- Diş Gıcırdatma ,
Kanal Tedavisi
Lamina Uygulamaları
İmplant
es....
Sevgili Doktorum,uzun zamandır çektiğim diş ağrısından beni kurtararak sağlığıma kavuşturmanızdan ,özenle ve dürüstçe gerçekçi çalışmanızdan ne kadar mutlu ve huzurlu olduğumu söyleyebilirim.İyi ki sizin gibi ,işini çok severek yapan dürüst ve gerçekçi Diş hekimlerimiz var.İyi ki varsınız...İçten saygı, sevgi ve selamlarımla...
• Nejat Ertan Muayenehanesi • Kanal Tedavisi •
mr....
Nejat bey işinde son derece titiz yenilikçi hastasını dinleyen pratik ve son derece hijyenik çalışan bir hekimdir.Kendisini yıllardır tanıyoruz çocuklarımın süt dişlerine müdahale etmesinden, anneanemizin takımlarının yapılışına kadar emeği vardır bizde.Yaptigi hiç bir işlemden sorun yasamadik Allah razı olsun .Saglikli başarılı nice yıllar diliyorum gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum
• Nejat Ertan Muayenehanesi • Kanal Tedavisi •
se...z
İşinin erbabı ve çok iyi bir hekim.Güleryüzlü, sakin yapısı,çok temiz ve hijyen şartları ile güven veriyor. Yapmış olduğu dişlerden en ufak bir sorun yaşamadım.Çok memnun kaldım.Herkese tavsiye ederim.Çok teşekkür ederim değerli doktorum Nejat Ertan.
Dt. Nejat Ertan
Değerli görüşlerinize teşekkür ederim Seden Hn. sağlıcakla kalın.
I
i̇...n
Çok titiz, çok dikkatli, konusunda çok meraklı, günceli takip ediyor. Hijyene birçok yerde gördüğümden çok daha fazla önem veriyor. Yaptığı tedaviler, dolgular, protezler hiç sorun çıkarmadı. Hasta ile diyaloğu çok iyi, açıklamalı tedavi yaparak hastayı bilinçlendiriyor ve rahatlatıyor. Herkese gözüm kapalı öneriyorum.
Dt. Nejat Ertan
Değerlendirmeleriniz için teşekkür ederim Soner bey. sağlıklı günler dilerim.
Nejat Ertan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nejat Ertan, Diş Hekimi. Size Nejat Ertan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Gülüş Tasarımı, Lamina Uygulamaları, Kanal Tedavisi, Diş Beyazlatma, Diş Dolgusu, İmplant.
Nejat Ertan adresi nerede?Nejat Ertan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Cad. No:73 K:1 D:2 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nejat Ertan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nejat Ertan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nejat Ertan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nejat Ertan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nejat Ertan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nejat Ertan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nejat Ertan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Nejat Ertan hangi sigortaları kabul ediyor?Nejat Ertan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Inter Partner Assistance Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.