Hakkımda
Dr. Mustafa TÜMTÜRK aslen Ankaralı olup 1984 yılında Kars’ta dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Ankara‘da tamamladı. 2002 yılında Afyon Fen Lises...
Daha fazlaHizmetler
8 hasta yorumu
Akne tedavisi için başvurdum. 4. aydayız. İlaç tedavisi kullanıyorum. Şuan tedavimden memnunum gayet güzel gidiyor. Hoca tüm süreçleri ayrıntılı olarak anlattı. Yaz gelmeden yüzümün bebeksi olacağını düşünüyorum. Herşey için teşekkür ederim:)
Bana ilk randevumuzdan itibaren yapılacak işlemlerle ilgili herşeyi detaylı anlattı. Harika bir doktor işinde çok titiz ve özenli. Uzun zamandır botox ve dolgu yaptırıyorum inanılmaz doğal ve güzel yapıyor.
Mustafa hocaya akne için başvurdum. 3.ayımdayız ağızdan ilaç tedavisi görüyorum. Epeyce toparladı. Çok memnunum. Çok ilgili ve iyi niyetli bir hocamız..
Akne tedavisi için başvurmuştum. 3. Ayda tedavimiz devam ediyor. Aknelerim şimdiden çok düzeldi. Ayrıca çok güleryüzlü ve iyi niyetli bir hocamız. Herşey için teşekkür ederim.
f.....
Mustafa hocanın Başhekimlikten hastasıyım, hem insanlığı hem de hekimliği çok kıymetli, genç yetenek, yöneticiliği
kadar uzmanlığında da başarılı, bundan sonra yüzümü Mustafa hocadan başkasına dokundurmam. İlk işlemimi de yaptırdım, botoks ve gençlik aşısı, çok memnunum, teşekkür ederim kıymetli hocam.
Mustafa hocayı ilk defa tanıdım. Yüz dinamikliği ve gençleştirme uygulaması için görüşme sağladım ve sonuçtan da çok memnun kaldım. Ayrıca çok anlayışlı ve iyi bir dinleyici. Herkese tavsiyede bulunabileceğim bir dermatolog.
Merhaba hocam vakit bulup yazma fırsatım oldu. Çok teşekkür ederim sayenizde vücudumdaki kabarmalar ve kaşıntılar geçti. Yaşam kalitemin düzelmesine vesile oldunuz. Allah sizden razı olsun.
b....
Kendisine tesadüf olarak muayene oldum. Sivilce problemim vardı. Uzun süreli bir tedavi sürecimiz oldu. Ama şuan yüzüm tertemiz, çok teşekkür ediyorum hocam.
Hakkımda
Daha fazlaÖzgeçmiş
Bu uzman için henüz bir özgeçmiş bilgisi eklenmemiş
Bu hekim/uzman henüz herhangi bir özgeçmiş bilgisini eklememiş.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar