Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kemoterapi
Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu
Kanser Tedavisinde Akıllı İlaç Tedavisi +3 daha fazla
Kanser Tedavisinde Antikor Tedavisi
Kanser Tedavisinde Hormon İlaç Tedavisi
Hakkımda
**Hekimimiz Kapanma Sürecinde Hasta Kabul Etmektedir** Profesör Doktor, İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı ---- American Board of Internal M...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- İstanbul Pertevniyal Lisesi
- Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (İngilizce)
- Roswell Park Cancer Institute, Buffalo, New York
45 hasta yorumu
Dakiklik
Alaka
Mekan
Biz abime akciğer kanseri tanısı konulunca caresiz kaldığımız nokrada arkadaşımızın tavsiyesiyle mustafa hocamızı bulduk hastamiz şükürler olsun iyiye gidiyor
Doktorumuzdan cok memnunuz allah razı olsun iyiki tanımışız herkese tavsiye ediyorum
ş....b
Mustafa beye eşimin rahatsızlığı dolaysıyla ikinci defa gittik. Hatalıkla ilgili detaylı bir bilgi sundu ve yapılması gerekenleri tek tek anlattı. Hocanın danışmanlığında yolumuza devam etme kararı aldık. Kendisinden ,tıbbi bilgisinden çok memnun kaldık,çünkü başka onkologla da görüşme imkanımız olmuştu. Şu an kemoterapi almaya başladık hocaya teşekkür ederiz, zira telefon ettiğimiz her defasında telefonu açıp sorularımıza detaylı bilgilendirme yapıyor.
lt...r
2 yıldır leimyosarkom kanseri olan annem için uzun zamandır aradığımız ve tanıdığımıza çok memnun olduğumuz kıymetli prof Dr Mustafa benekli hocama öncelikle ilgisinden anlayışından yaklaşımından dolayı çok teşekkür ederim herseyden önce yaklaşımı morel ve motivasyon vermesi annemi çok iyi hissettiren en önemli etkenlerden birisi afyondan ankaraya gidişimiz de her şeyin daha iyiye gittiğini bilircesine gittik üstün bilgisi ve yönlendirmesiyle şimdi daha da iyi durumdayız ve doktor beyle dahada iyi olacağımızı biliyoruz annemi bize ve topluma yeniden kazandırdığınız için size çok teşekkür ederiz
g.....
Annemin akciğer kanseri olması nedeniyle gittik,Açıklamaları , yaklaşımı gayet iyiydi,Tecrübeli bir doktor olduğuna inancımız tam
Mustafa hocamla kayınpederimin kanser hastalığı nedeniyle geçen ay tanıştık. Randevudan önce sonuçlarımızı whatsapp üzerinden yolladık. Bize yol gösterdi. Daha sonra 07/12/2021 tarihinde randevu alarak tüm sonuçlarımızı kendisine sunduğumuzda bize tüm açıklığı ile durumu anlattı. Hastalık ve bundan sonraki seyri hakkında detaylı bilgi verdi. Yapılabilecek ve yapılamayacak şeyler hakkında açıklamalar yaptı. Her ne kadar duymak istemeyeceğimiz şeyler söylese de kendisine bu açık sözlülük için çok teşekkür ederiz. Kendisi alanında oldukça uzman biri.
kı...ş
Doktorumuz mide ile ilgili tetkikleri inceledi,kaydetti ve bizi kemoterapi süreci hakkında detaylıca bilgilendirdi,verdiği diyet listesini ve bulantı ilaçlarını uyguluyoruz,kan değerleri daha ilk terapiden itibaren düzeldi,iştahım açıldı,genel durum gayet iyi,kendisine çok teşekkür ediyorum,sağlıklı günler diliyorum.
h....ö
Prof.Dr Mustafa Benekli hocam alanında uzman,bilgili,deneyimli, saygıdeğer ve çok mutevazi bir doktor. Kendisiyle tanışmak bizim için bir şanstı. Babamın pankreas kanser teşhisi ile başvurduk. Hızlı bir şekilde sorunu tespit edip bizi tedavi sürecine başlattı.Ameliyat öncesindeki öngörülerinin tuttuğunu gördük.iyi ki tanıştık.
2002 yılında göğüs kanseri geçirmiş ve atlatmış annemin 2021'de hastalığının nüksetmesi nedeni ile Mustafa Benekli Hocam'a gittik.Teşhis sürecinde kanserin bir göğüsten diğerine metastaz yaptığını öğrendik.Sonrasında Mustafa Benekli Hocam PET çekimi,biyopsi ve kemoterapi tedavisi ayarlamalarında en hızlı nasıl ilerleyebilirsek o şekilde ilerlememiz için çok yardımcı oldu.Tedavi sürecinde uyguladığı doğru tedavi yöntemi ile (8 kemoterapi+akıllı ilaç),tedavi sonunda çekilen PET te kanserli hücreye rastlanmadı.Şu anda Mustafa Benekli Hocamın kontrolünde akıllı ilaç tedavisine devam ediyoruz.Prof. Dr. Mustafa Benekli Hoca;sahip olduğu çok çok üst seviye uzmanlık bilgisinin yanında,hastaya olan yaklaşımı ve yardım severliği ile bizler için bir hekimden çok daha fazlasıdır.Herşey için hocama sonsuz teşekkürler.
ha...a
Mustafa Benekli hocamıza kemoterapi sürecimizin bitmesinden 2 ay sonra CEA kan değerimizin yükselmesi üzerine gittik. Mevcut PETlerde memnun kalmadı ve tekrardan PET çekimi için bize yön verdi. PET çekimi sonrası CEA değerinin nuks sebebiyle arttığı anlaşıldı. Hocamla yola kemoterapi ile başladık. Mustafa Benekli hocamızın işinde ayrıntılı bir şekilde çalıştığını öğrendik. Çok sakin ve insana güven veriyor.inşallah hayırlı neticeler alırız.
ca...s
2018 yılında başlayan onkoloji serüveni Mustafa Hocamla güvenli bir hal aldı. Ameliyat , kemoterapi ve bunların planlanması hususunda çok yardımcı oldu. Hocama çok teşekkür ederim
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- İstanbul Pertevniyal Lisesi
- Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (İngilizce)
- Roswell Park Cancer Institute, Buffalo, New York
Deneyimler
- 2009-2016 - Profesör, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı
- 2014-2016 - Dekan v, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi
- 2012-2013 - Başhekim, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Sertifikalar
Fotoğraflar
Videolar
Bilinen Diller
İngilizceÖdüller
- 2013: Dumansız Kampüs Projesi, Tütüne Karşı Mücadele Ödülü, T.C. Sağlık Bakanlığı, Ankara
- 2012: En İyi Bilimsel Araştırma Ödülü, Güven Hastanesi, Ankara
- 2009: Dr. Aysun Küçükel Genç Araştırmacı Tıp Ödülü, Güven Hastanesi, Ankara
İlgili aramalar
Ankara Cea(Karsinoembriyonik Antijen)
Ankara Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Ankara Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu
Ankara Abdominal Ultrasonografi
Ankara Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Ankara Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi)
Ankara Akciğer Ve Plevra Biyopsisi
Ankara Kemik İliği Transplantasyonu(Periferik Hematopoiet