Belediyeler,kreş ve rehabilitasyon merkezlerinde çocuk ve aile üzerine çalışmalar yapmıştır.
Uluslararası Psikologlar Derneği onaylı Narrative (Öyküsel) Terapi uygulayıcısıdır.
Nida Özşahin Terkuran ve Doç. Dr. İsmail Şanberk'ten ACT ( Kabul ve Kararlılık Terapisi) eğitimini almıştır.
SAS( Smart Eğitim Programı) uygulayıcısıdır.
Eral- Net ( Yapay ZekaTesti) uygulayıcısıdır.
Ankara Liya Psikolojik Danışmanlık Merkezinde aile,çocuk ve çift danışmanlığı yapmaktadır.
- Evlilik Sorunları
Ege mahallesi 804.cadde.Nato Sitesi.26/4 Kat :2 Mamak, Ankara
Aile Danışmanı Neslihan Kiday
R
r.....
İnsanın, nefes almaya başladığı ve nefes aldığını fark ettiği iki doğum olduğuna inanırım. Kendisinin güleryüzlü ve profesyonel yaklaşımları, kendimi tanımam için edinmem gereken farkındalıkları keşfetmemde önerdiği kitaplar, tam yerinde söylediği alıntılar ve daha niceleri derken 1,5 yılı geride kaldı ve bu sürece dönüp baktığımda çok güzel bir doğum yaşadığımı fark ediyorum. Nefes aldığımı fark ettiğim bu sürecin Neslihan Hanım’ın eşliği ile gerçekleştirmiş olmaktan çok memnunum. Arkadaşımın önermesi ile başladığım bu süreçte, öneren arkadaşıma ömür boyu minnet duyacağım bir sonuca ulaştığımı bunu okuyanlara aktarıyor, Neslihan Hanım’a saygı ve minnet duygularımı sunuyorum.
• Aile Danışmanı Neslihan Kiday • Aile Danışmanlığı Randevusu •
i̇....
Neslihan hocamla 2022 yılından beri tanışıyoruz. İlk olarak aile danışmanlığı başlayan yolculuğumuz, daha sonra bireysel danışmanlık süreciyle devam etti. Bu süreçte kendisi ;sizi derinlemesine tanıyan, anlayan ve size içtenlikle eşlik eden bir dost gibi olduğunu fark ettim. Neslihan hocam, dinlemeyi bilen, yargılamadan yönlendiren ve en karmaşık duyguları bile sade bir açıklıkla çözümlenebilir hâle getiren biri. Onun desteği sayesinde, uzun zamandır hayalini kurduğum ama cesaret edemediğim birçok konuda somut adımlar atabildim. İçimdeki gücü fark etmeme, kendimi yeniden tanımama vesile oldu. Bu nedenle kendisine gönülden minnettarım. Danışman arayışında olan herkese Neslihan hocamı gönül rahatlığıyla ve tüm içtenliğimle tavsiye ederim
• Aile Danışmanı Neslihan Kiday • Aile Danışmanlığı Randevusu •
eg...
Biliyorum zaman zaman değil artık neredeyse her alanda, ailede,evde,işte, yolda, alışverişte, trafikte …. Örnekleri çoğaltılacak onlarca yerde insanda, mekanda, zamanda herşeyin yolunda gitmesi hayal. Ama size bir sır vereyim mi birşeylerin yolunda gitmemesinin olabilirliğini, bunlarla karşılaşıldığında dünyanın sonu olmadığını, yalnız olmadığınızı, yavaşlamanın, durmanın, nefeslenmenin olağan şeyler olduğunu hatırlatacak bir insana denk gelmek belki de en şanslı hissedeceğiniz anlardan birisi bu hayatta. Neslihan hanım da sizi gerçekten anlayabilecek, içtenliğiyle, samimiyeti ve uzmanlığıyla güvende hissedeceğiniz, tam bu örneklediğim konularda yanınızda olabilecek değerli bir insan. Tüm samimiyetimle söylüyorum; bana çook iyi geldi umarım yolunuz kesişir ve gerçekten kendiniz gibi hissetmenin hazzına kavuşursunuz..
• başka bir yer • Diğer •
T
tu...n
Neslihan hocayla yaklaşık 1.5 sene çalıştık Ergenliğimi biraz ağır geçiren biriydim öfke problemlerim vardı ama Neslihan hocamın gerek tavırları gerek etkinlikleri ve samimiyeti ile gerçekten insana güvenilebilir bir liman oluyor kendisini tüm benliğimle ve gönülden tavsiye ediyorum
• Online Danışmanlık • Ergen Terapisi •
d.....
