İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Oral İmplantoloji Uzmanları

• Dr. Dt. Evren Ermiş

Oral i̇mplantoloji, Diş hekimi

Nispetiye Mahallesi Nispetiye Caddesi Gürel Apartmanı No:40/B D:3 1.Levent, İstanbul Harita

Evren Ermiş Muayenehanesi

• Dr. Dt. Özkan Çankaya

Nispetiye Mahallesi Petrol Sitesi Blok:2 Daire:3 1.Levent, İstanbul Harita

Özkan Çankaya Muayenehanesi

• Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi

Oral i̇mplantoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Dil ve konuşma terapisi, Sertifikalı medikal estetik, Girişimsel radyoloji · Daha fazla

Atakent Mahallesi 4. Caddesi No:36, Küçükçekmece Harita

Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi

• Dr. Dt. Uğur Havlucu

Marmara Mah. Hürriyet bulvarı No No:132 D:1C yakuplu, İstanbul Harita

Özel SU KLİNİK Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

• Özel Küçükyalı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Sahrayıcedit Şubesi

Oral i̇mplantoloji, Perinatoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi

, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Restoratif diş tedavisi · Daha fazla

Sahrayı Cedit Mahallesi Atatürk Caddesi No:7/D, Kadıköy Harita

Özel Küçükyalı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Sahrayıcedit Şubesi