Ortopedi Ve Travmatoloji, Kumlu, Hatay

• Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih Harita

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

• Ankara Özel Güven Hastanesi

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi · Daha fazla

Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere, Çankaya Harita

Ankara Özel Güven Hastanesi

• Op. Dr. Savaş Kara

Ortopedi ve travmatoloji

Atakent MahallesiTurgut Özal Bulvarı No : 46 / 1, Küçükçekmece Harita

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi

• Kazımdirik Mahallesi Mustafa Kemal Cad. No:122/C Özkanlar, İzmir Harita

• Yunus Emre Mahallesi Beyşehir Caddesi No:281, Meram Harita

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi

• Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk romatolojisi · Daha fazla

Gayret Mahallesi İvedik Caddesi No:41, Yenimahalle Harita

Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi

• Kalaba Mahallesi 30. Sokak No:5, Keçiören Harita

VM Medical Park Ankara Hastanesi

• Ankara Bilkent Şehir Hastanesi

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri · Daha fazla

Üniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9, Çankaya Harita

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi

• Özel Doruk Yıldırım Hastanesi

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya · Daha fazla

Duaçınarı, Ankara Yolu Cd. No:221, Yıldırım Harita

Özel Kırıkkale Tıp Merkezi

• Üniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9, Çankaya Harita

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi

• Acıbadem Maslak Hastanesi

, Gastroenteroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazla

Büyükdere Cad.No:40 Maslak, Sarıyer Harita

Acıbadem Maslak Hastanesi

• Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Çocuk genetik hastalıkları · Daha fazla

Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42, Melikgazi Harita

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi

• Boztepe Mah. Numan Gül Cad., Trabzon Harita

Trabzon Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Ve Rehabilitasyon Hastanesi

• Esenyurt Kolan Tıp Merkezi

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazla

Atatürk Mahallesi Atatürk Cad. No:44 Kıraç, Esenyurt Harita

Esenyurt Kolan Tıp Merkezi

• Acıbadem Kapadokya Tıp Merkezi

Ortopedi ve travmatoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi

Karaseki Mahallesi, Nevşehir Harita

Acıbadem Kapadokya Tıp Merkezi

• Aydın Atatürk Devlet Hastanesi

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Hematoloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Cumhuriyet Mah. Çine Cad., Aydın Harita

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi