde olduğunu hissediyor her zaman. Bilgili, güler yüzlü ve ulaşılabilir bir hekim. Hastayı oyalamıyor ve çok dakik. Kendisini çok seviyoruz
Doç. Dr. Muharrem Taşkoparan
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Yıllardır güveninizi kazanmış olmak benim için büyük bir mutluluk. Annenizin kontrollerinde yanında olabilmek ve kendisini iyi hissettirmeye katkı sağlamak benim için çok kıymetli.
Güzel sözleriniz ve desteğiniz için tekrar teşekkür eder, annenize sağlıklı ve huzurlu günler dilerim. Her zaman yanınızdayım.
Endoskopi kolonoskopi Kliniği
si...ş
Kızımın uzun süredir devam eden ve herşeyi denememize rağmen bir türlü çözüm bulamadığımız kabızlık sorunu için güvenilir ve alanında uzman bir hekim arayışımızda tüm olumlu yorumlar üzerine tanıştığımız Muharrem Bey ilk gördüğünüz anda doğru yerde olduğunuzu hissettiren insanlardan.Üç kez ölümden dönmüş biri olarak söylüyorum ki ilk kez hayata döndüm sayesinde.Kızımla iletişimi, sorununu şefkatle dinlemesi ve onu sorunun çözümünün varlığına inandırmasıyla zaten ilk randevudan mutlu ayrılmasını sağladı.Sonrasında uyguladığı kolonoskopi ile uygun tedaviye zaman kaybetmeden başladı kıxım ve işlem sonrası hissttiği huzur hayatta en değerli şey.Sadece Muharrem Bey değil klinikteki güleryüzlü ve şefkatli herkese
Doç. Dr. Muharrem Taşkoparan
Değerli yorumunuz için içtenlikle teşekkür ederim.
Kızınızla kurduğumuz iletişimin ona güven ve huzur vermiş olmasını duymak benim için çok kıymetli. Muayene sürecinde hastalarımın kendilerini anlaşılmış ve güvende hissetmeleri, doğru tedavi kadar önemli bir adımdır. Kızınızın uzun süredir devam eden kabızlık sorununda ona yardımcı olabilmiş olmak benim için gerçekten çok değerli.
Kolonoskopi işlemiyle sorunun kaynağını netleştirip tedaviye vakit kaybetmeden başlayabilmiş olmak da sürecin hızla yol almasına katkı sağladı. İşlem sonrası kızınızın hissettiği rahatlama ve huzuru duymak benim ve ekibim için en büyük mutluluk.
Klinikteki tüm çalışma arkadaşlarım adına nazik sözleriniz için teşekkür ederim. Her zaman yanınızda olmaktan memnuniyet duyarız.
Kızınıza sağlıklı ve konforlu günler diliyorum.
Saygılarımla,
Endoskopi ve Kolonoskopi Kliniği
K
ka...l
Muharrem Bey'in eski çalıştığı kurumdan beri hastasıyım. Alanında son derece donanımlı, hasta odaklı yaklaşımıyla fark yaratan bir hekim. Tıbbi bilgisinin yanı sıra iletişim becerileri ve sabırlı tutumu sayesinde kendinizi emin ellerde hissediyorsunuz. Hem mesleki hem insani olarak örnek bir doktor.
Doç. Dr. Muharrem Taşkoparan
Benim için, bu çok güzel ve değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Sağlığınıza katkıda bulunabilmek ve tedavi sürecinizi güven içinde ilerletmek benim için büyük mutluluk. Ekibimle birlikte her zaman yanınızdayız. Sağlıklı günler dilerim.
Endoskopi ve kolonoskopi Kliniği
Aylarca geçmeyen mide bulantım için başvurduk doğru teşhisle çok yardımcı oldu Muharrem hocam herkese öneririm gerçekten işini çok iyi yapıyor
Doç. Dr. Muharrem Taşkoparan
Bu güzel değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim.
Sağlıklı günler dilerim.
Endoskopi ve kolonoskopi Kliniği
ba...ç
Muharrem Hocamıza mide bulantısı şikayetiyle gittim.Daha önce midemde bir sorun bulunamamıştı. Hocamızın yapmış olduğu endoskopi neticesinde sorun tespit edildi. Hocamızın güler yüzlü ve akıcı bir dille konuşması beni fazlasıyla rahatlattı.
Doç. Dr. Muharrem Taşkoparan
Bu nazik yorumunuz için içten teşekkür ederim. Her zaman yanınızdayım. Sağlıklı günler dilerim.
Endoskopi ve kolonoskopi merkezi Ankara
C
ca....