Neslihan hanımla yaklaşık 3 aydır tanışıyoruz panik atak için başladığımız bu tedavide hayatımın her noktasına tek tek sabırla dokundu kendimi daha iyi tanımamı sağladı iyi ki tanımışım bu yolu iyi ki onunla yürüdüm
C
c.....
Bu hayatta hiçbir şeyin tesadüf olmadığına inananlardanım… ve Neslihan Hanım tam olarak da benim ona en çok ihtiyacım olan bir zamanda karşıma çıktı… Ona kendimi teslim etmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi içinde bulunduğum zorlu süreci düşündüğümden çok daha çabuk atlatmaya başladığımda anladım. Hayatıma iyi bir terapist olarak girmesinin yanında insanlığına ve aklına da hayran kaldığım biri oldu kendisi… Tecrübesiyle bana gösterdiği yollar sayesinde kendimi keşfetmemi, nerelerde takılı kalıp problem yaşadığımı görmemi sağladı ve tüm bunlar bana şifa oldu…Bazen yaşadığım bu zorlu süreç olmasa onu tanıyamayacaktım diye düşünüyorum ve yaşadıklarımın, beni güçlendirmesinin yanı sıra hayatıma Neslihan Hanım gibi çok değerli insanların girmesine vesile olduğunu görerek şükürde kalıyorum…Kendisi masallardan çıkıp hayatıma sihirli değneğiyle dokunan bir peri gibi…Benim masalımı yazmama da yardımcı olan en büyük yoldaşım oldu…• Online Danışmanlık • •
Hayatımda artık bişeylerin yolunda gitmediğini ve bu yolda destek almam gerektiğini fark ettiğimde bir tanıdığımın önerisiyle Neslihan Hanımla tanıştım ve hayatımda kendim için yaptığım en büyük iyilik bu oldu hayata ve dünyaya farklı bir pencereden bakmayı, geçmişimden getirdiğim tüm zorlu süreçleri geçmişte bırakmayı öğreniyorum..
Bu süreçte yanımda Neslihan Hanım gibi alanında uzman işini severek yapan bir doktorum olduğu içinde çok şanslıyım :)• Online Danışmanlık • EMDR Terapi •
i.....
Neslihan Hocama , son zamanlarda ailemizde yaşadığımız sorunlar nedeniyle başvurmuştum. Kendimi duygusal anlamda yıpranmış ve yetersiz hissediyordum. Danışmaya başladığımızdan bu zamana kadar kendimi çok daha iyi hissediyorum. Çok güler yüzlü, anlayışlı ve işine önem veren birisi. İyi ki sizi tanımışım hocam
• Online Danışmanlık • •
s ...
Kızımın trafik kazası sonrası korku ve kaygılarını çok iyi bir dinleyici ve telefonun diğer ucundaki Neslihan ablası olarak kızımı rahatlatıp sorununu ortadan kaldırmasına yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Artık arabaya bindiğinde kaygılanmıyor,üstelik kızım beni rahatlatıyor.Sizinle tanıştığımız ve bizim danışmanımız ,olduğunuz için çok memnun olduk.Daha güzel günler de görüşmek dileğiyle. Sorunlarınızı tek başınıza çözmeye çalışmayın mutlaka uzman kişilerden yardım alın. Doğru adres.
er...m
Tanıştığımız gün beni bu yolculukta yanlız bırakmayacağınıza söz vermiştiniz sözünüzü tuttuğunuz için ve tam kayboldum dediğimde yoluma ışık olduğunuz için size çok teşekkür ederim iyiki
• Online Danışmanlık • EMDR Terapi •
Neslihan Sipahi Kiday isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Neslihan Sipahi Kiday, Aile Danışmanlığı. Size Neslihan Sipahi Kiday tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Danışmanlığı Randevusu.
Neslihan Sipahi Kiday adresi nerede?Neslihan Sipahi Kiday şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ege mahallesi 804.cadde.Nato Sitesi.26/4 Kat :2 Mamak Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Neslihan Sipahi Kiday isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Neslihan Sipahi Kiday online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Neslihan Sipahi Kiday isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Neslihan Sipahi Kiday, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Neslihan Sipahi Kiday isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Neslihan Sipahi Kiday bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Neslihan Sipahi Kiday ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Neslihan Sipahi Kiday hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Neslihan Sipahi Kiday hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Neslihan Sipahi Kiday hangi sigortaları kabul ediyor?Neslihan Sipahi Kiday tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Aile Danışmanları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Aile Danışmanları