Dr. Dt.
Onur Öznalçın
Kaydet
Diş hekimi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hastalıkları ve tedavisi
57 görüşKaydet
Hakkımda
2009- yılında İstanbul Üniversitesi Çapa Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldum. Sonrasında Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş v...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- İstanbul Üniversitesi Çapa Diş Hekimliği Fakültesi
- Gaziantep Üniversitesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi ana bilim dalı
23 Nisan Mahallesi Mithat Paşa Cad Ofis Gökçadır İş Merkezi 22 / B Nilüfer, Bursa
20'lik Diş Çekimi
Özel Dentaliv Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi
Kanal Tedavisi
Kök Kanal Tedavisi
Özel Dentaliv Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kök Kanal Tedavisi Tekrarı (Retreatment)
Küçük Cerrahiler
57 hasta yorumu
Dakiklik
Alaka
Mekan
Uzun bir süredir Dr. Onur beyin hastasıyım. Dişimin altında oluşan kitle için operasyon, kanal tedavisi, dolgu gibi birçok işlem yaptırdım. Şimdide implant taktırma sürecinin ortasındayım. Tedavi kalitesinden, doktor bey in ilgisinden memnunum.
ec...a
Doktor bey herseyi detayli acikliyor ve cok da ilgili kaplama disim icin gitmedigim doktor kalmadi ve hic biri almak istemedi doktor bey sagolsun kaplama disimin neden agri yaptigini tek tek acikladi ve tedavi etti
f.....
20' lik dişlerimin çekimi için gittim ve çok memnun kaldım. Dr. Onur bey ve ekibine çok teşekkür ederim.
Kırılan dişimin ağrısı üzerine ziyaret ettim. Önce film çekildi sonra tedaviye karar verdik. Yapılacak işlemleri tek tek ve her seansta ayrıntılı şekilde anlatıp uyguladı. Ne kadar ilk seansa korkarak gitsem de sonrasında hep çok mutlu ayrıldım. Onur Bey’e ve Dentaliv ekibine çok teşekkür ederim.
em...a
Benim üst damak dardı her yeme içme işleminde zorluk cekiyordum ve çekilmesi gereken dişlerim vardı ve şu bursa da tüm doktorlara gezmisimdir hepsi İzmir Ankara İstanbul daki fakültelere yönlendirdiler ve karşıma onur hocam çıktı ve Allah razı olsun isinde mükemmel ne zorluk cektrdi ne acı gerçekten işinin ehli hakkını vererek yapan iyi bir doktorumuz diyebilirim Teşekkürler onur hocam
2.diş çekimim yapıldı ilk çekim farklı bir yerdeydi ben diş değil eziyet çekmişim ilk çekimde. Onur hocam kusursuz bir iş sergiledi kendisine çok teşekkür ederim anca bu kadar acısız bir 20 lik çekimi olabilir.
es....
7 yıldır çekilmesi gereken ancak korktuğum için sürekli ertelediğim 20’lik dişlerimden Onur Bey sayesinde acısız ve ağrısız bir şekilde kurtuldum. Ne kadar teşekkür etsem az kalır, çok iyi bir hekim kendisi. Bir sonraki tedavilerim için de mutlaka kendisinden randevu alacağım. Klinik temiz, çalışanlar güleryüzlü. Çok teşekkürler Onur Bey ve Dentaliv ekibi...
es...a
20'lik dişimi çektirdim. Sorduğum her soruyu Onur bey detaylı ve bilgilendirici bir şekilde cevapladı. Çok ilgili bir doktor herkese tavsiye ediyorum.
se...d
20 lik diş çekimi için başlayan bu süreç bugün dikişlerimin alınması ile beraber tamamlandı. Daha öncesinde internetten okuduklarımın etkisi ile bazı çekincelerim vardı fakat Onur Bey gömülü ve sinire yakın yirmilik dişlerimi titizlikle ve hasarsız bir şekilde aldı, aynı gün içesinde ağzımda hiçbir uyuşukluk kalmadı. Operasyonlar oldukça hızlı ve rahat geçti sonrasında ise sadece çekimin olduğu günler ağrı hissettim. Bu süreci geçirilebilecek en rahat şekilde geçirmemi sağlayan Dentaliv ekibine ve Dr Onur Bey’e çok teşekkür ederim. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz :)
fa...
Aynı anda iki diş çekimi ve implant tedavisi için gittim. İşlemini bitirip geçmiş olsun dediğinde diğer dişin çekimini ne zaman yapacaksınız diye sordum. Her ikisinin de çekimini yapıp, implantları yerleştirdiğini söyledi. Çok teşekkür ederim. Çekincelerim vardı. Tamamını unuttum. Tüm ağız sağlığı işlemlerim için tek tercihim olacak.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler