Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Doktor Erkin Caddesi, Kadıköy

Oğlm hırıltılı şekilde öksürüyordu sonra aniden arttı,havlar gibi öksürmeye başladı,arkadaşımın tavsiyesi ile randevu almıştım Osman hocama.Boğazına kulağına baktı,sırtını vegöğsünü dinledi.Karnını muayene etti.Tahlillerini istedi bronşit olduğunu söyledi,yatış yapmamız gerektiğini iletti tedirgin oldm ama sağolsn 'korkma burda daha hızlı toparlar rahat ol'gibi telkinlerde bulunarak beni rahatlattı.1hafta hastanede yattk.Servistede çok ilgilendi.Oğlumla iletişimide bizi kendine hayran bıraktı.Çocuklarımı hep Osman hocama getiryorm artık.Çocuklarm bile o kadar seviyorlarki,hastalandıkları anda 'anne doktor amcama götür bizi'diye tutturuyorlar.Kendisi kibar,nazik,ayrıntıyı atlamayan,anlayışlı vegüleryüzlü.Hastanın takibini çok güzel yapıyor.Teşhisve tedavi konusunda nokta atışı ön değerlendirmelri, yönlendirmeleri Osman Bey'edevam etmemizde büyük etken.Çoğu telaslarımızda bile telkinleriile içimizi rahatlatıyr.Küçük bir şüphede diğer hastanelre sevk,yönlendirme herşeyi yapıyor.

• başka bir yer Diğer  •

• B

İletişiminden ve çocuğumu muayene dişinden memnun kalmadım. Kulağının da sıkıntılı olabileceğini söyledim bakmasını istedim göstermelik bir şekilde ""al baktım işte" desi ne gördünüz dediğimde ise "hiç bişey" dedi tavsiye etmem. Biz ebeveyn olarak çocuğumuz için en iyisini isteriz ama bu dr ile olacak bir şey değil bence. Meram devlet hastanesi

• başka bir yer Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun