Dental Dijital Fotoğrafçılık, Tenis, Koşu ve Piano ilgi alanlarımdır.
- Diş Çürükleri
- Diş Gıcırdatma
- Diş Ağrısı
- Diş Eksikliği
- Diş Eti Kanaması
Göztepe Mahallesi Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi Korman Apt No:68 K:1 D:1, Kadıköy, İstanbul 34724
- Sigortası olan hastalar
Diş Hekimi Randevusu
Göztepe Mahallesi Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi Korman Apt No:68 K:1 D:1, İstanbul
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Diş Hekimi Nazan Nur Arık
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Estetik Porselen
Gömülü Diş Çekimi
Hassas Bağlantılı Protezler
Diş Hekimi Nazan Nur Arık
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kompozit Veneeer Uygulamalar
Süt Dişi Çekimi
Tam Diş Protezi
X-Ray
Diş Hekimi Nazan Nur Arık
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonya Restorasyonlar
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
İmplant
Diş Hekimi Nazan Nur Arık
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
me...y
Nazan Hanım'a gün içinde yaşadığım çene ekleminden gelen ses ve ağız açma kısıtlılığı şikayetleriyle başvurdum. Muayenede redüksiyonsuz disk deplasmanı tanısı konuldu ve yaklaşık 12 aydır splint sürecindeyiz. Bu süreçte aklımdaki tüm soru işaretlerini sabırla cevapladı, her aşamada ne yaşayacağımı anlatarak kaygılarımı gerçekten azalttı. Splint tedavim bitmek üzere şikayetlerim neredeyse tamamen azaldı ve sonrasında ortodontiyle devam edeceğim, ancak kendisi süreci hâlâ yakından takip ediyor. İlgi ve desteğinden çok memnunum.
• Diş Hekimi Nazan Nur Arık • Çene Eklemleri Tedavisi •
Z
ze....
Nazan Hanım’a şakaklarımda hissettiğim şiddetli zonklama, baş ağrısı ve yutkunma şikayetleri ile başvurdum. Kendisi ayrıntılı bir şekilde beni muayene ettikten ve şikayetlerimi dikkatlice dinledikten sonra Çene Eklem Rahatsızlığı (TME) teşhisini koydu. Hastalık ve tedavi süreci hakkında detaylı bilgi verdi. Tedaviye başlar başlamaz şikayetlerim azaldı, geceleri uyutmayan ağrılarım dindi. Splint tedavim boyunca tüm soru işaretlerimi giderdi, sıkıntılarımı dinleyip çare buldu. MS hastası olduğumdan dolayı yirmilik diş çekimi yaptırmaktan korkuyordum ta ki Nazan Hanımla tanışana kadar… Bu süreçte kendisine duyduğum güven ve sağladığı konfor dolayısıyla gömülü yirmilik diş çekimimi de rahatlıkla kliniğinde yaptırdım. Tüm süreç boyunca yanımda oldu ve beni bilgilendirdi. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
• Diş Hekimi Nazan Nur Arık • Çene Eklemleri Tedavisi •
an...
I underwent very complex treatment with Dr.Nazan. She managed to restore my back teeth, which were reduced to just the roots, without using implants. She also restored my front teeth by replacing the covering, and at my request, she preserved the original shape of the teeth, which was very important to me. The smile looks very natural. She carried out the treatment with a high level of professionalism and great care for me. It has been a year and a half since then, and the teeth still look like they were done just yesterday, with no issues at all.
My husband also received treatment from her and is completely satisfied with the result.
Dr.Nazan is a true professional. You can come to her with any problem and be confident that it will be solved in the best possible way.• Diş Hekimi Nazan Nur Arık • Kök Kanal Tedavisi •
g.....
Nazan Hanım işinde çok titiz ve çok özenli. Onun ellerinde kendimi hep güvende hissediyorum. Dişimle ilgili en küçük bir detayı bile atlamıyor ve anlatıyor. İmplant, dolgu yaptırdım hiç sorun yaşamadım çok memnunum. Babam ve annemde detaylı tedavi oldular ve çok memnunlar. İyi ki tanıdık Nazan Hanım’ı.
K
ka...