Muharrem bey size çok iyi davranıyor. Hastalığı gerçekten çözmek için kök nedenine kadar inmek istiyor. Muayne ve endoskopi randevumdan oldukça memnun bir şekilde ayrıldım.
Doç. Dr. Muharrem Taşkoparan
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Muayene ve sedasyon eşliğinde konforlu şekilde gerçekleştirdiğimiz endoskopi sürecinden memnun ayrılmış olmanız benim için büyük bir mutluluk. Amacımız her zaman hastalığın kök nedenine inerek kalıcı ve etkili bir tedavi sunmaktır. Sağlık yolculuğunuzda yanınızda olmaktan memnuniyet duyarım. Geçmiş olsun, sağlıklı günler dilerim.
Endoskopi ve Kolonoskopi Merkezi Ankara
ad...m
Uzun zamandır yaşadığım mide rahatsızlığıyla ilgili birçok doktora gitmiştim ama en net ve açıklayıcı bilgileri bu doktordan aldım. Hem çok ilgili hem de hastasına güven veren biri. İyi ki tanımışım, herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Doç. Dr. Muharrem Taşkoparan
Bu nazik yorumunuz ve bana olan güveniniz için içten teşekkür ederim. Her zaman yanınızdayım. Sağlıklı günler dilerim.
Endoskopi ve kolonoskopi merkezi Ankara
se...p
İldışından gelmemize değdi. Endoskopi ve kolonoskopi işlemlerim çok konforlu ve rahat geçti sonuçları bekliyoruz ama çözüm. Odaklı bir doktor
Doç. Dr. Muharrem Taşkoparan
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Şehir dışından gelmenize değdiğini duymak beni çok mutlu etti. Süreci en konforlu şekilde tamamlamanız için her zaman yanınızdayız. Geçmiş olsun, sağlıklı günler dilerim.
Endoskopi & Kolonoskopi Merkezi Ankara
O
on...n
Dalında uzman kendini geliştirmiş iyi bir doktor arıyordum ve Muharrem Taşkoparan ismi gözüme çarptı. Hocamıza yapılan yorumların hepsini tek tek okudum. Yaklaşık 4 yıl önce ülseratif kolit tanısı aldım ve farklı doktorlara görünme şansım oldu. Fakat hiçbirinde böyle ilgi alaka ve hasta psikolojisinden iyi anlayan bir doktora denk gelmedim. Bu durum benim için en önemli unsurlardan biridir. Yıllardır majör depresyon, okb ve anksiyeteyle boğuşan biri olarak çok hassas bir psikolojiye sahibim ama hocamızın güleryüzü ve içtenliği içimi ferahlattı diyebilirim. Kliniği çok temiz ve güvenli bir ortama sahip, insanı germiyor. Kolonoskopi işlemi öncesi ve sonrası süreç çok rahat bir şekilde ilerledi. Hocamız bağırsağımdaki polipleri temizledi ve gerçekleştirdiği işlemleri bana tane tane anlattı. Yaşadığım sorunların ana kaynağını öğrenmiş oldum. Daha sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle sevgiler, saygılar.
Doç. Dr. Muharrem Taşkoparan
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.
Sizleri tanımak ve tedavi sürecinizde yanınızda olabilmek benim için gerçekten büyük mutluluk. Sağlığınızın iyileşmesine katkı sağlayabildiysek ne mutlu bana. Kliniğimizde kendinizi güvenle hissetmeniz ve rahat bir ortam bulmanız en büyük önceliğimiz.
Daha sağlıklı ve keyifli günlerde görüşmek dileğiyle.
Doç. Dr. Muharrem TAŞKOPARAN
Endoskopi & Kolonoskopi Kliniği Ankara
Muharrem Taşkoparan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muharrem Taşkoparan, Gastroenteroloji, İç Hastalıkları. Size Muharrem Taşkoparan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Gastroenteroloji Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Normal Randevu, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Abdominal Ultrasonografi, Perkütan Iğne Aspirasyonu, Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf), Endoskopi.
Muharrem Taşkoparan adresi nerede?Muharrem Taşkoparan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- YDA Center, kızılırmak mahallesi dumlupınar bulvarı No:9 A1 Blok 10. kat 405 numara Çankaya /ANKARA Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muharrem Taşkoparan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muharrem Taşkoparan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muharrem Taşkoparan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muharrem Taşkoparan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Muharrem Taşkoparan hangi dilleri konuşuyor?Muharrem Taşkoparan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Muharrem Taşkoparan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muharrem Taşkoparan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muharrem Taşkoparan hakkında ne düşünüyor?Toplam 289 hasta / danışan, Muharrem Taşkoparan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muharrem Taşkoparan hangi sigortaları kabul ediyor?Muharrem Taşkoparan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, AIG Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Gastroenterologlar