Nöroloji, Kumlu, Hatay
Bahçelievler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:31, Pendik • Harita
Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi
SANKO Üniversitesi Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazla -
Meva İş Merkezi Kızılırmak Mahallesi 1441. Cadde No:8/22 Çukurambar, Ankara • Harita
Prof. Dr. Atilla İlhan Muayenehanesi
Acıbadem Mahallesi Şht. Emin Çölen Sokağı No:4, Kadıköy • Harita
Medipol Acıbadem Bölge Hastanesi
Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları), Estetisyen · Daha fazlaUlu Mahallesi Ulubatlı Hasan Bulvarı No:48-62, Osmangazi • Harita
Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi
Nörovital Healing Center, Namık Kemal Mahallesi DERELİ Sok NO 10, Tekirdağ • Harita
Doç Dr. Recep ALP Muayenehanesi
Özel Çamlıca Erdem Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Metabolik cerrahi · Daha fazlaAlemdağ Yanyolu Cad. No:36, Ümraniye • Harita
Özel Çamlıca Erdem Hastanesi
Mimar Sinan Mah. 144. sk. No: 35 Albayrak Evleri B Blok Kat: 2 Daire: 10, Atakum • Harita
Taner Özbenli Muayenehanesi
Mimar Sinan no:23, İzmir • Harita
ÖZEL SAĞLIK HASTANESİ
Atlas Üniversitesi Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaBarbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, Bağcılar • Harita
Atlas Üniversitesi Hastanesi
Şarkiye Mah. Kazım Karabekir Cad. No:37 K:4 D:401, Ordu • Harita
Duran Yazıcı Muayenehanesi
orta mahalle ,eminceler , 14 sk, Antalya • Harita
ÖZEL ASPENDOS ANATOLİA HASTANESİ
Özel Ege İnci Tıp Merkezi
Nöroloji, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazlaIlıca Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:125, Narlıdere • Harita
Özel Ege İnci Tıp Merkezi
Mansuroğlu mahallesi 1593/1 sokak Lider Centrio A blok K:4 D:39, İzmir • Harita
Uzm.Dr. Tuğba Korkmaz Muayenehanesi
Hurmalı Mah. Central Plaza İş Merkezi, Kurtuluş Caddesi No: 39 D:Kat 4, No: 42, Adana • Harita
Doç. Dr. Sibel Karaca Muayenehanesi
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Metabolik cerrahi · Daha fazlaBağbaşı, Zeytinköy Mah Acıpayan Bulv, Antalya Yolu No:5, Denizli • Harita
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
100. Yıl Mah. 85151 Sk. Asal Yapı No:28, Adana • Harita
Prof. Dr. Şebnem Bıçakcı Muayenehanesi
Cadde Doktor Ofisleri Bağdat Caddesi Şimşek Sokak No:2 Caddebostan, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Neşe Tuncer
ÖZEL AKTIP HASTANESİ
Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Halk sağlığı, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Akupunktur, Ozon terapi · Daha fazlaKemer Köprü Mahallesi, Kadıoğlu Sokak No:30, Bartın • Harita
ÖZEL AKTIP HASTANESİ
Next Level A Blok Ofis Eskişehir Yolu (Dumlupınar Bulvarı) Kızılırmak Mahallesi No:3/114 Kat:24, Ankara • Harita
Prof. Dr. Alev Leventoğlu
Mücahitler Mahallesi Gazi Muhtar Paşa Bulvarı No:56, Şehitkamil • Harita
Özel NCR International Hospital
Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaTevfik Bey Mahallesi Maslak Çeşme Caddesi No:30, Küçükçekmece • Harita
Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi
Osman Yılmaz Mah. 641. sokak, Sinan Selim Atasayan apartmanı Kat:1 No:4 [Şok Market üstü], Kocaeli • Harita
Uzm. Dr. Esra Kaplan Reçber Muayenehanesi
Efeler Mahallesi 1438 Sokak No:18 Novapark Sitesi A Blok Kat: 1 Daire : 1, Aydın • Harita
Refik Kunt Muayenehanesi
Özel Denipollife Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp · Daha fazlaMerkez Efendi Mahallesi 226. Sokak No:156, Denizli • Harita
Özel Denipollife Hastanesi
Küçük Bölcek Mah. 8/Cumhuriyet Bulvarı No: 55 AC Merkez/Aksaray, Aksaray • Harita
Psikiyatri Nöroloji Clinic
Özel Rumeli Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaTevfik Bey Mahallesi Mektep Sokak No:11 Sefaköy, Küçükçekmece • Harita
Özel Rumeli Hastanesi