Nazan Hanımın uzun zamandır rahatsız olduğum bir türlü çözülemeyen diş eti rahatsızlığıma verdiği bütüncül yaklaşımdan,itinalı ve güler yüzlü tavrından çok memnun kaldım.
• Diş Hekimi Nazan Nur Arık • Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi) •
he...i
20'lik diş çekimi ile başlayan sürecim doğru hekimi bulduğumu görünce diş beyazlatma, kompozit lamina ile devam etti. Ciddi korku ve kaygıya sahip olmama rağmen yaptığı
bilgilendirmeler, işine hakimiyeti, titizliği, sabrı, kullandığı ekipman ve malzemelerin iyi seçilmiş olması huzurlu ve endişesiz bir
şekilde koltuğa oturmamı sağladı. Özellikle lamina işlemini aceleye getirmeden beni dinleyip ne istediğime önem vererek gerçekleştirdi. Yapılan her işlemden çok memnun kaldım. Kendim ve çocuklarım için asla değiştirmeyeceğim diş hekimini bulmuş olmanın rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.• Diş Hekimi Nazan Nur Arık • Diş Hekimi Randevusu •
di...p
İzmir den kızıma ziyarete geldiğim günün ertesi günü Korkunç diş ağrıları ile başvurduğum Nazan Hanım son derece ilgili işini titizlikle yapan hastayı rahatlatan sakin güleryüzlü ayrıca müthiş donanımlı ve tecrübesi ile 2 dişimi kurtarıp ağrılarıma son verdi. Hiç bu kadar konforlu bir tedavi sürecim olmamıştı. İşlemler sırasında hiç sıkıntım ağrım olmadı.
• Diş Hekimi Nazan Nur Arık • Kök Kanal Tedavisi •
T
t.....
Nazan Hanım işinin ehli, tedavi planı için çok ayrıntılı muayene yapan, tedavi gidişatını enine boyuna anlatan çok değerli bir hekim. Beni bu zor tedavi sürecine ikna etti ve çene eklemi problemimle ilgili kendisi ile uzunca bir surece girdik. Çene ameliyati sonrasi uzun bir iyilesme surecinden sonra agrilarim vardi ve aslinda artik ugrasmak istemiyordum. Ama gozumde buyuyen bu tedaviyi o kadar basitlestirerek anlatti ki tedaviye başlamaya karar verdi. Daha tedavi başlangıcından itibaren fayda gördüm ve zamanla çok daha iyi olacağımı düşünüyorum.
Ö
öy...n
Senelerdir Nazan Hocam’a gidiyorum. Her türlü tedavi sürecinde güvendiğim tek isimdir. şehir değiştirmiş olmama rağmen Nazan hocamdan başkasına güvenmeyip günü birlik dahi olsa tedavi için kendisine geliyorum. Dolgu, implant, köprü, diş eti sağlığı gibi tüm tedavilerde son derece başarılı ve dikkatli işler yürüttü. sonrasında takip konusunda da asla beni yalnız bırakmadı.
U
u.....
Nazan Hanım kendisi ile ilk tanıştığım günden beri olağan üstü profesyonel yaklaşımı, titizliği, kalite anlayışı, güleryüzü ve harika iletişimi ile tarafıma yaklaştı. Tüm süreçlerde detaylı bilgilendirme yaparak başarı ile tedavi sürecimi tamamladı. Diş sağlığı gibi önemli bir konuda kendisine ve ekibine % 100 güvenebilirsiniz, tereddütsüz tavsiye ederim.
• Diş Hekimi Nazan Nur Arık • İmplant •
Nazan Nur Arık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nazan Nur Arık, Diş Hekimi. Size Nazan Nur Arık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Nazan Nur Arık adresi nerede?Nazan Nur Arık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Göztepe Mahallesi Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi Korman Apt No:68 K:1 D:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nazan Nur Arık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nazan Nur Arık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nazan Nur Arık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nazan Nur Arık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nazan Nur Arık hangi dilleri konuşuyor?Nazan Nur Arık ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nazan Nur Arık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nazan Nur Arık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nazan Nur Arık hakkında ne düşünüyor?Toplam 61 hasta / danışan, Nazan Nur Arık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nazan Nur Arık hangi sigortaları kabul ediyor?Nazan Nur Arık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.