Op. Dr. Nurşen Eylem Akkaya

Genel Cerrahi daha fazla

İstanbul 1 adres

İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi

Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı, Bakirköy, İstanbul

Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı, İstanbul

Mide yanması üzerine başvurduğum hastanede nurşen hocam tavsiye edildi.Hastasıyla okadar içten samimi güler yüzlü davranması zaten hasta için bir artı olarak değerlendirilmeli.İşlem ve tedavi bakımındadanda çok iyi teşhis koymakta ve tedavi sürecini iyi takip etmekte.Başarınızın devamını dilerim.Allah her zaman yer ve yardımcınız olsun.

•  •

arkadaşımın parmağını makinaya kaptırmasıyla alakalı olarak hastaneye gittim....Her zamanki bildiğim bir hastane olmasına rağmen henüz hastanede yeni olan dr.Nurşen hanım ile tanıştım ve bana ve hastamıza hal ve hareketleriyle pozitif enerji vererek en iyi şekilde ilgilendi...Gerrçekten samimi ve işinin ehli bir insan olarak kendisinden çok memnun kaldım...Kendisine buradan çok çok teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.Hz.ALLAH c.c. emanet olsun...

•  •